עבור לתוכן

מרדף אחר סיוויק שחורה בכביש מס' 4

Featured Replies

פורסם

מי אמר שאיין בארץ מרוצים עם מכוניות משופרות ? ;)

מעניין אייך יגמר רק חבל על הסיויק שלא יתנו לה לעלות לכביש

זמן מה .

עריכה:שגיא איפה נעלמו התמונות ?

פורסם

got any official word?

nothing in Ynet...

פורסם
  • מחבר

זה יופיע ב Ynet ברגע שהסיוויק הזו תפגע באיזה חתול או עובר אורח, אם בכלל... סביר להניח שנשמע/נקרא עליה בקרוב.

בכל אופן, מאודדדד מסקרן אותי באיזו סיוויק מדובר!!!

עריכה:שגיא איפה נעלמו התמונות ?

התמונות יפורסמו מאוחר יותר, יש לי חשד גדול מאוד שזו הסיוויק הזו.

קודם שיאמתו את זה, בינתיים אנסה לברר אם יש קשר לאחד מהמפגשים (אם כי השעה קצת מוקדמת בשביל לעשות שטויות כאלה).

פורסם

סבבה רק אל תשכח לשים תתמונות ,

ותפעיל קשרים בקשר לאחד מהמפגשים שים דגש על זה שברמת גן

הוא נגמר מוקדם היום.

פורסם

וואי....קרוב לבית :)

אולי אזכה ל"מבט" על ההונדה 8)

KEEP US UPDATED :D

פורסם

זה יופיע ב Ynet ברגע שהסיוויק הזו תפגע באיזה חתול או עובר אורח, אם בכלל... סביר להניח שנשמע/נקרא עליה בקרוב.

בכל אופן, מאודדדד מסקרן אותי באיזו סיוויק מדובר!!!התמונות יפורסמו מאוחר יותר, יש לי חשד גדול מאוד שזו הסיוויק הזו.

קודם שיאמתו את זה, בינתיים אנסה לברר אם יש קשר לאחד מהמפגשים (אם כי השעה קצת מוקדמת בשביל לעשות שטויות כאלה).

you wouldn't be talking about the max-tuning meetings, would you? you think it has something to do with

the raid?

פורסם

הפשיטה הזאת הייתה בולשיט הם פשטו על מפגש ולא על מרוצים כל הכבדים באמת לא היו שם מה הם הורידו מהכביש? סיוויק עם קיט (ללא שיפורי מנוע עפ"י מה שידוע לי) ניסן אלמרה עם sunvisor ודוד אחורי וכל מני כאלו

שוטרים יקרים... אני מבין שאתם מבלים פקודות וכו' אבל תפעילו קצת שיקול דעת תורידו מהכביש אידיוטים שעושים צלחות עם האוטו של אמא ונכנסים בעמוד או תרדפו על מחבלים אבל על מה הפשיטה על זה שחברה עמדו בחניה אחרי שעות החושך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים