פורסם 2011 במאי 714 שנים הרמקולים מיועדים לסבא שלי, "שנהנה" כיום מרמקולים צורמניים של smartcom.השימושים העיקריים הם האזנה לרדיו דרך האינטרנט, שיחות skype ומדי פעם האזנה למוזיקה.המקור יהיה כרטיס הקל O/B ואין כוונה בטווח הזמן הקרוב לשדרג.הרמקולים חייבים להיות בנויים באופן סביר, אמינים ובגודל קומפקטי (ישבו על השולחן). התקציב הוא עד 250 ש"ח, ממש לא חייבים למצות את כולו או אפילו את רובו ומאידך אם יש משהו ממש טוב ומתאים שעולה מעט יותר - אני בהחלט אשקול את האפשרות.
פורסם 2011 במאי 714 שנים 2 אפשרויות לבחירה, קודם היקר והאיכותי יותר ואחריו הזול והפחות איכותי.1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=196 רמקולים מעולים מספקים אחלה איכות קול ובאס עמוק.2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2695 רמקולים דיי טובים שמספקים איכות קול דיי טובה בעלי באס רגיל.
פורסם 2011 במאי 714 שנים זה נראה נחמד:http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=B-73&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heצריכים להיות סבירים +/-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.