עבור לתוכן

קירור לE6600 לוח אם P35-DS4

Featured Replies

פורסם

שלום שלום,

אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו.

התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 .

עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 :)

באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו.

תודה רבה :)

פורסם

בזמנו ה-V1AX היה אחד הקירורים הטובים ביותר שקיימים ל-LGA775. תברר האם הוא עדיין רלוונטי או שיצא משהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

לפי הידע האישי שלך מהקירורים שאני הבאתי ,אתה יודע שהV1AX יותר טוב מהם?

פורסם

V1AX יקר רועש..ולא משתווה לכל השאר..

פותח התרד על ה212 לא הייתי ממליץ..גם רועש..

אחד מהקירורים של SCYTHE יהיה מצויין..

פורסם
  • מחבר

השאלה היא איזה מהחברה עדיף לקנות?

יש את הNINJA 3 YASYA ו mugen 2

הבנתי שכל אחד יש יתרונות וחסרונות - השאלה מה באמת הכי עדיף מביניהם או שאולי יש יותר טוב מבין מה שציינתי לנל

פורסם

חיפוש יענה לך על השאלה ויציג את היתרונות חסרונות...

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לחיפוש אני בא בשאלה עדכנית לגביי החומרה העדכנית , הבנתי שיש שלוש ורסיות שוות כפי שציינתי הninja 3 mugen 2 והyasya

כל טרד אומר משהו אחר , אין צדק בעולם הזה . אני באמת מחפש קירור שיעשה את העבודה ואין לי בעיה עם רעש .... העיקר שיפור דרסטי בטמפרטורות ... כרגע אני באמת בעניין של הyasya אבל נראה שלנינגה והמוגן יתרונות וחסרונות שונים ובגלל זה אני בא עם נושא חדש ובאמת לנסות לסכם מה עדיף , חילוקי דעות ... No damn justice

פורסם

עידן, בהחלט אפשרי (ואפילו סביר להניח) שה-V1AX לא אפקטיבי כמו הדגמים החדשים של SCYTHE. אבל רועש הוא ממש ממש לא. ואני אומר את זה בתור אחד שה-V1AX פועל אצלו כרגע במהירות מקסימאלית במארז. תאמין לי שלא שומעים אותו, במיוחד כשיש לך מאווררים אחרים שעושים רעש (מה שמזכיר לי לנקות אבק ואולי לשמן כמה צירים בהזדמנות).

Just Sayin', הוא לא רועש.

פורסם

ה-YASYA קל להרכבה וקריר מאוד. ה-MUGEN2 מקרר מעולה, עפ"י ביקורות הפער בקירור בינו לבין ה-YASYA קיים אך זניח.

הוא שקט הרבה יותר מהYASYA אך קצת יותר טריקי להרכבה. ה-NINJA קצת חלש מהם, שקט וזול יותר.

שא ברכה.

פורסם

יואב עם כל הכבוד לאוזן שלך ושלי..יש מבחני ביצועים שקובעים שמעל X מסוים זה רועש..והV1AX נמצא הרבה מעל הרמה הזאת..

ובנוסף לזה גם אני שמעתי אותו והוא רועש..

להגיד שהוא לא רועש כי יש לך במארז מאוררים רועשים יותר..זה לא בדיוק מעיד על שקט ;)

פורסם

ה-YASYA קירור מעולה ושקט בתור אחד שהיה לו MUGAN שהוא אכן שקט וטוב אני ממליץ לך על ה-YASYA שקיים אצלי מפני שהוא פחות מסורבל

והמאוורר שלו ניתן לשליטה ע"י וסת מהירות וכך הוא שקט יותר ועדיין מקרר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים