עבור לתוכן

שאלות על ANDROID

Featured Replies

פורסם

תלך בהגדרות ל application ותוודא שמסומן בV אפליקציות ממקור לא ידוע או משהו בסגנון

פורסם

זה לרוב בעיה בזה שההורדה נקטע באמצע והוא מנסה לפתוח אותה בכ"ז

פורסם

תשלם 3 שקל ותקנה את המשחק

Angry Birds הוא בחינם. FN גם כן בחינם בגרסאת Lite.

פורסם

FN רץ על ה-3GS אפילו הרבה יותר חלק ונעים מגאלאקסי S, אין מה לעשות מבחינת משחקים האייפון עדיין מוביל.

פורסם
  • מחבר

איך אני משתמש במולטי טאסקינג?

פורסם

כפתור הבית לא סוגר אפליקציות אלא מעביר אותן לרקע. שים לב שברגע שייגמר לך הראם הוא יתחיל לסגור תוכנות שברקע.

ברוב הלאנצ'רים כפתור בית ארוך נותן רשימה של תוכנות אחרונות ותוכנות שפתוחות ברקע.

פורסם

אנדרואיד ? לחיצה ארוכה על מקש הבית...

פורסם
  • מחבר

לא אבל כשאני סוגר את הדפדפן(גם אם המקורי וגם אם זה הSKYFIRE) אז זה מחזיר אותי לדף הבית

ויש את המשחק Plants Vs Zombies גם אם הוא עולה כסף??

פורסם

איך לעזאזאל עושים Theming?

אני לא מדבר על לאנ'צר, אלא על ה Theme עצמו של המערכת.

Eclair 2.1 Motorola Milestone

פורסם

צריך לשנות את הקובץ FRAMEWORK

פורסם

לא אבל כשאני סוגר את הדפדפן(גם אם המקורי וגם אם זה הSKYFIRE) אז זה מחזיר אותי לדף הבית

תוכנה נשארת פתוחה ברקע עד שמשהו אחר צריך את הזיכרון שהיא תופסת, המערכת הפעלה משאירה הכל פתוח אבל ברגע שצריך זיכרון לתוכנה כלשהי אז היא סוגרת אוטמתית את התוכנות שברקע (כמובן שלא סתם כל תוכנה, תוכנה שעושה משהו לא תסגר)

ויש את המשחק Plants Vs Zombies גם אם הוא עולה כסף??

עדיין אין את המקורי-רשמי (אמור לצאת ביוני/יולי) אבל מה שכן יש זה פורט לא רשמי מהאייפון ואת המשחק human vs. alien שהוא משחק בסגנון אבל לא טוב כמו המקורי.

פורסם
  • מחבר

יהיה בזמן הקרוב או בכלל דפדפן ספרי ל אנדרואיד

ושדרוג רום

זה מוחק את כל מה שיש על הפלפון??,

ואיזה רום מומלץ לסמסונג גלקסי s

שיהיה מהיר וגם עיצוב אחר לא יזיק

זה מוריד את האחריות של סלקום

פורסם

הסבירות שאפל יוציאו את הדפדפן שלהם לכל פלטפורמה אחרת שהיא לא שלהם הוא פשוט לא קיים, יותר הגיוני שיפער חור שחור באמצע כדור הארץ ויבלע את כולו.

לגבי אחריות של סלקום, כן, האחריות תפוג ברגע שתחליף את הרום, אבל זה תלוי על מי תיפול ברגע שתצטרך אחריות ושירות, יש נותני שירות שקצת יותר הגיוניים ו"מעלימים" עין.

לגבי רומים ...

כנס לXDA ותתחיל לקרא, יש כל כך הרבה, כל אחד אוהב משהו אחר, כל אחד מעצב באופן שונה, בסופו של דבר כולם עובדים עם אותם הבעיות ובאותה המהירות.

פורסם

לגבי אחריות של סלקום, כן, האחריות תפוג ברגע שתחליף את הרום, אבל זה תלוי על מי תיפול ברגע שתצטרך אחריות ושירות, יש נותני שירות שקצת יותר הגיוניים ו"מעלימים" עין.

ובכל מקרה אם סלקום יכולים לדעת שהחלפת רום זה אומר שיכולת להחזיר לרום המקורי בבית (בSGS זה בהנחה והמצב דאונלוד עובד)

פורסם
  • מחבר

יש לכם המלצה לדפדפן מהיר ונוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים