עבור לתוכן

במבצע הסמארטפונים של אורנג' איזה מכשיר עדיף motorola defy או samsung ace?

Featured Replies

פורסם

הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות:

1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות.

2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים.

* ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה.

היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר.

היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1.

אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.

פורסם

אם נכוויתם פעם אחת זו לא סיבה לא לקנות בכלל מחנויות פרטיות. פשוט צריך לקנות מחנויות מומלצות (חפש מידע בזאפ או שאל כאן).

אם תקנו מחנות פרטית, אתם תקבלו החזרים מהמפעילות הסלולריות, תקנו בזול יותר ולא תאלצו להתחייב בכל מיני התחייבויות מוזרות.

אפילו יותר טוב לקנות מחו"ל (זול יותר, בעיקר אם לא ייתפס במכס). חנות טובה- clove.co.uk .

אני דווקא הייתי הולך על הסמסונג, הדיפיי נראה ומרגיש כמו טנק. הוא נועד לשרוד בתנאים קיצוניים ואלא אם אחותך משרתת ביחידה מבצעית בעזה או שהיא עובדת בניין, אין שום סיבה לקחת אותו. מבחינה חומרתית הם מאוד דומים. אבל מצד שני המסך של הדיפיי טוב יותר.

עדיף לקחת מכשיר אחר, מחנות פרטית.

פורסם
  • מחבר

העמידות של המוטורולה לא באה נגדו. אחותי - שלה מיודע המכשיר נוטה להפיל את המכשירים שלה. טוב טנק עובד ממכשיר יפה ושבור.

מבחינת הקניה, באיזור כפר סבא רעננה זה אין חנויות לעניין ורחוק יותר זה יוצא מאד יקר.

מעבר לזה מדובר פה פשוט ברצון לנצל את הזכאות למכשיר במבצע של אורנג' כאשר אין בעיה להתחייב גם לעשור כי הם לא יעזבו את אורנג'.

נושא הקניה בחו"ל לא רלבנטי כמו חנויות עצאיות כי האחריות לא טובה.

מאחר והרזולוציה השונה עלולה לאפשר או לשלול תאימות להרבה יישומים, אני חושש מהסמסונג.

כדאי לציין שבגלל שהחיוב פה הוא בחיוב זיכוי יש בכלל סיכוי לקנות משהו. ברגע שמדובר בחיוב ישיר ההורים שלי יתקפלו מלקנות מכשיר והיא תשאר עם טושיבה הכושל שלה.

פורסם

הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות:

1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות.

2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים.

1. אז תקנה בחנות אחרת.

2. מה זה קשור?

החיסרון מגיע עם 2.1.

המשפט הזה נורא הצחיק אותי. למה שזה יהיה אכפת לילדה בת 14 אם המכשיר שלה הוא בגירסה 2.1 או 2.2 ?

פורסם

אם עוד לא הבנת - חפש "ניתוק זיקה".

פורסם
  • מחבר

אני כנראה לא מסביר את הסיטואציה מספיק טוב.

1. מהנסיון עם הילדה עצמה, צריך פה ושם אחריות על המכשיר. בקיים ובקודם לפחות היה צורך, לכן חובה שהחנות תהיה נגישה עבור הילדה עצמה, מה שאומר עקרונית - חנות בכפר סבא או רעננה ומהנסיון שלי אין כאלו שהמחירים שלהן לא גורמים למחירים של חברות הסלולר להראות אטרקטיביים.

2. מן הסתם המכשיר ילקח על החשבון של אמא שלי אבל הסים שיוכנס אליו יהיה הסים של אחותי.

3. המכשיר מגיע עם 2.1 זה ברור, אני שואל לגבי מידת הקושי / הפרשי הביצועים ל2.2 לא כי לה אכפת, אלא כי אני יודע שהמכשירים עובדים טוב יותר ויש להם יותר תאימות לישומים שונים עם 2.2, ואני רוצה שהיא תהנה מהמכשיר ולא תנג'ס לי כל 3 דקות כמו עם הקיים.

