עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש-המלצה-עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה זמן הלך לי הכרטיס מסך.

ואני מחפש כיום כרטיס מסך חדש, המחיר שלי כרגע היה עד 500, הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שאנשים ממליצים להוסיף עוד 100 שקלים ולקנות 450GTS שהמחיר שלו עומד על 640 ש"ח.

כמו כן ראיתי שיש כרטיס מסך 440GT שגם הוא DDR5 עם 1G. אך הוא עולה 535 ש"ח.

אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבדל בין הכרטיסים, אני מעוניין לחסוך כל שקל והאם שווה להשקיע עוד מאה ומשהו שקל כדי לקנות את ה450GTS או שיש לכם המלצות על כרטיסים אחרים.

בתודה אייל.

פורסם

תפרט לנו בבקשה את המפרט הנוכחי שלך (מעבד, לוח, זיכרון, ספק, מארז).

פורסם
  • מחבר

מעבד-Q9550.

לוח אם- ASUSP5Q.

והמארז תאמת שהוא דיי קטן משהו לא מוכר, אבל אם נכנס בו 9800GTX X2 אז אני מאמין שיכנסו בו הכרטיסים החדשים..לא?

לגבי זכרונות היה לי עד עכשיו 2G,אבל אני מחליף אותם עכשיו ל4G.

פורסם

ספק?

לגבי כרטיסים, ה6750 עדיף על ה450 (שדומה +- בביצועים לHD6670) ומחירו זהה ל450.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2770

אגב, על איזה מסך/באיזו רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

ספק 650W,

והמסך שלי הוא 17 אינץ.

אני ממש מעדיף המלצות לכרטיסים של NVIDIA משום שעד היום קניתי רק את שלהם ואני דיי מרוצה מהם, אני מעדיף שלא לעבור ATI....

(זה רק מבחינת נוחות, משום שאני רגיל לNVIDIA....)

פורסם

או קיי, אז תקנה GTS450 ותהנה לך מכרטיס של nVidia בעל ביצועים פחות טובים מכרטיס של ATI באותו מחיר...(ויש לי שני GTX560 אז לא, לא פאנבוי :) )

פורסם

ההבדל בינהם זה שהGT הוא כרטיס ל"עניים" ואילו הGTS הוא כרטיס לה"מעמד ביניים" וכמובן יש כרטיסים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו,

מה המטרה שלך אים זה למשחקים היתי מציע לך את הGTS450 אים אתה יכול להוסיף עוד תקציב נוכל להמליץ לך על כרטיס חזק יותר.

פורסם

ההבדל בינהם זה שהGT הוא כרטיס ל"עניים" ואילו הGTS הוא כרטיס לה"מעמד ביניים" וכמובן יש כרטיסים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו,

מה המטרה שלך אים זה למשחקים היתי מציע לך את הGTS450 אים אתה יכול להוסיף עוד תקציב נוכל להמליץ לך על כרטיס חזק יותר.

כבר רשמתי לו כרטיס חזק יותר באותו תקציב- HD6750 (לא שזה ישנה משהו עם מסך 17" 1280X1024)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים