עבור לתוכן

HD6950 לוקח את כל המקום במארז !

Featured Replies

פורסם

הכרטיס כל כך גדול, ככה שאין לי אפשרות להשתמש בכל ה-SATA-ות שלי.

יש איזה קומבינה לשחק עם זה?

פורסם

תחתוך את הכרטיס מסך עם דיסק

או שתקנה כבלים SATA עם זווית 90 מעלות בקצה ותראה אם נכנס

לא נכנס ? אז או לוח חדש או לחתוך את הכרטיס ....

פורסם

עים דיסק לא כדי להיתקרב למחשב אלא אים אתה חותך ברזל לבניין ליציקות וכאילו,

דרמל הרבה יותר קטן ומתאים לעבודה הזאת, ההמלצה שלי תהיה יצירתי כדי לפתוח מקום במארז,

במילים פשוטות מודינג או שתקנה מארז גדול יותר.

פורסם

עים דיסק לא כדי להיתקרב למחשב אלא אים אתה חותך ברזל לבניין ליציקות וכאילו,

דרמל הרבה יותר קטן ומתאים לעבודה הזאת, ההמלצה שלי תהיה יצירתי כדי לפתוח מקום במארז,

במילים פשוטות מודינג או שתקנה מארז גדול יותר.

דיביל הראשון היה ציני שלא תעז לחתוך תכרטיס בשום חלק ממנו ומה לעזאזל מארז גדול יותר יתן? עדיין זה יכסה את הכניסות של הsata או שתקנה חוטים 90 מעלות כמו שהוא אמר או שתקנה לוח ATX רגיל

פורסם

קיימים חיבורי SATA שוכבים שברוב המקרים מצליחים להיכנס למקומות שכרטיסי המסך מפריעים, רק שים לב שחיבור כזה יכול להפריע לכרטיס ולהרים אותו קצת מה שיכול לשבש את המגע בין חיבורי הPCI-E של הלוח והכרטיס.

פורסם

לא היתכוונתי לחתוך את הכרטיס אלא את המארז בכל מקרה גם זה נישמע דבילי כי אני לא היתי עושה את זה למעט

משהו הרבה יצירתי כגון מאוורר נוסף,

הפיתרון הטוב ביותר הוא מארז גדול יותר, מדברים פה על כבלי SATA ולא IDE מסורבלים כנראה שבאמת אין לו מקום במארז.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס יושב על הלוח.. לא קשור למארז.

המארז של ANTEC.. משהו קצת יותר מהסטנדרט.

פורסם

אין מה לעשות.

אם SATA 90 מעלות לא עוזר, להחליף לוח למשהו עם פריסת רכיבים שונה, או להוסיף בקר SATA.

פורסם

תביא תמונות של האיזור.

product_ca_sata50cm90dgr.gif

פורסם

הכל תלוי בלוח.

אם הכניסות עליונות אז הכרטיס ישב עליהם ואין מה לעשות (חוץ מלהזיז אותו לסלוט אחר אם קיים בלוח).

אם זה כניסות צדדיות אז אפשר לחבר כבלים מראש לכל אותם כניסות חסומות, ורק אז לשים את הכרטיס (שחוסם גישה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים