עבור לתוכן

מבקש המלצות לאוזניות לשימוש מחשבי

Featured Replies

פורסם

חח אני לא נעול על כלום, ואם הייתי לא הייתי מבקש עזרה בפורומים שונים.

הסנהייזר שהצעת הן אוזניות פתוחות, עם חיבור רגיל (לא USB) ואינן נותנות הדמיה של 7.1 ערוצים. שלושת הדברים הללו יחסית חשובים לי (הסראונד פחות, אוזניות סגורות וחיבור USB יותר) ולכן קצת קשה לי ללכת על אוזניות שאני מודע מראש לנתונים שפחות מתאימים לי. מבחינת נתונים, ה-G35 נראים מתאימים לי יותר.

ולכן אני מבקש תגובות מכמה שיותר משתמשים. אם אכן יצטרפו לדעתך אנשים נוספים כמובן שאוותר על ה-G35. ברור אני לא מחפש לקנות זבל.

תודה בכל מקרה על העצה! מקווה שעוד אנשים יצטרפו כדי לתת לי תמונה בהירה יותר..

אתה בכלל לא מבין משהו.

נעזוב את זה שהG35 צריכות להתחרות באוזניות כמו TEAC ולא בסנהייזר בצליל

ההדמיה של ה7.1 זה בולשיט!

תחשוב כמתכנת משחק :

למצב "אוזניות" אתה יודע שיש לקליינט אוזניות (סטריאו, כמו הG35 בדיוק, רק בלי ההדמייה שעושה הדרייבר). אתה מנסה להוציא את המקסימום מהאוזניות, להשתמש בהפרדה האבסולוטית בין הערוצים להדמיית מיקום מושלם במרחב.

לעומת זאת, יש מצב 7.1, שמיועד למערכת 7.1 כמובן לפי המיקום המתוכנן מראש שלה. מערכת 7.1 זה נחמד אבל אין מה להשוות את הפוטנציאל של מערכת רמקולים כלשהי בהדמיית מיקום במרחב לאוזניות סטריאו, שבהן ההפרדה מוחלטת והכותב שולט בדיוק במה יגיע לכל אוזן שלך. עכשיו תיקח את המצב הזה שהוא כבר לא שגעון יחסית לאוזניות סטריאו, ותמיר אותו שוב לסטריאו (מה שהדרייבר בG35 עושה כמובן, שכן יש להם רק רמקול אחד בכל צד!). מה שקרה זה שסתם חירבשת את כל העסק. במקום לייעד את זה מההתחלה לאוזניות ולהוציא את המקסימום, יעדת את זה למערכת עם מגבלות וניסית לשחזר מזה אות לאוזניות סטריאו. זה טימטום.

ואגב יש גם כרטיסי קול ואולי אפילו תוכנות שעושות את זה.

אחד החסרונות בG35 זה גם הכרטיס קול משלו, שמגביל אותך לתדר דגימה 44,100 הרץ ו16 ביט!! שזה כמובן האפשרות הגרועה ביותר שקיימת היום, וכל מקור אודיו (סרט/משחק/מוזיקה) עובד בנתונים טובים יותר מזה.

קיצור אם היו נמכרות ב200-300 שקל היה מה לדבר בגלל המקרופון המגניב, הפדים הגדולים מעל כל האוזן, עיצוב נחמד, כבל ארוך ואיכותי מאוד (עשוי מאיזשהו בד, זה לא יכול להקרע), התאמה מצויינת לראש שכן האוזניות זזות בכל ציר אפשרי כדי שהם יתקעו בתנוחה הטבעית שצריך ולא משהו שהאוזניות כופות עליך.

אבל מעל 350 שקל בוא נאמר כבר ממש ממש אין מה לדבר על האוזניות האלה בחלום :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותך, אבל אני רוצה לחזור להדגיש כמה תנאים שמאוד חשובים לי: חיבור USB (כרטיס הקול הקדמי שלי דפוק), אוזניות סגורות וווליום גבוה. לגבי האחרון אני לא יודע, אך לגבי שני התנאים הראשונים הסנהייזר פשוט לא מתאים.

אני ממש לא רוצה להתעקש על הG-35, אני פשוט מחפש אוזניות שכן יתאימו לצרכים שלי.

אם יש לך הצעות אחרות או היערות לגבי הצרכים שלי, אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים