עבור לתוכן

הפיכת זיכרון ל- Dual Channel ועדכון ביוס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב xVertigo קראתי את כל מה שקישרתה והשתכנעתי סופית! אכן צריך כ.מסך חיצוני.

אז עכשיו השלב הבא הוא שאני צריך עזרה בבחירת לוח אחר זול יותר וכ.מסך מתאים. כמובן שניהם כמה שיותר זול.

אם אפשר תמליץ לי על חומרה מהחנות TMS כי מהם הזמנתי כבר את הלוח, אז אולי אני רק ישנה דברים בהזמנה.

פורסם

לגבי כ. מסך - כבר קישרתי לך את ה6450, יש זהה tms .

לוח אתה יכול לחפש באתר לפי הדרישה שלך, רק תוודא באתר היצרן שהמעבד נתמך

פורסם
  • מחבר

שאלה מנחה:

כל כ.מסך שיש לו יציאת HDMI גם מוצעא סאונד מהיציאה הזו או שחלק מוציאים רק תמונה? (ז"א לבדוק האם מהכ.מסך יוצא לי גם צליל או שזה ברור?)

אני מקווה שלא יעשו לי בעיות עם הביטול הזמנה עכשיו ועם ההחזרה של הזיכרון לחנות במידת הצורך (שני חנויות נפרדות).

בכל מקרה אני יעדכן בלילה מה המפרט שאני הולך עליו ותיתן דעה אם זה מספיק

פורסם

כרטיס מסך עם HDMI יעביר סאונד, אתה צריך יציאת S/PDIF מהלוח.

אתה לא חייב 6450, במחיר זול יותר יש 5450 או 210 שעולים פחות מ-200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה:

למה דווקא את ה- ה6450? הוא יחסית יקר. הוא כאילו מתאים ספציפית להרצת סרטים ב- FHD?

מה רע בזה למשל:

http://tms.co.il/product/8761

פורסם

הוא יותר חזק ובמקרה שלך עדיף. ה5450 חלש יותר (ויש הבדל בהאצת וידאו בין ה5450 ל5570 אפילו). בסדרה 6 יש את הuvd3 , תקרא על זה. ההבדל הוא 45ש"ח מקסימום...אל תטרח לחפש אלטרנטיבות.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בספק ג'נרי של כביכול 500 וואט. ואני כבר יודע שעכשיו תגידו לי מהר להחליף אותו בספק אמיתי. אבל בכל זאת עקב בעיות תקציב, האם המערכת כמו שהיא (מעבד D ) וכרטיס מסך כמו ה- 210 באמת צריכים ספק חזק. אני ממש נוטה להישאר עם הספק הזה. האם זה מספיק?

שאלה נוספת:

מה עדיך ה- 210 או ה- 5450?

פורסם

לא צריך להחליף ספק ואל תקח את ה210

פורסם
  • מחבר

;D שמח לשמוע את התשובה. גם אני חשבתי כך רק שאצלך זה בטח מגובה אם סיבות טכניות!

אני ייקח את ה- 5450.

יעדכן בערב סופית

פורסם

למה אתה מתעקש על ה5450 ולא על ה6450 שאני רושם לך? ההבדל הוא 174 מול 222 ש"ח למאיץ חזק יותר ועדיף (מבחינת וידאו).

לגבי הספק, תמיד עדיף ספק איכותי אבל במקרה שלך זה לא כזה קריטי - לא מדובר במערכת עוצנתית או יקרה...

פורסם
  • מחבר

כן אחי התכוונתי ל-6450. טעות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים