עבור לתוכן

חנות האפליקציות של אנדרואיד תעקוף את המקבילה לה מבית אפל ביולי?

Featured Replies

פורסם

אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי).

Android Market to outgrow App Store in July? Posted: 28 Apr 2011, 08:18, by Victor H.

Latest analysis about app store developments may surprise you – turns out the Android Market is on its way to becoming the biggest application repository eclipsing the App Store as soon as this July, according to researchers from Distimo.

An April update of the researcher's app report shows that the number of applications grew by a healthy 16% in the Market in comparison to the pale 6% growth of apps in the App Store for March. Distimo doesn't give further explanations, but assuming this turns into a trend, it will take five months for the Google's web store to take over Apple'smag-glass_10x10.gif rival.

We however would take this with a grain of salt as just recently a study showed developer sentiment leaned toward iOS as more programmers intended to launch applications on Apple's platform, while Android was a runner-up. Slower or faster, the gap between the two is closing. Actually, the Market already has more free apps: 134,342 against the 121,845 for iOS.

מקור:

http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29

ויש גם כתבה בעברית:

כאשר אנדרואיד מרקט הושקה לראשונה, החנות של אפל כבר קנתה לה מעריצים רבים וכללה בעיקר מתכנתים שבויים שיצרו אפליקציות לאייפון בלבד. לקוחות אנדרואיד נאלצו להסתפק באותה תקופה ביישומים מועטים, פשוטים ולא מעניינים. השבוע חברת המחקר Distimo הודיעה שבחודש יולי, חנות היישומים של אנדרואיד צפויה לעקוף במספר היישומים הזמינים להורדה את חנות היישומים של אפל. נכון לחודש מרץ, מספר היישומים בחנות של אייפון עמד על מעל 300,000 לעומת 150,000 בחנות של אנדרואיד. השינוי יתבצע עקב פערי הצמיחה העומדים על 16% בחנות של אנדרואיד, לעומת 6% בלבד בחנות של אייפון.

כבר כיום, לקוחות מכשירי אנדרואיד נהנים מיותר יישומים חינמיים לעומת לקוחות אפל - 134,342 לעומת 121,845 הזמינים ל-iOS. רוצים עוד הוכחה לחשיבות של אנדרואיד? וויבר הישראלית, המאפשרת שיחות חינם דרך Wi-Fi, הכריזה על גירסת בטא לאנדרואיד.

מקור:

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205

app-store-0.jpg

פורסם

ואני מעריף שחנות האנדרויד לא תעקוף את החנות של אפל ביולי 2012 !!

"SURE" - איך שאומרים

פורסם

הבעיה עם החנות של אנדרואיד היא שהיא מפוצצת באפליקציות "test2 do not download, only a test" של כל ילד קשקשן ששילם 25 דולר כדי להרשם בתור מפתח.

לצערי כמות התוכנות האמיתיות ואלה שבאמת שוות משהו רחוקה מלעקוף את החנות של אפל, ביולי הקרוב זה בהחלט לא יקרה, אך אולי ביולי שנה הבאה יתהפכו היוצרות.

פורסם
  • מחבר

ואני מעריף שחנות האנדרויד לא תעקוף את החנות של אפל ביולי 2012 !!

"SURE" - איך שאומרים

ואני מעריך שאתה אידיוט. איזו מין תגיבה זו?! יש קצב גדילה, יש מספר אפ' קיים, יש צפי.

בלי שום קשר לדעתך, ההתבטאות שלך ממש מזלזלת. :angryfire:

פורסם

האנליסטים גם אמרו שWP7 תשלוט בשוק בעוד ארבע שנים ,זה אומר שזה נכון :kopfpatsch: לפעמים אנליסטים צודקים ולפעמים הם פשוט לא .

פורסם
  • מחבר

^^

אני חושב שפה מצב שונה, יש נתונים.

יש קצב גדילה קבוע לשתיהן שמתקיים כבר זמן מה.

כשיש מוצר (או מ"ע) חדש, אי אפשר לדעת. במקרה הזה זו טענה מבוססת למדי.

פורסם

ואני מעריך שאתה אידיוט. איזו מין תגיבה זו?! יש קצב גדילה, יש מספר אפ' קיים, יש צפי.

בלי שום קשר לדעתך, ההתבטאות שלך ממש מזלזלת. :angryfire:

שי, עם כל הכבוד תשמור על הפה!

זה הדעה שלי, וזה מה שאני חושב.

ואפילו במידה ואני טועה זה לא נותן לך את הזכות לדבר ככה!!

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה עם הדעה שלך לכשעצמה. אתה בא ואומר: "לא מעניין אותי כלום, כלום לא יקרה !!" הנימה מאוד מזלזלת מלחתכילה. אתה בעצם מתבסס על כלום.

עכשיו, בוא נשאיר את זה מאחורינו ונצא לאכול גלידה :)

mmzm4jz5zyyn.jpgdogwithicecreamcone.jpg

פורסם

אין לי שום בעיה עם הדעה שלך לכשעצמה. אתה בא ואומר: "לא מעניין אותי כלום, כלום לא יקרה !!" הנימה מאוד מזלזלת מלחתכילה. אתה בעצם מתבסס על כלום.

עכשיו, בוא נשאיר את זה מאחורינו ונצא לאכול גלידה :)

mmzm4jz5zyyn.jpgdogwithicecreamcone.jpg

אני בשרי :|

פורסם
  • מחבר

אז סורבה.

פורסם

נסו לשמור על הדיון בגבולות שלו בבקשה...

פורסם

אנדרואיד יעקוף את אפל במס' האפליקציות אם לא ביולי אז קצת אחרי זה.

זה הצד השלילי של מערכת סגורה וטירוף השליטה של ג'ובס וזה המחיר שהם שילמו מאז שנות ה-80 בבחירות שלהם במערכת הפעלה סגורה, חריצי הרחבה וכניסות מוזרות במחשבים שלהם, כעת זה קורה עם הגן הסגור של ה-iOS.

בדיוק כמו שחלונות של MS העיפה את ה-MacOS של אפל לכל הרוחות מבחינת נתח שוק של מערכות ההפעלה הגרפיות, ככה יהיה כעת עם האנדרואיד.

כי מכשיר iOS יש רק אחד לעומת מאות מכשירי אנדרואיד במגוון מחירים, צבעים וגדלים ובנוסף לחברות התוכנה יותר קל לפתח למערכת ההפעלה הזאת, אז מה אתם מצפים שיקרה?

פורסם

זה פועל בשתי הכיוונים

יש המון תוכנות במרקט של גוגל

הרבה תוכנות יש כמה פעמים - אחת למכשירים עד מערכת הפעלה X ואחת למערכת הפעלה Y

יש הרבה תוכנות שהם ספציפיות למכשיר מסויים

הפרגמנטציה זאת הבעיה הכי גדולה של גוגל

בנוסף, יש המון "תוכנות" שהם בעצם ערכות נושא וערכות צלילים שלקרוא להם תוכנה זאת בדיחה

והכי חשוב לנו, מגוון התוכנות הישראליות שואף לאפס לעומת האפסטור של אפל

זאת גם הסיבה שעל האייפון שלי יש הרבה יותר תוכנות (ובטח משחקים) מאשר על ההSGS שלי

פורסם

סתם מוסיף הערה, לא חסר גם באפסטור אפליקציות שהם ערכות נושא...

פורסם

אין ערכות נושא לאייפון, אתה מתבלבל עם CYDIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים