עבור לתוכן

Z68 כבר כאן - מה דעתכם?

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שהיתרון הגדול הוא ב RST למי שאין SSD ייעודי וישמח לשקול SSD קטן - לדעתי מאוד רלוונטי בארץ לאור המחירים של SSD

למרות שאז צריך לשלם על לוח Z68 והם כרגע דנדשים ויקרים אצלנו.

תודה על ריכוז הסקירות, הופתעתי שפה באתר עוד לא ראיתי ממש התייחסות רצינית לעניין

פורסם

תודה על ריכוז הסקירות, הופתעתי שפה באתר עוד לא ראיתי ממש התייחסות רצינית לעניין

http://hwzone.co.il/news/135155

יש התייחסות לעניין בכל הדרכים והמקומות באתר.

גם אם לא בכל דיון...

אני שלעצמי התלהבתי מהדברים החדשים שהביא איתו הZ68.

לא כל כך מהשימוש המיידי בטכנולוגיות החדשות כמו מזה שהם הופיעו סוף סוף אחרי ציפיה של שנים לשיפורים בתחומים האלה.

גם אם התוצאות של זה לא מדהימות ומושלמות עדיין, זוהי מדרגה חשובה בהתפתחות האיחסון ההיברידי והוירטואליזציה הגראפית.

פורסם

אופס :)

פספסתי את העניין

פורסם

אני בדיוק לפני קניה של מחשב כרגע, נראה לי שאני יחכה למיקרו atx שיגיעו לפני שאני יבצע את הרכישה..

למרות שהמחירים דיי מפחידים... מעניין כמה יעלה ה Maximus IV GENE-Z (:

פורסם

המחירים יקרים להחריד כי בינתיים יש רק את הלוחות של GIGABYTE ורק מיבואן אחד (CD LOG) שיודע לנצל טוב טוב את העובדה שהוא בלעדי בארץ..

מבירור שלי, בשבוע הראשון של חודש יוני, יגיעו הלוחות של ASROCK ובמחירים זהים או יקרים ב 5% למול לוחות ה P67 שלהם (זה אומר שיהיה ניתן להשיג EXTREME4 בפחות מ 800 ש"ח)

פורסם

לצערי קשה לסמוך על המילה של היבואן .

כך גם קרה בלוחות בסטפינג P67 \H67 היבואן טען שיביא את כל מגוון הלוחות אבל בפועל היו אולי 4

אנשי המכירות לא יודעים כלום ונותנים מיידע שגוי

אני מאוד מקווהשאני אטעה כי גם אני ממתין ללוח מהסידרה החדשה. במחיר של 800 ש"ח לאקסטרים 4 יהיה שווה

פורסם

ההבדל בין P67 לZ68 זניח,

רלוונטי רק למי שמעונין בכרטיס מסך מובנה עם יכולות OC (בניגוד לH67 שהוא ללא יכולות OC).

יש גם את הSMART RESPONCE של אינטל שנשמע גימיק די נחמד, השאלה היא אם יש בו צורך, וכמה באמת יהיה הבדל בזמני התגובה ביחס לשימוש בSSD ללא SMART RESPONCE.

אני רוכש עתה מחשב חדש עם כרטיס מסך נפרד וללא SSD כך שלא אכפת לי ללכת על P67 .

Z68 לא ממש מענין.

פורסם

אותי דווקא מאד מעניין , אני מעוניין ב oc ואין לי צורך בכרטיס מסך, אולי בעתיד... ככה שלהשקיע על סתם כרטיס מסך כרגע סתם מיותר..

פורסם

אני לא רואה איך מישהו שלקח P67 למטרת אוברקלוק לא ישקיע גם בכרטיס טוב,

אני לא רואה איך מישהו שלקח H67 למטרת צפייה בHD יצטרך OC.

בגדול הZ68 זה יותר גימיק פשוט אין לו את החסרונות שיש בלוחות 67, זה כמו שאני יקנה לוח יקר עים יכולת

למערך מרובה כרטיסים וישתמש בכרטיס אחד.

פורסם

בגדול הZ68 זה יותר גימיק פשוט אין לו את החסרונות שיש בלוחות 67, זה כמו שאני יקנה לוח יקר עים יכולת

:xyxthumbs:

פורסם

אצלי למשל,

מדובר במחשב HTPC סלוני שמחובר ל 3 מסכי 1080P. יש כרטיס מסך ייעודי (5870) אבל אני בהחלט יכול להשתמש בליבה הגרפית של המעבד (2600K). וגם ה SMART RESPONSE זה פי'צר חדשני ומעניין

ובאותה הזדמנות - שאלה: הבנתי שה SMART RESPONSE תומך עד 64GB והוא לא יעיל מעל 40GB. יש לי דיסק SSD של 128GB, האם ניתן לחלק אותו לשתי מחיצות ולשייך רק אחת מהן ל SMART RESPONSE ?

תודה.

פורסם

חוץ מהSSD CACHING שהוא דבר נחמד מאוד לפנק איתו הרדיסק גדול (שאפשר לעשות במקביל להתקנת מערכת הפעלה על SSD).

הZ68 מביא תמיכה בקונספט חדש יחסית.

VIRTUAL GPU.

הרעיון הוא לחבר את המסך ללוח.

ורק כשיש צורך אז נעשה שימוש בכרטיס GPU יעודי, שעושה את העבודה ומעביר את התמונה דרך הלוח.

למה זה טוב ?

נתחיל מזה שזה חוסך לא מעט חשמל.

הליבה הגראפית של הSB יעילה בפעולות גראפיות מסוימות כך שניתן לעשות שימוש בטוב משני העולמות.

VGPU פותח את הדלת להרבה דברים נחוצים ואפשרויות חדשות.

פורסם

אז הנה אתה יכול לראות זאת אצלי, אין לי מה לעשות עם עיבוד גראפי.. ואני כן מעוניין ב OC ..

אני בטוח שיש עוד כמוני שיעדיפו את החופש להחליט במקום להתקבע עם לוח שיכול לעשות או את זה או את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים