עבור לתוכן

האם אייפון שקניתי בפלאפון יתמוך ברשתות בארה"ב?

Featured Replies

פורסם

באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב

850/2100 HSUPA

ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html

כתוב שצריך 850/1900

עכשיו ה850 תואם

זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)

פורסם

זה מאוד יעזור אם תרשום איזה אייפון יש לך ובאילו רשתות בארה"ב אתה מתכנן להשתמש בו, אנחנו לא אמורים לנחש את זה בעצמנו.

פורסם

אני מאמין שהוא הולך להשתמש ברשת AT&T, ובאייפון 4 (שד"א, נראה לי שהוא פתוח לסים פרי, כשאתה קונה אותו בפלאפון)

פורסם

האיפון 4 הוא מכשיר QUAD BAND , ב3G יש לו תמיכה בתדרים : 850/900/1900/2100 , הוא יעבוד עם AT&T מצויין (זה אותו המכשיר שנמכר אצלם ) אם תרצה להשתמש בו בT mobile תוכל רק להשתמש ברשת הדור השני ,כי רשת ה3G שלהם דורשת תדר 1700 מה שלא קיים במכשיר כרגע .ועל verizon וSprint אין מה לדבר בכלל אלו רשתות CDMA, בשבילם צריך מכשיר אם תמיכה בCDMA ואצלך יש איפון שעובד בGSM

ואם קנית את המכשיר לפני ינואר תצתרך ללכת לפאלפון שיפתחו לך את המכשיר (בחינם) ,אם קנית אחרי ינואר המכשיר כבר אמור להיות Sim free .

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת

אכן מדובר באיפון 4 דגם MC603HB (מהאודות בהגדרות של המכשיר)

עם גירסא 4.2.1 )8C148) אם זה משנה (פרוץ)

וקושחת מודם 03.10.01

ובאמת בדקתי אצל AT&T

ככה שהרגעתם אותי

אז אני פשוט קונה אצלהם כרטיס מיקרו סים עם תוכנית מסויימת מכניס לאיפון ונגמר הסיפור?

פורסם

אכן.

פורסם

אני לא מבין למה שהוא לא יעבוד?

לכל מכשיר סלולארי בעל SIM (בפלאפון לפחות) יש דף מידע מפורט על איך להשתמש במכשיר בחול(=עובד בחו"ל על רשתות מקומיות)

פורסם

הוא לא רוצה להשתמש בחו''ל במכשיר שלו דרך חברת פלאפון הישראלית

הוא רוצה להשתמש דרך חברה אחרת.

פורסם

אז כנראה שלא הבנתי את השאלה... אני חשבתי שהוא רוצה להמשיך להשתמש במכשיר בחו"ל עם SIM של פלאפון ואני מניח שמה שהוא התכוון זה האם המכשיר יעבוד אם הוא ידחוף SIM של חברה אמריקאית בפנים

פורסם

אכן, לזה הוא התכוון.

והתשובה היא, כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים