פורסם 2011 במאי 614 שנים שלום, ברשותי מסך מחשב 17 אינץ' ישן של Liteon דגם R17AA. המסך לפתע הפסיק לעבוד, למרות שכאשר חיברתי לו את כבל החשמל, שמעתי את ה"ציק" של החשמל. פתחתי את המסך ופירקתי אותו כמעט לגמרי וגיליתי מן נוזל גומי/פלסטיק קשיח בחלק מהמקומות: זה לא נראה כאילו שהוא נזל לתוך המסך (וגם הייתי יודע אם היה נשפך משהו על המסך), אלא כאילו הוא נוצר שם, נזל קצת כלפי מטה והתקשה. מה זה כל הלבן הזה?
פורסם 2011 במאי 614 שנים זה דבק שמיועד להחזיק את הקבלים במקום. זה אמור להיות שם.אז למה אין את זה על כל הקבלים ?
פורסם 2011 במאי 614 שנים ראה פה: http://www.ocalon.com/forum/showthread.php?t=43לפי מה מחליטים על איזה קבל לשים? לא יודע. כנראה שמים את זה על מה שנראה להם לא יציב ונוטה לזוז.
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר תודה!אני חשבתי שזו הבעיה של המסך.אנסה לחפש את הסיבה האמיתית לכך שאינו נדלק.תודה שוב על העזרה המהירה!
פורסם 2011 במאי 614 שנים שלום לך שים לב שבתמונה השלישית שני קבלים שמאליים נראים נפוחים. לרוב זה סוג התקלות השכיחות במסכים של LCD.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים מחבר ^ http://ompldr.org/vN3V1MA/Untitled 1.pdf וואו!!! מדריך מדהים!!! תודה רבה!!! ניסיתי לעבוד לפיו, פעם ראשונה שאני מתעסק בפירוק קבלים. נראה לי ששרפתי את הלוח... מיד אסביר עם התמונות. כפי שהבחין KAKADU999, יש 2 קבלים נפוחים בלוח, מה שאני לא ידעתי. תמונות נוספות של הקבלים הנפוחים והלוח: ניסיתי לנתק אותם לפי המדריך וכך זה נראה אחרי, מאחור ומלפנים: כפי שניתן לראות, המקום נראה כמו אחרי מלחמה. כאמור, פעם ראשונה שלי... בתמונה 3 ניתן לראות 2 מקומות שבטעות נגעתי בהם עם המלחם (החליק לי): מה שמסומן 1: כשהחליק לי לשם, יצא ניצון צהוב והיה רעש של ניצוץ. בדקתי אם זה קורה כל פעם שנוגעים שם (כדי להבין אם הנגיעה החד-פעמית הזו שרפה משהו) אבל בפעם השניה זה לא קרה, כנראה שהרסתי משהו, נכון? מה שמסומן 2: גם לשם החליק לי המלחם, אבל לא היה ניצוץ, נראה שנפגע משהו? לבסוף צילמתי את הקבלים המפורקים: יש טעם לקנות חדשים או שקלקלתי את הלוח לפי מה שתיארתי? תודה רבה, אורן.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים תרגיע, לא קרה כלום הסמיילים זה בשביל שתרגע, לא שום דבר מעבר לזה. שמע, יחסית לפעם ראשונה עם המלחם, אתה מעל ומעבר ממה שאני הצלחתי, אז קבל ח"ח. עכשיו לעצם העניין. בהנחה שהלוח לא מחובר לחשמל : , ההחלקות שלך ךא נוראיות כלל וכלל. כאמור, גם לי זה קורה, הרבה אחרי פעם ראשונה , ולפי התמונות לא גרמת לשום נזק. עכשיו, הניצוץ ששמעת בהחלט יכול לקרות, היות וישנם קבלים ששומרים את המתח שעליהם מסיבה זו או אחרת, ואז כשנגעת בנקודה עם המלחם, הקבל התפרק מהמתח שהיה אגור בו. זה הכל. ( אפשר לעשות דברים די מצחיקים, אבל לא את אלה שעושים להם , עם הקבלים ). אז תקנה את הקבלים לפי המדריך שניתן למעלה, ובהנחה שזה כל מה שהלך, המסך יהיה כמו חדש.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים מחבר וואלה, שמח לשמוע אני הוזה או שהקבלים שמצאתי יותר קטנים משלי? או שזה בגלל הפרופורציה בין הרגליים לקבל ואלו אכן הקבלים שאני צריך? על שלי כתוב CapXon 1000uF 10v , אולי חשוב להקפיד על החברה (CapXon) ?
פורסם 2011 במאי 1114 שנים מחבר אוקיי, פשוט היו נראו לי קצרים מדי. כנראה בגלל שהם מגיעים עם רגליים ארוכות, כפי שכתוב במדריך. הזמנתי, לאחר שיגיע אמשיך ואעדכן ממש תודה על העזרה! LosNir, רק עכשיו ראיתי את תגובתך, הזמנתי את אלו אני מקווה שהם בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.