עבור לתוכן

צריך המלצה לטלוויזיה 32" לחדר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך טלויזיה לחדר, 32".

תקציב עד 2800 שקל.

לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות.

היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב...

תודה :}

אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).

פורסם

לאילו מטרות?

פורסם
  • מחבר

לאילו מטרות?

צפייה בטלויזיה, צפייה בסרטים מהמחשב ומשחקים...

אם הייתי צריך לתעדף אז הייתי מעדיף שמשחקים/סרטים מהמחשב על צפייה בטלויזיה...

פורסם

אם משחקים וסרטים מהמחשב אני ממליץ על ה LG LD 460.

היתרונות: משחקים וסרטים נראים נהדר בהגדרות הנכונות (מצב "רק סריקה" וסקיילינג 0 בכרטיס המסך). ביבוא של ח.י. לפחות אלו שראיתי באים עם פאנל IPS. עולה בסביבות ה 2500 (תלוי בכושר המיקוח) עם אחריות 3 שנים VIP של ח.י. ביבוא מקבילי עולה פחות.

החסרונות שלו: רק שתי כניסות HDMI, אין סקארט (אם אתה מתחבר מממיר רגיל), לא מפענח DTS (לא משנה אם אתה משתמש ברמקולים של המחשב).

אם אתה קונה אותו אז רק תבדוק על הקופסא שהוא בא עם פאנל IPS.

Look at the label on the back of the TV or carton BOX -example 19LH2000-ZA.ARURLBU

W = S-IPS (common) D = A-MVA (common) I = IPS Alpha (rare) (

link)

L = ?-MVA (rare) (link) Z = SIPS (rare) (link)

פורסם

אחי קנה בהמלצתי סמסונג 32 מסדרת 530

השלט טוב -היא FHD -וגם יש סטרימר נחמד ומתאימה לתקציב

פורסם

סטרימר יש גם ב LG (אבל אין חיבור רשת קווית - בכל מקרה, לא מעניין אם מתחברים ממחשב)

הבעיה עם הסמסונגים בארץ, היא ההגרלה של פאנלים וסיכוי טוב שתקבל פאנל נחות כדוגמת .CMO

גם את יהיה לך מזל ותקבל פאנל SQ של סמסונג, לא יודע עד כמה יהיה ה INPUT LAG. במובן הזה ה IPS עדיפים (לא שהפאנל הוא הפקטור היחיד).

כמו כן, למיטב זכרוני המסך מאוד מבריק.

אם כבר פאנל של סמסונג, אז למיטב זכרוני סדרת ה EX500 של סוני באה עם פאנל SQ (אבל תוודא על המדבקה מאחורה), כמו כן באה עם המון כניסות, והמסך הוא מאט. בנוסף, המעבד הוא בראביה 3 כך שב SD היא תהיה עדיפה על שתי הטלוויזיות. הבעיה עם הסוני הוא הסטרימר שלו שלא תומך במלא פורמטים בגלל סוני (לא מעניין אם מתחברים ממחשב). כמו כן, לא יודע איך היא נראית ממחשב ולא כל הטלוויזיות נראות טוב (אז אם אתה חושב עליה, קח מחשב לחנות ותתחבר).

מה שכן, זה עדיין פאנל סמסונג ולמשחקים למיטב הבנתי ה IPS עדיף.

פורסם

נראה שה EX500 לא אופציה טובה למשחקים (בדיקה מה AVS פורום):

Sony EX500 likely to be a VA panel either AUO or S-LCD

not sure what resolution was used 5.5 frames delayed, 94ms input lag

פורסם
  • מחבר

אם משחקים וסרטים מהמחשב אני ממליץ על ה LG LD 460.

היתרונות: משחקים וסרטים נראים נהדר בהגדרות הנכונות (מצב "רק סריקה" וסקיילינג 0 בכרטיס המסך). ביבוא של ח.י. לפחות אלו שראיתי באים עם פאנל IPS. עולה בסביבות ה 2500 (תלוי בכושר המיקוח) עם אחריות 3 שנים VIP של ח.י. ביבוא מקבילי עולה פחות.

החסרונות שלו: רק שתי כניסות HDMI, אין סקארט (אם אתה מתחבר מממיר רגיל), לא מפענח DTS (לא משנה אם אתה משתמש ברמקולים של המחשב).

אם אתה קונה אותו אז רק תבדוק על הקופסא שהוא בא עם פאנל IPS.

Look at the label on the back of the TV or carton BOX -example 19LH2000-ZA.ARURLBU

W = S-IPS (common) D = A-MVA (common) I = IPS Alpha (rare) (link)

L = ?-MVA (rare) (link) Z = SIPS (rare) (link)

נראית כמו אחלה טלויזיה... לא מפריע לי שיש רק 2 HDMI וגם DTS לא מפריע לי.

כמה נורא זה שאין SCART מבחינת איכות הצפייה בטלויזיה?

ושאלה נוספת - אני לא מבין גדול, אבל למה דווקא LCD ולא LED?

תודה על העזרה!

פורסם

LED יקר יותר, בחלקם סובלים מאוד מתאורה לא אחידה (במיוחד הזולים יותר) ואני חושב שה LCD-ים יותר ממספיקים. שים לב שבחיבור למחשב למשחקים כל מנגנוני ה 100 הרץ ומעלה לא ממש עוזרים, אלא להיפך, יוצרים DELAY ולכן קניתי לאותה מטרה וגם המלצתי לך על טלוויזיה עם 50 (וכמובן גם 60) הרץ.

אם יש לך הוט או יס ב HD זה לא משנה כי יש חיבור HDMI. אם יש לך לך ממיר רגיל, אז המומחים אומרים שחיבור ב SCART RGB נותן את התמונה הטובה ביותר. כמה זה נורא שאין? האמת שלא יודע.

דרך אגב, איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

LED יקר יותר, בחלקם סובלים מאוד מתאורה לא אחידה (במיוחד הזולים יותר) ואני חושב שה LCD-ים יותר ממספיקים. שים לב שבחיבור למחשב למשחקים כל מנגנוני ה 100 הרץ ומעלה לא ממש עוזרים, אלא להיפך, יוצרים DELAY ולכן קניתי לאותה מטרה וגם המלצתי לך על טלוויזיה עם 50 (וכמובן גם 60) הרץ.

אם יש לך הוט או יס ב HD זה לא משנה כי יש חיבור HDMI. אם יש לך לך ממיר רגיל, אז המומחים אומרים שחיבור ב SCART RGB נותן את התמונה הטובה ביותר. כמה זה נורא שאין? האמת שלא יודע.

דרך אגב, איזה כרטיס מסך יש לך?

הבנתי - כנראה שבאמת אלך על ההמלצה שלך.

בנוגע לכרטיס מסך, יש Radeon HD 4850...

פורסם

קודם כל ממליץ לך שלא להסתמך על המלצה של אף אחד לפני שהלכת לראות את המסך בחנות. אם אתה גם יכול לקחת מחשב לחנות כדי להתחבר זה עוד יותר טוב.

תוודא על המדבקה שעל הקופסא שהוא בא עם פנל IPS (לדעתי כל הח.י. אבל תבדוק ליתר ביטחון)

לגבי כרטיס המסך, שאלתי כי בדקתי אותו עם 4870 וגם עם אינטל HD אבל לא בדקתי אותו עם NVIDIA.

אם 4870 עובד טוב אז סביר להניח שגם 4850 יעבוד טוב. מה שכן, קח בחשבון שכדאי לשחק עם המסך הזה ברזולוציה של FHD ולכן כנראה לא תוכל לשחק בהגדרות המקסימליות במשחקים עם הכרטיס הקיים.

כמו כן, כמובן שתצטרך לשחק עם ההגדרות במצבים השונים כדי למצוא את התמונה הטובה ביותר לאפליקציות שונות (אני למשל מאוד לא אהבתי את הגדרות ברירת המחדל של LG לניגון סרטים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים