עבור לתוכן

מעבד I7 2600K מעלות מטורפות

Featured Replies

פורסם

שלום, שמי יוסי ויש לי בעיה מאוד קשה ורצינית אני דיי חדש בפורום אשמח מאוד לייעוץ.

לפני כמה ימים קניתי את המעבד I7 2600K בקיצור עשיתי לו OVERCLOCK למהירות 4.6 עם מתח מאוד מאוד נמוך 1.330V בבדיקת מאמץ המעבד שלי כמעט מגיע ל70 מעלות!בדקתי תעניין בפורומים מתחרים עם המעלות האלה בסדר אמרו לי לא המעבד אמור להגיע ל60מעלות ולאפילו פחות יש לי את הקירור NOTUCA NH-D14 עם משחה MX4 עכשיו בקבלה של IVORY יש לי עד 14 ימים להחזיר את המעבד אבל הבעיה הרצינית פה המעבד עובד בסדר כשאין לו OVERCLOCK והטמפרטורות טובות אבל איך בידיוק אני יכול לספר את זה לIVORY שהמעלות לא טובות עם OVERCLOCK?...הם יגידו לי הכל בסדר אבל כשאני עושה OVERCLOCK המעלות לא בסדר קניתי את המעבד TRAY.

איך אני יכול להגיד להם שיחליפו לי תמעבד?פשוט להגיד להם שאני רוצה את הכסף חזרה ולהראות להם את הקבלה שאפשר עד 14 יום להחזיר?..

תתודה

פורסם

תבדוק את ההרכבה - ההצמדה של הקירור למעבד

יש לי הרושם שאתה עובד עם יחידת קירור ישנה ויש הפרש בין המידות

פורסם
  • מחבר

הקירור תפוס מאוד חזק אל המעבד ככה שאין שום בעיה עם הקירור.

פורסם

אתה מנטר טמ"פ עם תוכנת REAL TEMP ?

מה הטמ"פ של המעבד במצב AUTO של כל המערכת ?

על איזה קירור מדובר ?

אפשר תמונה של CPUZ שנראה את הטמ"פ ואת הוולט

גם תוכנת- REAL TEMP

[attachment deleted by admin]

פורסם

free_me_0 הוא ציין שזה עם D14 ;D

פותח התרד לפי מה שאתה אומר הקירור מותקן טוב...

ולכן אתה צריך לבדוק דברים אחרים..

לפני הכל תמדוד טמפ' עם REAL TEAMP..טמפ' במנוחה+מאמץ בלי OC..וטמפ' מנוחה+מאמץ עם OC..

אחרי זה בדוק על כמה RPM המאווררים עומדים בכל מצב..

כמו כן איזה מארז יש לך ואיך מסודרת הסירקולציה ?

פורסם
  • מחבר

אתה מנטר טמ"פ עם תוכנת REAL TEMP ?

מה הטמ"פ של המעבד במצב AUTO של כל המערכת ?

על איזה קירור מדובר ?

אפשר תמונה של CPUZ שנראה את הטמ"פ ואת הוולט

גם תוכנת- REAL TEMP

אז ככה כשכל המערכת במצב AUTO המעלות הם:

9a60i9.jpg

כשהמערכת במצב OC המעלות במנוחה הם:

2nuexi.jpg

מארז HAF X והכל מסודר.

פורסם

פותח התרד לעלות שני צילומי מסך עם שני תוכנות שונות לא בדיוק עוזר..עם כל הכבוד לדיוק שלהם..

אתה צריך לבצע בדיקה באותו זמן נתון (בשל טמפ' סביבה זהה!) מנוחה/מאמץ ומנוחה/מאמץ עם OC..

תעדכן אותנו בנתונים...כמו כן מה זה HAF X מסודר? המארז הגיע רק עם המאווררים המקורים ? לא הוספת כלום ?

פורסם
  • מחבר

פותח התרד לעלות שני צילומי מסך עם שני תוכנות שונות לא בדיוק עוזר..עם כל הכבוד לדיוק שלהם..

אתה צריך לבצע בדיקה באותו זמן נתון (בשל טמפ' סביבה זהה!) מנוחה/מאמץ ומנוחה/מאמץ עם OC..

תעדכן אותנו בנתונים...כמו כן מה זה HAF X מסודר? המארז הגיע רק עם המאווררים המקורים ? לא הוספת כלום ?

המעלות הם אותו דבר בשתי תוכנות שונות ככה שזה לא משנה אני יערוך עוד 10 דקות ויעשה את מאמץ ומנוחה

וכן HAF X רגיל בלי הוספה שוםדבר.

פורסם

ידוע שזה "אותו הדבר" אבל ראוי שתבצע בדיקה עם אותה התוכנה.. על מנת להיות בטוח מה הבעיה כאן!

מחכה לעדכון :xyxthumbs:

פורסם

מה הבעיה עם 70 מעלות לליבה? זה לא נשמע היסטרי

ו 1.33 זה לא מתח כ"כ נמוך, איזור ה 1.1 זה מתאים לסטוק, 0.2V מעל זה לא מעט (אך גם לא הרבה)

לא נראה לי שיש פה איזושהי בעיה

פורסם
  • מחבר

אז ככה OC במאמץ:

2upy2if.jpg

בלי OC במאמץ:

oaond4.jpg

פורסם

ידידי המעלות שלך בסדר גמור... אני עם TRUE עם 2 מאוררים מקבל בערך את אותן תוצאות על 1.33V...

אין לך שום סיבה לדאגה, המעלות שלך מצויינות.

פורסם
  • מחבר

ידידי המעלות שלך בסדר גמור... אני עם TRUE עם 2 מאוררים מקבל בערך את אותן תוצאות על 1.33V...

אין לך שום סיבה לדאגה, המעלות שלך מצויינות.

אתה רציני?O.o

פורסם

פותח התרד לא רואה שום בעיה..אחלה טמפ'..אחלה תוצאה.. :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

בתמונה העליונה יש תדר 4.6 אבל ללא מאמץ

לאיזה טמפ' אתה מגיע במאמץ עם התדר הנ"ל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים