עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות

Featured Replies

פורסם

אני צריך אוזניות מאוד טובות למשחקים מוזיקה סרטים בעיקר למוזיקה

כסף זו לא בעיה+קונה בארהב אז הצעות מחיר משם בבקשה.

פורסם

אז להביא לך אוזניות שעולות 5 אלף שקל?

תגדיר גבול.

פורסם
  • מחבר

אני קונה בארהב ואין ממש אוזניות לשימוש אישי שעולות יותר מ4K...

קיצר עד 2K ככה אבל לא להשקיע עוד 200 בשיפור קטנטן...

אני עדיין לא סגורות על IN EAR או הגדולות (איך קוראים להן? xD)

פורסם

שמע,

כשקונים אוזניות במחירים האלה, זה לא נגמר רק באוזניות כי אחרת אתה לא עושה בזה כלום.

אתה תצטרך מגבר איכותי לאוזניות, כרטיס קול איכותי ועוד דברים שאני לא מבין בהם.

איפה זה ישמש אותך? לבית במחשב? לאייפוד?

תקציב אלפיים שקל?

פורסם
  • מחבר

שמע,אני מתכוון לאוזניות לשימוש ביתי,לא הפקות או משהו אני רוצה אוזניות עם יציאה רגילה שמחברים למחשב\אייפון\MP3 ומנגנים ושתהיה להן איכול בניה\שמע וצליל עמוק מן הסתם שאם הייה לי הייתי מפרט קצת יותר..

אגב אני לא איזה ילדון עשיר מסביון וזה פשוט יש לי הזדמנות לרכישת אוזניות ברמה גבוהה(מאוד)

פורסם
  • מחבר

הקפצה^

הדרישות הן:איכות צליל גבוהה איכות בניה גם כן גבוה ועד 300$ באיביי תודה!

פורסם

המדריך הזה נראה דיי מקצועי ומועיל

לא הייתי מתבייש לבחור אוזניות מומלצות מהרשימה של המדריך :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא צריך אוזניה ביותר מ 500 שקל, באמת.

אתה לא יודע מה אתה מבקש בכלל.. 2k זה סכום עצום שרק יזרק לפח.

פורסם

אתה לא צריך אוזניה ביותר מ 500 שקל, באמת.

אתה לא יודע מה אתה מבקש בכלל.. 2k זה סכום עצום שרק יזרק לפח.

אני מסכים אתך לגבי ה-2K אבל לא מסכים בקשר לעד 500 שקל

ב500 שקל אין יותר מדי מבחר והאוזניות דיי על הפנים למי שרוצה איכות סאונד ואיכות בניה.

אגב הוא שינה את התקציב שלו, $300 באיביי

תקציב הרבה יותר הגיוני מאשר 2K למרות ש-300$ באיביי = 2000 שקל בארץ חחח

פורסם

כמו שאמרו לך פה... בדרך כלל האוזניות היקרות יותר (אלו עם הצליל רפרנס והאיכות הגבוהה) דורשת הגברה מסויימת ומקור טוב (כרטיס קול איכותי במקרה שלך). זה לא לגמרי נכון שבמחיר נמוך יותר אין אופציות טובות כי בהחלט יש. אם אתה מתעקש ללכת על משהו לגמרי איכותי אני חושב שנגזר עליך לרכוש גם הגברה ומקור- ובמקרה הזה יש לך קומבינציות טובות של כרטיסי קול איכותיים שכוללים מגבר, כמו ה-ASUS Xonar Essence ST\X, שאני אישית משתמש בו והוא מגביר לא רע אוזניות שנורא נורא קשות להנעה.

בנוגע לאוזניות, זולות או יקרות (מה שתחליט), אנחנו לא יכולים סתם לזרוק אופציות לאוויר, אתה צריך לפרט טיפה יותר.

איזה סוג של אוזניות? (in-ear, אוזניות קשת\Full-size) פתוחות או סגורות? (פתוחות = שומעים כלפי חוץ וההפך, סגורות ההפך מזה. היתרון של פתוחות הוא שהן טיפה יותר אווריריות, גם בסאונד שלהן, ולרוב אוזניות יקרות מגיעות בצורה כזו) לאיזה מוסיקה אתה מאזין לרוב? (צריך דגם נייטרלי יותר או אחד שמתאים טוב יותר לסגנונות שאתה מאזין להם?)

פורסם
  • מחבר

המדריך הזה נראה דיי מקצועי ומועיל

לא הייתי מתבייש לבחור אוזניות מומלצות מהרשימה של המדריך :xyxthumbs:

אני מסכים אתך לגבי ה-2K אבל לא מסכים בקשר לעד 500 שקל

ב500 שקל אין יותר מדי מבחר והאוזניות דיי על הפנים למי שרוצה איכות סאונד ואיכות בניה.

אגב הוא שינה את התקציב שלו, $300 באיביי

תקציב הרבה יותר הגיוני מאשר 2K למרות ש-300$ באיביי = 2000 שקל בארץ חחח

לכן כתבתי 300$ חח

יש לי הזדמנות לרכוש כול אוזניות בחינם אבל אני לא יכול לרכוש מגבר+כרטיס קול כדי למקסם את התועלת, אני מאזין לאלקטרונית רוק ראפ פעל סוגיהם ואני מעדיף אוזניות גדולות FULL SIZE אשר יותר עמידות ואני צריך פחות לפחד מקריעת חוט או כאלה כשלים או שזה תלוי באיכות הבנייה :s05: :s05:

ותודה על כול העזרה! :jump:

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אתה מתעלם מעצות שנותנים לך. הפנו אותך לדיון עם מידע שיעזור לך,למה שלא תעבור עליו?

חוץ מזה שאתה יכול לקבל עצמות מפה ועד מחר. על רוק הרבה יגידו ש-Grado מומלצות, על אלקטרונית דווקא ה-Beyer, אז תנסה להתחיל בלקרוא מעט על כל אחת. אחרי כמה תגובות ממספר אנשים על כל אוזנייה (תוכל למצוא או כאן בפורום, או ב-HeadFi), תבין בערך לאן נושבת הרוח ומה החתימה של כל אוזנייה.

קח בחשבון שאם יש לך כרטיס קול באיכות נמוכה אתה רק מכניס את עצמך לבור יותר גדול. אין דבר יותר גרוע מאוזניות טובות עם כרטיס קול רע. עם מחסור במגבר אפשר לחיות, פשוט כדאי לקחת אוזניות עם עכבה לא גבוהה (גג 120אוהם נגיד). אם תיקח משהו יותר מזה אז כדאי יהיה לשקול לפחות מגברון בסיסי (משהו שיהיה באותה רמה של היציאה מכרטיס הקול, פשוט יעבוד על מתח גבוה יותר כדי לתת לך יותר מתח במוצא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,אחרי לא מעט חשיבה יש לי עוד יותר שאלות:

1.אני רוצה לעשות ספורט ולשמוע באוזניות..שווה לי לקחת אוזניות ספורט? האם הם מספקות מבחינת הבאס צלילות הקול ETC?

קראתי את הנושא עם כול הדגמים,ולא ממש התיישב לי על דגם מסוים כי לרובם יש חסרונות שאני לא יכול להרשות...

מה עם SKULL CANDY? חוץ מהפוזה של העצוב האוזניות אשכרה טובות?

טוב הבנתי שאני חייב מגבר ואיזה מגבר מומלץ פחות מ50$?

אוזניות טובות עם מתאם עדיין יהיו טובות לMP?

ותודה על הכול!

פורסם
  • מחבר

הקפצה^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים