פורסם 2011 במאי 814 שנים אז ככה יש לי sliובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקיםובלאגניםאם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניהאני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבועhttp://www.fileflyer.com/view/jpoNDBfזה הביוס שליהכרטיס הוא gtx 460 gigabyteאני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87מהירות ליבה 815ומהירות זכרונות 2000זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד...תודהה
פורסם 2011 במאי 814 שנים אם הכרטיס לא יציב..זה שתצרוב ביוס לא יפתור את זה..להפך הסיכוי שתגרום לנזק הוא גדול..כמו כן לא הבנתי את הפרמטרים שלך 1.87V לליבה ?לפני הכל אני מציע לך לבצע OC עם MSI AB יש מדריך בסטיקי..אחרי שתראה לאן הגעת באופן יציב! רק אז תחליט אם ליישם את זה בביוס או לא.
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר חחח לא הבנתכבר עשיתי אוברקלוק עם msiafterburnerאני יודע בדיוק איפה היציבות וכל זהאני יודע לעשות אוברקלוק וכל זהעוזב זאת בעיה מורכבת כל מה שאני רוצה זה שהכרטיס מסך שלי ההגדרות הבסיסיות שלו לפני אוברקלוק יהיומתח 1.087מהירות ליבה 815מהירות זכרונות 2000זה הכל בכל השאר אני כבר מסודר ויודע מה אני עושהאבל תודה על הכוונות
פורסם 2011 במאי 814 שנים חפש ברשת "HOW TO FLASH NVIDIA GPU BIOS" תמצא המון מדריכים..אני אישית לא הייתי קופץ לצרוב ביוס..במיוחד לא בכרטיסי המסך של NVIDIA...
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר אוף אתה לא מבין...אני יודע לצרוב ביוס אני פשוט לא יודע איך לשנות ביוס מוכן למה שאני רוצהלצרוב ביוס מוכן זאת לא בעיהאני רוצה פשוט שמישהו ייקח את הביוס שהעלאתי וישנה לי אותו למה שביקשתי זה הכל....
פורסם 2011 במאי 814 שנים אוף ? אהבתי..לעריכה של ביוס יש לך את NVIDIA BIOS Editor או בקיצור NiBiTor תוריד את התוכנה ותערוך את הביוס שלך..
פורסם 2011 במאי 914 שנים אתה מתאר מצב-SLI עם OC לכרטיסים.שמפעם לפעם יש ארטיפקטים.ואחד הכרטיסים חוזר להגדרות יצרן והשני נישאר ב-OC. ?עם זה המצב כך בראש שאולי אחד הכרטיסים התחיל-"לגמגם"לא סתם הוא חוזר להגדרות יצרן.
פורסם 2011 במאי 1014 שנים מחבר אז זהו שלא...כי כל אחד מהם לבד גם כשאני עושה להם אוברקלוק עובדים פרפקטעברתי להישתמש בnvidia inspectorוהכל עובד פיקס טפו טפו טפוהבעיה היחידה שעכשיו אני לא יכול לשנות את איך שהמהירות של המאווררים שלהם שיעבדואו אוטומטיאו מהירות קבועהאבל לא ממהירות עד מהירות בהתאם לעומס העבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.