4. תכלס, ידוע הרי שהאחריות היא נושא כאוב בתחום הזה, שכן למעט מקרים מאד מסוימים, המכשירים לא שווקים בלי לקבל מכה או FLASHING כושל, ובכל זאת, טיבה של האחריות בכל חנות עצמאית שיצא לי לפגוש היה מאד מפוקפק. כאשר קניתי את הGALAXY S שלי לדוגמא, אתה חותם כאשר אתה מקבל אותו על מסמך שאם נתמצת אותו זה יהיה משהו כזה: יש לך אחריות מאשר בכל מקרה בו יש תקלה עם המכשיר. כאשר קניתי את המכשיר הקודם שלי בחו"ל, אין עם מי לדבר בכלל בארץ כי הוא לא משווק כאן, כך שנשארתי עם כלום כאשר הוא התקלקל רק הבירור על עלויות השליחה לחו"ל הפך את כל העניין ללא רלבנטי.

5. התוכנית בתמצות היא כזו. אמא שלי עושה חשבון של 230 ש"ח בחודש, מה שאומר שהיא יכולה לקבל את אחד משני המכשירים, היא תיקח אותו, אחותי תשתמש בו והיא למעשה תשלם מעבר לזה רק את ההפרש שכולל למעשה בעיקר את חבילת האינטרנט שלמעשה תתבזבז.

6. עם כל זה שזה טיפשי חבל על הזמן, כל עוד זה מתבטא בכמה עשרות שקלים בחשבון הסלולר שלהם, ההורים שלי יקבלו את זה. ברגע שזה חיוב חודשי לחברה אחרת (הם יקחו את זה בתשלומים) אז הם יסוגו מהסיפור - עניין של תפיסה - טפשית כמה שהיא תהיה.

מאחר והמכשיר הקיים - נוטה להתקע כל הזמן, להכבות בלי שום סיבה ועוד... אני כן מנסה לדחוף לכיוון של החלפה, זה פשוט עינוי.

פורסם

אתה יכול לקרוא בקישור הבא לגבי ההבדלים בין 2.1 ל-2.2 באנדרואיד:

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history

ההבדלים העיקריים בין שתי הגרסאות הם אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס זכרון, שיפורי מהירות ואפשרות להשתמש במכשיר כמודם. מכיוון שה-Defy מגיע עם 2GB של זכרון פנימי, האפשרות הראשונה לא כל כך משמעותית. בנוסף לכך, כדאי שאחותך תראה את הממשק של ה-Defy כי מוטורולה הלבישו ממשק שנקרא Moto Blur על גבי האנדרואיד ולא כל אחד אוהב את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שיחסית לממשק שTOSHIBA שמו על הWM6.1 בG810, הBLUR נראה פרפקט על הANDROID.

פורסם

העמידות של המוטורולה לא באה נגדו. אחותי - שלה מיודע המכשיר נוטה להפיל את המכשירים שלה. טוב טנק עובד ממכשיר יפה ושבור.

יש הבדל בין עמיד לבין טנק משוריין. ה-SGS שלי נפל לא פעם (בלי מגנים) ויצא בלי שריטה.

מבחינת הקניה, באיזור כפר סבא רעננה זה אין חנויות לעניין ורחוק יותר זה יוצא מאד יקר.

למה לא לקנות באינטרנט? עוד כמה שקלים על משלוח (וגם זה לא תמיד).

מעבר לזה מדובר פה פשוט ברצון לנצל את הזכאות למכשיר במבצע של אורנג' כאשר אין בעיה להתחייב גם לעשור כי הם לא יעזבו את אורנג'.

נושא הקניה בחו"ל לא רלבנטי כמו חנויות עצאיות כי האחריות לא טובה.

האחריות זהה לאחריות של החנויות הפרטיות (אחריות יצרן- אם משהו קורה שולחים ליצרן) ודומה לזו של אורנג', הם לא יעשו יותר מידי.

מאחר והרזולוציה השונה עלולה לאפשר או לשלול תאימות להרבה יישומים, אני חושש מהסמסונג.

דווקא הדיפיי מגיע עם רזולוצייה עקומה, לא האייס (דיפיי- 480X854, אייס- 320X480)

כדאי לציין שבגלל שהחיוב פה הוא בחיוב זיכוי יש בכלל סיכוי לקנות משהו. ברגע שמדובר בחיוב ישיר ההורים שלי יתקפלו מלקנות מכשיר והיא תשאר עם טושיבה הכושל שלה.

אולי כדאי לדבר איתם? להסביר להם בהיגיון? לשכנע אותם?

אני כנראה לא מסביר את הסיטואציה מספיק טוב.

1. מהנסיון עם הילדה עצמה, צריך פה ושם אחריות על המכשיר. בקיים ובקודם לפחות היה צורך, לכן חובה שהחנות תהיה נגישה עבור הילדה עצמה, מה שאומר עקרונית - חנות בכפר סבא או רעננה ומהנסיון שלי אין כאלו שהמחירים שלהן לא גורמים למחירים של חברות הסלולר להראות אטרקטיביים.

המכשירים עמידים הרבה יותר, על אחת כמה וכמה אם מדברים על הדיפיי שמגיע משוריין.

2. מן הסתם המכשיר ילקח על החשבון של אמא שלי אבל הסים שיוכנס אליו יהיה הסים של אחותי.

3. המכשיר מגיע עם 2.1 זה ברור, אני שואל לגבי מידת הקושי / הפרשי הביצועים ל2.2 לא כי לה אכפת, אלא כי אני יודע שהמכשירים עובדים טוב יותר ויש להם יותר תאימות לישומים שונים עם 2.2, ואני רוצה שהיא תהנה מהמכשיר ולא תנג'ס לי כל 3 דקות כמו עם הקיים.

4. תכלס, ידוע הרי שהאחריות היא נושא כאוב בתחום הזה, שכן למעט מקרים מאד מסוימים, המכשירים לא שווקים בלי לקבל מכה או FLASHING כושל, ובכל זאת, טיבה של האחריות בכל חנות עצמאית שיצא לי לפגוש היה מאד מפוקפק. כאשר קניתי את הGALAXY S שלי לדוגמא, אתה חותם כאשר אתה מקבל אותו על מסמך שאם נתמצת אותו זה יהיה משהו כזה: יש לך אחריות מאשר בכל מקרה בו יש תקלה עם המכשיר. כאשר קניתי את המכשיר הקודם שלי בחו"ל, אין עם מי לדבר בכלל בארץ כי הוא לא משווק כאן, כך שנשארתי עם כלום כאשר הוא התקלקל רק הבירור על עלויות השליחה לחו"ל הפך את כל העניין ללא רלבנטי.

אין אחריות גם אצל אורנג', גם אצל חנויות פרטיות וגם בחו"ל על ניסיונות צריבת רום חדש או על תקלות עם רום לא מקורי.

לא כל החנויות בחו"ל מגעילות, חנות מעולה לדוג' היא clove.co.uk שידועה ביחס ובשירות המעולים שלה.

5. התוכנית בתמצות היא כזו. אמא שלי עושה חשבון של 230 ש"ח בחודש, מה שאומר שהיא יכולה לקבל את אחד משני המכשירים, היא תיקח אותו, אחותי תשתמש בו והיא למעשה תשלם מעבר לזה רק את ההפרש שכולל למעשה בעיקר את חבילת האינטרנט שלמעשה תתבזבז.

6. עם כל זה שזה טיפשי חבל על הזמן, כל עוד זה מתבטא בכמה עשרות שקלים בחשבון הסלולר שלהם, ההורים שלי יקבלו את זה. ברגע שזה חיוב חודשי לחברה אחרת (הם יקחו את זה בתשלומים) אז הם יסוגו מהסיפור - עניין של תפיסה - טפשית כמה שהיא תהיה.

מאחר והמכשיר הקיים - נוטה להתקע כל הזמן, להכבות בלי שום סיבה ועוד... אני כן מנסה לדחוף לכיוון של החלפה, זה פשוט עינוי.

פורסם

יש לא מעט חנויות שיעשו לך 36 תשלומים בקרדיט (עם ריבית). אתה תשלם כביכול יותר אבל זה לא משנה, כי במילא תקבל את זה בחזרה. בצורה כזאת אתה אף פעם לא נמצא בפיגור בתשלומים, תמיד אתה משלם תשלום חודשי ומקבל מיד בחודש העוקב את הזיכוי עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים