עבור לתוכן

זקוק להמלצות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לשפר קצת את הקירור של המערכת שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות:

1. מעבד Core2Duo E8400 - כרגע מורכב עליו מאוורר ג'נרי. עשיתי לו OC רגוע ל-3.6GHz, ובמאמץ הוא מגיע ל-55 מעלות בערך. מכיוון שאני רוצה להגביר את ה-OC, אני מחפש קירור נורמלי. חשבתי על ה-Mugen II, האם הוא נחשב דגם טוב? שקט יחסית (אני לא פריק של שקט, אבל בכל זאת)? יש המלצה יותר מוצלחת?

2. כרטיס מסך HD5850 - מגיע בממוצע ל-90 מעלות במאמץ. הייתי שמח להוריד את זה קצת..... ראיתי ב-KSP את הדבר הזה:Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler. שווה?

3. המארז שלי הוא SViking של Thermaltake. יש לו שני מאווררי 120 על הכיפאק, אבל כשאני מגביר את המהירות שלהם הם עושים רעש מזעזע של שואב אבק (זה לא בעיה של נקיון או משהו, הם פשוט ככה - קראתי על זה בכמה ביקורות). יש לכם הצעה למאווררי 120 טובים ויחסית שקטים? שוב, אני לא צריך מחשב שיעשה רעש של מוזיאון, אבל בכל זאת משהו סביר.

תודה!

פורסם

לגבי המעבד - הטמפרוטורות מעולות. אלה הטמפרטורות במאמץ מלא?

בכל מקרה, אל תצפה להגיע ליותר מזה, אולי תוכל לגרד את ה-4.0GHZ. בכל מקרה ה-MUGEN2 מעולה ושקט.

גם כרטיס המסך בטמפרטורות סבירות, הם מסוגלים לעבור את ה-100 מעלות צלזיוס. אני לא רואה טעם בלהשקיע על קירור ייעודי.

מאווררים למארז אתה יכול לקחת slipstream של scythe.

פורסם

תוכל ללכת על ה-YASYA שעולה ב-KSP רק 180 ש"ח שהוא כמו המוגן רק קל יותר להרכבה ויש לו מאוורר שניתן לשליטה הוא מעולה לאוברקלוק וגם שקט. יש לי את אותו מעבד על 3.8 עם ה-YASYA הוא עבד בטמפ' מקסימאלית של 50 מעלות

פורסם

1. הYASYA יהיה בחירה טובה יותר..הוא יותר נוח להתקנה..כמו כן טמפ' תבדוק עם REAL TEMP ותאמץ את המחשב עם OCCT..

2. על כמה RPM המאוורר שלו ? ניסת לנקות אבק ?

3. סדרת הSFLEX/GT/SS של SCYTHE יהיו מצויינת..לדעתי אתה לא צריך יותר מה1200+- RPM..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על ההמלצות.

אני כבר משתמש ב-OCCT עם RealTemp, אלה הטמפרטורות במאמץ- 59-60(בטעות בפוסט הראשון כתבתי את הטמפרטורה ב-3.4GHz). אם אתם אומרים שזו טמפרטורה טובה אולי אני אחכה עם הקניה של מאוורר חדש, אני לא הולך להשתולל עם ה-OC בקרוב.

לגבי הכ. מסך אולי אני אנסה באמת לנקות קצת את המאוורר. בכל אופן גם במאמץ (GPU-OCCT) הוא לא עולה על 56%, זה סביב ה-2000RPM (קצת פחות). אני משתמש ב-MSI AB כדי לנטר.

לגבי מאווררים למארז, שאלה כללית - המאווררים שהמארז שלי בא איתם מתוארים באתר היצרן כ1300~2800 RPM, המארז בא עם בקר מובנה למאווררים ואני מניח שזה טווח המהירויות שהבקר מפעיל אותם. אבל השם של דגמי המאווררים בקטלוגים מציין רק מהירות אחת (למשל 1200 RPM שהמלצת לי), האם זו מהירות מינמלית או מקסימלית? כי בכל אופן אני רוצה מאווררים שיהיו חזקים לפחות כמו מה שיש לי כעת. אני רק רוצה להיפטר מהרעש הזוועתי.

פורסם

ברגע שמצוייין RPM בודד (1200/1450/1600 וכו) ולא טווח (1300-2500 וכו) אז זה מציין את הRPM המקסימלי של המאוורר..

וכל הנתונים האחרים במפרט (רמת רעש וכו) מתייחסים לאותו RPM..

אם יש לך בקר מובנה ויש לך אפשרות לחבר מאווררים לבקר..אז תרכוש מאווררים בעלי RPM גבוה..שהם רועשים יותר..ותוריד אותם עם הבקר..

אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה..אז הדגמים שציינתי בטווח של 1200/1450/1600+- RPM יעניקו אחלה ביצועים וברמת שקט מצויינת..

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים