עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך HD6870

Featured Replies

פורסם

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום)

מה אתם אומרים?

יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון

אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא ....

בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

פורסם

אני לא חושב שמישהו בעולם הזה מריץ את ה GTA IV על הכי גבוה.

זה משחק עם מנוע עם מלא בעיות כאלה ואחרות, לא נבנה כמו שצריך בוא נגיד ככה

ולכן הוא כבד. בנוסף, התקנת את כל הפאצ'ים שיצאו למשחק הזה? זה משפיע וזה עוזר.

תבדוק משחקים אחרים, אני בטוח שהם עובדים לך על הכי גבוה כל אחד ואחד מהם,

לא חושב שיש לך תכלס צורך להחליף עכשיו.

פורסם
  • מחבר

ומה אתה אומר לטווח של השנה שנתיים הראדון אמור להספיק לא?

למשל עומד לצאת משחק כבד כמו BF3 והדרישות המומלצות הן מעבד כמו שלי\דומה וכרטיס מסך GTX460 שפחות חזק משלי..אז בעיקרון הכרטיס מספיק לשנה שנתיים הקרובות לא?

קח בחשבון שיש משחקים שאין לי בעיה להריץ גם על רזו' פחות אבל אני לא אוהב להתחשבן על HIGH כי מתחת לHIGH (מדיום ומטה)זה באמת נראה רע.

פורסם

תקשיב, תראה עוד שנה מה הולך עם המשחקים באותה תקופה ואיך הם באמת עובדים אצלך ואז תשקול לשדרג.

כי בעוד שנה תחשוב על זה גם שהטכנולוגיה תתפתח עוד יותר... בעוד שהמוצרים הכי טובים יעלו מאד יקר,

מוצרי הביניים יעלו מחיר שאפשר להרשות לעצמך וגם ביצועים גבוהים.

כעת לא כ"כ משתלם לשדרג, במיוחד שזו תקופה יבשה בלי משחקים.

פורסם

יש לך כרטיס חזק לפחות לשנתיים הבאות בנוגע לGTA כנראה שיש איזה באג בעיה במשחק,

התקנתי אותו וכל כמה שניות יש תקיעות, לאחר שראיתי שאני לא היחידי הבנתי שהבעיה היא בעצם במשחק עצמו.

יש לי כרטיס נחות משלך לכן חשבתי בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס אבל הוא לא היכזב אותי עד עכשיו,

למורות שהגרפיקה היתה סופר איכותית עדיין היו תקיעות אחד לכמה שניות.

פורסם

יש לך כרטיס מעולה שסוחב בלי בעייה את כל המשחקים היום ולעתיד הקרוב ללא פשרה. עוד שנתיים אולי תתפשר מעט בפילטרים אבל לא משהו רציני.

GTA הוא פורט עלוב מהקונסולות - בחיים הוא לא ייתן ביצועים הוגנים ביחס לכרטיס מסך שמשתמשים.

ה4890 שלי לדוגמא מריץ היום כמו גדול המון משחקים על מקסימום (עם פשרות פה ושם) ואני מרוצה מהתוצאות.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה חברים מלא אנשים כבר אומרים שיש לי כרטיס חזק מאוד לא יודע למה נכנסתי לסרטים ועוד שהכרטיס מסך סך הכל בקושי שבוע אצלי :]

עריכה:

בקשר לGTA EFLC(אותם דרישות)התקנתי פ'אצט'ים ועכשיו אני מריץ תמשחק גבוה מאוד די חלק אולי הגדרה אחת ביטלתי בשביל יותר FPS.

פורסם

פתחת עוד ת'רד רק בשביל המעבד?.... גם הכרטיס שלך מספיק חזק כרגע...

פורסם
  • מחבר

פתחת עוד ת'רד רק בשביל המעבד?.... גם הכרטיס שלך מספיק חזק כרגע...

כן אחי כי בניתי ת'מפרט לבד עם המוכר רציתי לבדוק אם ישלי חלקים די טובים

פורסם

בקיצור לקחת אחלה מחשב... תהיה מרוצה. אני שלשום קניתי גם את ה 2500k והוא ממש פצצה בקרוב אעלה ביקורת רצינית ומושקעת על המעבד.

פורסם

ובקשר ל gta תבדוק את כל הדרייברים שלך ואת ההתקנה של המשחק כי אצלי עם כרטיס 6850 שהוא יותר חלש משלך אני מריץ באותה רזולוציה על 50+ פריים לשניה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים