עבור לתוכן

KSP - שרות לא טוב - מקרה אישי

Featured Replies

פורסם

כל אלו שמחכים למוצרים, תבינו שזה בלי קשר לחנות, אתם חיים במדינה בה המכס יוצא לשביתה כל יומיים והמוצרים נתקעים ובלתי ניתן להשיג אותם..

אין לכם מה להאשים את החנויות או היבואנים אלא רק את המדינה הזאתי.

לחנויות אין טעם לעקב את המוצרים, הן יכולות רק להפסיד כסף.

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד סיפור KSP:

חבר שלי קנה את המחשב שלו מKSP, לוח 8RDA וAXP2400, לפני כמה חודשים.

(את הCD והפלופי הוא הביא להם מהמחשב הקודם והם חיברו אותם בחדש).

מהיום שהוא קיבל את המחשב היו לו בעיות, כל פעם המחשב היה נתקע בהפעלה לפני הוינדוז,

המחשב הסכים לפעול רק אחרי הוצאה והכנסה מחדש של: הזיכרונות, הכרטיס מסך והבטריה של הביוס,

ככה בכל ריסטרט ובכל בוקר היה מוציא מכניס והמחשב היה עובד.

הוא הלך לKSP 3 פעמים (נסיעה של שעה בערך), פעמיים אמרו שסידרו ולא עשו כלום,

בפעם השלישית הם "עבדו עליו": הוא קנה זיכרון מבין הטובים בזמנו את הקרוסאייר 3200 עם CAS2, 256 MB

והם החליפו לו אותם לאיזה ג'נרי 512 מגה בייט, עם תיזמונים מסריחים CAS2.5 או אפילו 3 ומהירות 2700.

הייתי אצלו, אחרי 15 דקות (אחרי שראיתי שהוא נעצר בבדיקה של הIDE), הוצאתי את הHD, נשארה הבעיה,

הצורב והDVD נשארה הבעיה, הוצאתי את הCD, הופ, המחשב עולה חלק ומהר, כניראה שהCD תקע את

ההפעלה איכשהו.

זהו, בילה אצלם איזה 6 שעות, פתרתי ברבע שעה.

פורסם

אני קניתי מKSP את הרדאון 9800 NP שלי ועדיין אני לא צריך את השרות שלהם והכרטיס בסדר גמור

פורסם

יש הרבה חנויות זולות.... לא רק ksp ו pch ו pandas

אני הזמנתי audigy 2 מ brain box תוך יומיים הגיע! ומישלוח רק 12 שקל!!!!

( ואני מאזור המרכז ו הם מחיפה)

ויש גם את מרדנית שזולים יחסית אצלם אני הולך לקנות את המעבד xp2500

3 שנים אחריות וההיטסיק של איימדי 550 שקל.

אני לא יודע בקשר לחלקים אחרים אבל יש להם מבחר יחסית מצומצם....

אבל דווקה מחירים לא רעים.

פורסם

אני קיבלתי היום את ה-AMD2500+ ו-Gigabyte 7N400PRO2 שלי ממרדנית

חבל שאין להם מעבדים מלפני שבוע 39 שהמכפלה שלהם לא נעולה

אני קיבלתי - AQYFA 0343

דרך אגב ההיטסינק שמגיע איתו ממש עלוב...

שמתי עליו את ה-SLK800 שלי :)

יש מצב לתמונות בקרוב

פורסם

אני קיבלתי היום את ה-AMD2500+ ו-Gigabyte 7N400PRO2 שלי ממרדנית

חבל שאין להם מעבדים מלפני שבוע 39 שהמכפלה שלהם לא נעולה

אני קיבלתי - AQYFA 0343

דרך אגב ההיטסינק שמגיע איתו ממש עלוב...

שמתי עליו את ה-SLK800 שלי :)

יש מצב לתמונות בקרוב

יאללה תרביץ...

פורסם

לאן אני יכול להעלות את התמונות ככה שאני אוכל לשים אותן פה?

פורסם

ל הולי

המעבדים שיש להם נעולים?!?!?!?:(((

שאלה כללית אתם חושים שבאיזה שהוא זמן בקרוב מישהו ימצא איך לפתוח אותם?

או שהם נעולים "חזק" ??? ???

פורסם

בקשר לזה שיצליחו לפתוח אותם אין לי ספק אני בטוח במאה אחוז זה רק עניין של זמן...

ולהולי נו באמת אתה צריך עזרה לאן להעלות תמונות? ::) ::)

תעלה לוואלה כמו שאתה תמיד עושה יש לך שמה איזה אלבום עם 80 תמונות...

עריכה: זה דובר כבר באיזה 5 דיונים למה אנשים שלא מבינים שאין בשום מקום בארץ (זאת אומרת יבואן) שמסוגל לייבא עכשיו ספקים של tt (מי שעדיין מוכר זה רק מה שנשאר במלאי!) אני עצמי רציתי להזמין דיברתי עם האשת מכירות של שלוש יבואנים שונים (אחד מהם הוא אחראי על כל המוצרים של tt בארץ והיא בעצמה אמרה שאין ולא יהיה לפחות עוד חודש) ואין ויש לי מתחים לא יציבים רצח אז אנשים לא להתעצבן ולא להיות ילדים קטנים לא עושים לכם דווקא פשוט אין ואין מה לעשות בקשר לזה...

ולהוא שמתחתי תיהיה בריא אני אף פעם לא קורא ככה הרבה באנגלית אלא עם כן זה איזה ביקורת על איזה מוצר שאני רוצה לקנות ;D.

פורסם

KSP or any other store for that matter don't give guarantee for anything, the manufacture does. AMD does not give guarantee in case the CPU is burned or fried for any reason what so ever. for that reason no store has to replace the CPU in case it's fried. that's why most stores don't like people installing parts on their own, not because they loss the ~200 NIS installment fee, but because they don't like people, who don't know what their doing, installing the parts thinking that if they scraw up the store will replace anything they destroyed. then when the store tells them it's not covered by the guarantee they start bitching about the store not being fair. I personally bought 3 AMD CPUs and every single time they signed me a paper telling me that the guarantee does not apply in case of damge due to overclocking, overvolting or any other damage due to misuse.

פורסם

בקשר לזה שיצליחו לפתוח אותם אין לי ספק אני בטוח במאה אחוז זה רק עניין של זמן...

ולהולי נו באמת אתה צריך עזרה לאן להעלות תמונות? ::) ::)

תעלה לוואלה כמו שאתה תמיד עושה יש לך שמה איזה אלבום עם 80 תמונות...

הקטע שאני רוצה לפתוח פה תראד עם התמונות

לא לעשות לינק מעצבן לוואלה

פורסם

תאמין לי שיהיה הרבה יותר נח עם תתן לינק לכולם...

פורסם
  • מחבר

BIGDIGBASTERD - מי אמר שהוא נשרף ! הוא עובד !!!!!!!!! אבל הוא נתקע בעת התקנת ווינדוז XP מה שאומר שהוא לא תקין! פה הויכוח!

פורסם

just because it's working it doesn't mean it wasn't damge due to heating or overvolting, try running it at the lowest speed possible if it works it's not rated correctly (AMD's fault), if it doesn't it might have been damage (can be by you and can be from the factory). in any case go there tell them to put it in a motherboard or bring the whole computer and show them...

Edit: check the bios to see if you set everything right check: memory timing, FSB frequency, CPU frequency and voltage!

פורסם

[lKSP or any other store for that matter don't give guarantee for anything, the manufacture does. AMD does not give guarantee in case the CPU is burned or fried for any reason what so ever. for that reason no store has to replace the CPU in case it's fried. that's why most stores don't like people installing parts on their own, not because they loss the ~200 NIS installment fee, but because they don't like people, who don't know what their doing, installing the parts thinking that if they scraw up the store will replace anything they destroyed. then when the store tells them it's not covered by the guarantee they start bitching about the store not being fair. I personally bought 3 AMD CPUs and every single time they signed me a paper telling me that the guarantee does not apply in case of damge due to overclocking, overvolting or any other damage due to misuse]

לקח לי שנה להבין מה כתוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים