עבור לתוכן

המלצה לטלפון חדש, תקציב מוגבל

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280,

אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות)

יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..),

מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים..

הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך).

אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות,

אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

פורסם

לדעתי כוון אך ורק למכשירי אנדרואיד. יש מבחר לא קטן בארץ/בחו"ל ואני בטוח שאחד נכנס בתקציב ובדרישה ל-TV OUT

פורסם
  • מחבר

לדעתי כוון אך ורק למכשירי אנדרואיד. יש מבחר לא קטן בארץ/בחו"ל ואני בטוח שאחד נכנס בתקציב ובדרישה ל-TV OUT

הבנתי כבר שאנדרואיד יכול להיות בחירה טובה, אך כל המכשירים שנמצאים בתקציב, אין להם TV-OUT..?

HTC Legend - לפי GSMArena אין לו,

HTC Wildfire - כנ"ל

Sony-Ericsson Xperia X8 - כנ"ל

וכול השאר שנמצאים בתקציב..

בגלל זה ביקשתי כאן עזרה...

פורסם

לגלקסי S לפי GSMARENA יש יצאת טלוויזיה וניתן להשיג אותו ב-1850 שקל, חריגה של 250 שקל מהתקציב אבל זה מכשיר אנדרואיד יחסית מורדני וחזק עם יציאת טלוויזיה ואם ניתן לחרוג אני חושב שזה שווה את זה (חשוב להדגיש שאין לי את המכשיר אבל בהחלט יצא לי לשחק איתו).

האפשרות הזולה היא כמובן מכשיר סימביאן 3, אבל אני לא חושב שזו אופציה טובה כיוון שזו פלטפורמה די מתה..

פורסם

1850 זה מחיר מצחיק למכשיר כזה. מדובר במכשיר מודרני וחזק - לא יחסית - אלא פשוט חזק. מעטים המכשירים היותר חזקים ממנו (ורובם עולים המון ורק הוצגו ממש לאחרונה ~חלקם עוד לא הגיעו לארץ אפילו~).

בקיצור, הוא הבחירה הנכונה. אם אתה בשום פנים ואופן לא יכול לחרוג, נסה לחפש כזה יד2 (למרות שב-1850 לחדש חבל) או להזמין אחד מארה"ב (גם פחות משתלם כבר לדעתי)

פורסם
  • מחבר

1850 זה מחיר מצחיק למכשיר כזה. מדובר במכשיר מודרני וחזק - לא יחסית - אלא פשוט חזק. מעטים המכשירים היותר חזקים ממנו (ורובם עולים המון ורק הוצגו ממש לאחרונה ~חלקם עוד לא הגיעו לארץ אפילו~).

בקיצור, הוא הבחירה הנכונה. אם אתה בשום פנים ואופן לא יכול לחרוג, נסה לחפש כזה יד2 (למרות שב-1850 לחדש חבל) או להזמין אחד מארה"ב (גם פחות משתלם כבר לדעתי)

אוקי, נשמע טוב הסמסונג

אבל ראיתי שלוקחים במספר חברות עוד 200 שקל על עברית

אני יוכל להתקין לבד את העברית? ליישר וכדומה? או שזה מסובך?

בסמביאן הייתי רגיל לחבר, לשנות קוד שפה ולהתקין גירסה, בלי שום סיכון וכל התהליך היה לוקח 5 דק'..

האם זה הולך בכזאת קלות גם באנדרואיד? השידרוג גירסאות/עברות וכדומה?

פורסם

כן. זה קל ברמות מכיוון שיש למכשיר קהילה דיי גדולה בארץ. ואתה צריך להיות בעל כישרון ענק כדי להפוך אותו לבריק :smile1:

פורסם

HTC Legend - לפי GSMArena אין לו,

HTC Wildfire - כנ"ל

אני גם בדילמה דומה כמו של פותח הדיון רק שאין לי צורך ב TV-OUT.

וגם בדקתי אפשריות על המכשירים האלה,

יש כאן מישהו שיודע מה ההבדל בן שני המכשירים האלה? ההבדל הזה שווה את הכמה מאות שקלים האלה?

איך בכללי המכשירים האלה?

פורסם

לפי השוואה זריזה בGSMARENA, הלג'נד בעיקר עם מסך יותר טוב (AMOLED לעומת TFT רגיל) ברזולוציה גבוה יותר, אבל מצד שני הוא לא קיבל עדכון רשמי ל-2.2. חוץ מזה המפרטים שלהם די דומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים