עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לאוברקלוק שנעשה על 2500k

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כשבועיים מעבד 2500K i5 + קירור scythe mugen 2 ולוח אם p67 של גיג'ה בייט.

כשלקחתי את המחשב מהחנות אמרו לי שכבר עשו למחשב אוברקלוק מכיוון שראו שכל הרכיבים מתאימים.

בכל אופן המעבד באופן רגיל עובד על 3.3 והוא עשה לו אוברקלוק דרך הביוס ל4.3 ואמר לי שהוא יציב ואין לי מה לדאוג.

הורדתי את התוכנות CPU-D וEVEREST כדי לבדוק את הנתונים.

אז מה שקרה זה שהEVEREST לא מזהה את מהירות הליבה והוא מראה לי 3.3 בעוד שהCPU-D מראה לי 4.3.

טמפרטורת המעבד הרשומה בEVEREST למעבד היא 32 -34 מעלות למעבד ו25 ללוח אם.

האם טמפרטורה זו סבירה? האם יש סיבה שאני אבטל את האוברקלוק על מנת לשמור על אורך החיים של המעבד מכיוון שאין לי צורך בו כרגע?

באילו יישומים אני ארגיש הבדל כאשר יש אוברקלוק?

ושאלה קטנה אחרונה בדרייברים שהתקנתי היתה תוכנה קטנה למעבד שמאפשרת לי לבצע המהרה ישירות ללא כניסה לביוס, אני חושב SMART6 שבפנים אני יכול לעשות בוסט למעבד ל3.3 3.5 ו4.0 גי'גה הרץ.

מה המשמעות של זה? מה יקרה אם אני אנסה לעשות בוסט למערכת כאשר דרך הביוס מוגדר בכל אופן תדר ליבה 4.3?

תודה מראש

פורסם

בדוק טמפ' עם REAL TEMP או HWMONITOR כמו כן בדוק את התדר עם CPU-Z בזמן מאמץ ותראה..

ואין ממש סיבה לבטל את הOC..שכן מעבדי הSB ידועים ביוכלת הOC לשהם בלי הצורך לעלות מתח..

לגבי שימושים..זה תלוי..בכל הנוגע לקידוד וכו כן..אבל המעבד גם ככה מספיק חזק לעשות הכל :)

והתוכנה פשוט מאפשרת OC פשוט דרך מערכת ההפעלה..והמעבד שלך כבר עובד ב4.3 אין לך צורך לשחק עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים