עבור לתוכן

צריך המלצה לשידרוג כ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב

מעבד : E8400

כרטיס מסך : ZOTAC GTX260

ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL

לוח אם : P43 NEO

RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2

מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW

רציתי לעשות שדרוג קטן

של כרטיס מסך + מסך 21"

אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך

ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב

זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים

*הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים .

תודה לעוזרים מראש

אביחי

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לבנות לי תוכנית

ספק כוח טוב

כרטיס מסך

מסך

פורסם

ספק כוח:

מומלץ להחליף, אבל במידה ואתה הולך על HD6850/HD6870 אני חושב שהספק יחזיק אותם.

שים לב שבלי שום קשר מומלץ להחליף ספק על מנת לשמור על כל רכיבי המערכת.

כרטיס:

במידה ואתה קונה כבר מסך, מומלץ לקנות מסך ברזולוציה FULLHD (1080P) - וכרטיס שיתאים מצויין

הוא הHD6870 - הכרטיס חזק מאוד במשחקים המשתמשים DX11, במיוחד ברזולוציות של עד 1080P.

הכרטיס אמור לעלות משהו כמו 1050, אם אתה רוצה להתפשר על סביבות ה800 ש"ח הHD6850 גם כרטיס טוב.

פורסם

^^ שטויות, גם אני חשבתי להחליף את הGTX275 שלי אבל בסוף אין בשביל מה, חכה עוד איזה חצי שנה - שנה, ואז תחליף או בכלל תיקנה כבר מערכת חדשה כמו שאני מתכנן לעשות, בקשר למסך זה כבר נושא אחר בלי שום קשר תחליף ל2333T הGTX260 יספיק לך אפילו בFHD לחצי שנה הקרובה בהגדרות מלאות כמעט ברוב המשחקים, כשתרגיש שהכרטיס לא סוחב אפילו במדיום רק אז תחליף.

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 - מסך 23" 831 ש"ח

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6786 - ספק כוח טוב מאוד לשם שינוי 292 ש"ח

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8267 - כרטיס מסך 721 (במבצע הסוף שבוע הזה ב670 ש"ח)

סה"כ 1844 ש"ח (1793 ש"ח אם תקנה עכשיו את הכרטיס כל עוד הוא במבצע).

ולא לשכוח לעשות איזה אוברקלוק בריא למעבד ואתה good to go.

פורסם
  • מחבר

התייעצתי קצת עם חברים ואיתכם

תגידו לי מה אתם חושבים על זה[table] [tr] [td][/td] [td] כרטיסי מסך‏ ASUS[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]GTX550 Ti Top 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td] [td]

1

[/td] [td]

880

[/td] [td]

880

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] ספקי כוח‏ Golden Tiger[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Modular 550W With 12cm Fan (Retail) [/td] [td]

1

[/td] [td]

235

[/td] [td]

235

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] מסכים‏ DELL[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen [/td] [td]

1

[/td] [td]

1060

[/td] [td]

1060

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td]

[/td][/tr][tr][td]

סה"כ 2175

[/td][/tr][/table]

פורסם

חוץ מהמסך ששמת,

כל השאר על הפנים.

הכרטיס מסך = חבל על הכסף.

הספק כוח = ג'נארי, סתם יתפוצץ לך.

מסך = בן זונה לגמרי :]

תשמע, בתכלס בתכלס היום עם מצב המשחקים בשוק, ה GTX260 שלך עדיין מריץ אותם בהגדרות גבוהות מאד. זה אני יכול להגיד על בטוח,

לי יש GTS250 ואני מריץ על הגדרות גבוהות, מה שמגביל אותי לפעמים במשחקים יותר מדי גבוהים זה הזיכרון הדל שלי ויש לי לפעמים תקיעות.

אני ממליץ לך כבר לחכות איזה חצי שנה ככה שכבר הכ.מ. שלך יעבור זמנו, ולקנות מערכת חדשה לגמרי.

כי מחשב Dual Core בימינו כבר לא משתלם לשדרג כשיש את כל ה i3 i5 i7

משום שעל הלוח-אם הנוכחי שלך לא תוכל לשים מעבדים כאלה. ואז בעוד כחצי שנה, תוכל ככה בסביבות ה 4K להביא משהו חייתי.

לא ממליץ לשדרג עכשיו.

פורסם
  • מחבר

אוקי זה מה שאמרו לי גם שלא משתלם

אבל אני חושב שאולי שעכשיו אני עובר מ 19" ל 23" הרזולוציות והרמת פירוט צללים וכו' יהיה על הפנים

בגלל שה.כ.מסך יתאמץ יותר עכשיו..

פורסם

אתה צודק, עבודה ברזולוציה גבוהה יותר כמו 1920x1080 זה ידרוש הרבה יותר מהכרטיס מסך.

אבל שוב, חבל לשדרג, אתה תצטער על זה.

יש לי חבר שהיה לו אמנם מחשב יותר ישן, זה גם היה לפני כמה שנים טובות.. עם חיבור AGP והיה לו כ.מ. ישן ומעבד יחסית ישן,

והוא עשה טעות שחזרה על עצמה כל פעם, כל פעם הוא שידרג את המחשב והביצועים לא היו השתלמו בכלל.

תנסה לאסוף כמה שיותר כסף בזמן הקרוב ולנסות לקנות כבר מערכת חדשה.

פורסם

אוקי זה מה שאמרו לי גם שלא משתלם

אבל אני חושב שאולי שעכשיו אני עובר מ 19" ל 23" הרזולוציות והרמת פירוט צללים וכו' יהיה על הפנים

בגלל שה.כ.מסך יתאמץ יותר עכשיו..

אז חכה עם השדרוג של המסך גם. תשאר עם המערכת שלך (שהיא לא חלשה) והמסך שלך עד שתחליף את הכל.

פורסם

NeoTrix תקן אותי אם אני טועה אבל אם הוא ישדרג עכשיו ל-5850 כשסדרה 7000 של ATI מעבר לפינה הוא לא ירגיש קצת פספוס שלא שדרג לסדרת ה-6000? כרטיס מסך בשונה משאר חלקי המחשב זה לא משהו שדורש החלפה של חלקים אחרים (חוץ מספק ;D ), זה לא כמו מעבד חדש שדורש לוח חדש וגם בדרך כלל זכרון, אם הוא ירצה לשדרג מערכת, ישדרג וישתמש ב-6870 או 6850...

עריכה: עכשיו קראתי מה שרשמתי והבנתי שיצאתי טמבל, כי כשסדרת ה-7000 תצא המחירים של סדרה ה-6000 ירדו, עמכם הסליחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים