עבור לתוכן

כרטיס מסך לגיימרים דחוףףףףףףף

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים תקציב עד 1800 שקל אבל רק לגיימרים רציניים שמריץ הכל חלק על מקסימום איכות

פורסם

Radeon 6950

http://tms.co.il/product/9127

כרטיס מסך מעולה שיכול לאכול את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות בקלות ב-DX11, ועם פאץ' קטן לביוס אתה פותח אותו ל-6970 מלא עם כל הביצועים.

אז בעצם אתה מקבל 6970 ב-1300 שקל, חשוב לקנות דגם רפרנס כמו העיצוב בלינק שנתתי לך אחרת לא תוכל לפתוח אותו ל-6970.

פורסם

תשנה את הכותרת לפי החוקים לפני שתקבל על הראש מהמנהלים

תביא את שאר המפרט שלך

הכרטיס מסך הכי טוב ומשתלם למחיר יהיה HD 6950 אחרי מוד ל 6970

הכי חזק בתקציב זה כמובן 580GTX המוגזם לגמרי והמיותר לחלוטין

אבל הכול טלויי בשאר המחשב שלך ....

פורסם

תראה לי 580 ב 1800 :silly:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל חשבתי שמשפחת ה-6800 מיועדת לשוק הביניים. ודווקא המשפחה הישנה יותר - ה-5800, בנויה לשוק הגבוה.

הלא כן? :)

פורסם

תשים לב שהדיבור על 6 900 לא 800

פורסם

5800 זה הסידרה שמיועדת לשוק הגבוהה

בדור הקודם

היורשים שלהם זה 6900

ושוק הביניים זה 6800

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו לי יש מעבד i5 760 טורבו נדיר כרטיס מסך יש 2 שהם ddr3 gt 430 שכל אחד יש 1gb ראם אז יש לי 2.7 gb לוח אם gigabyte S-series motherboard H55M-S2V וזיכרון וירטואלי 4GB אני פשוט לא סובל אותם לא מריצים כמה משחקים חדשים על max כמו metro 2033 אבל coll of duty 7 מריץ חלק על מקסימום ומישהו פה הזהיר אותי תודה

פורסם

איזה ספק כוח יש לך ?

לא הבנתי בדיוק

יש לך SLI של שני 430GT ?מאיפה הרעיון לעשות דבר כזה ? הם בכלל תומכים SLI ?!

זה לא כרטיס שמיועד למשחקים כבדים או למערכים

פורסם

זאת נראית לי כמו סתם הנפצה...

פורסם
  • מחבר

הם תומכים וספק ac 230v/50Hz

פורסם
  • מחבר

הם תומכים וספק יש לי AS:230V/50Hz

פורסם
  • מחבר

תישמעו גם כל הזמן חירפנו לי תצורה שה ניווידיה הכי טובים ובחים לא לקנות ati ותודה מראש

פורסם

חברי היקר לא מספיק אסור דאבל פוסטינג אז אתה עושה טריפל ?

לא יודע מי בלבל לך תמוח אבל אם הוא אמר לך לשים שני 430GT אז המילה שלו לא שווה יותר מידי

בכול מקרה זה שהספק שלך מקבל מתח 230V 50HZ זה אומר שהוא מתאים לשקע בקיר שלך

עכשיו תגיד לי מה הדגם המדוייק של הספק שלך או שתגיד לי כמה אמפר הוא נותן במסילת 12V בשביל לדעת איזה כרטיס מסך הוא יכול להחזיק

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיב אחי אתה גבר מודה לך מאוד אני מצתער יצאתי לחגיגות יום העצמעות אני ימשיך איתך מחר תודה רבה רק תענה לי מחר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים