עבור לתוכן

עזרה בבקשה! התלבטות קשה בבחירת סמארטפון חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן! :)

כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות.

בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין..

המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם:

iphone 4 או galaxy s

אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה.

מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין..

מבחינת הגלאקסי, אין פלאש במצלמה, למרות שאומרים שזה "לא כזה חשוב" אני עדיין רוצה את האופציה לצלם פה ושם תמונות במקומות חשוכים, ובשביל תמונה של כמה חברים בפאב הפלאש הזה כן משמעותי.. עוד שמעתי שהGPS שלו קצת בעייתי..

זה הביא אותי לחפש דגמים נוספים (בכל מקרה אני יקבל החזר - ניתוק זיקה), החיפוש הזה הביא אותי ל-

google nexus s

htc desire s

motorola defy

לגבי הdefy, אני יודע שהמכשיר נחשב ליותר חלש, אבל העובדה שהוא מוקשח מאוד תתרום לי אני חושב, יש לי נטייה להרוס מכשירים.

מה חשוב לי במכשיר?

-בנוי טוב וכמה שיותר עמיד (ע"ע דפיי)

-GPS טוב ויעיל

-מהירות ונוחות בגלישה באינטרנט

-מצלמה איכותית כולל פלאש, יותר לתמונות פחות לוידאו

-גמישות, מהירות ונוחות מערכת ההפעלה והממשקים

-יותר אפליקציות ארגוניות, פחות משחקים

אני נוטה ללכת לכיוון לכיוון ה-desire s, למישהו יש פה נסיון איתו? ואותה שאלה לגבי הmotorola defy.

אשמח לשמוע גם דעות לגבי המכשירים הנוספים שציינתי.

תודה רבה לכל המגיבים! :xyxthumbs:

פורסם

הבעיה פה ,שבכול קטגוריה שאתה מחפש יש מכשיר אחר שעושה את העבודה טוב יותר מהאחרים ..

אני בכול זאת ינסה לכתוב לך בכול בקשה איזה מכשיר מבצע אותה טוב יותר .

-בנוי טוב וכמה שיותר עמיד (ע"ע דפיי) : טוב ביותר :iPhone 4 ,Nexus S,Galaxy S , Desire S , Defy (גרוע ביותר)

-GPS טוב ויעיל ,הGPS בiPhone 4,Desire S ,Defy והNexus S פחות או יותר אותו דבר ,בGalaxy S הוא פחות מדוייק, אבל ברוב המכשירים הוא "שמיש" .

-מהירות ונוחות בגלישה באינטרנט שלושת המכשירים Galaxy S ,Desire S ,iPhone 4 והNexus S מהירים מאוד ,גם לGalaxy S ולNexus S יש את הGPU החזקים יותר .לעומת זאת הDefy הרבה חלש יותר משניהם אם זה במעבד או במאיץ הגראפי .

-מצלמה איכותית כולל פלאש, יותר לתמונות פחות לוידאו , המצלמות בiPhone 4 ובGalaxy S הכי טובות ,לNexus S ולDesire S אין מצלמות כול טובות ,המצב לא שונה בDefy לפי מה שראיתי .

-גמישות, מהירות ונוחות מערכת ההפעלה והממשקים גם אנדרואיד וגם iOS מהירים ,בקשר לממשקים העדפה אישית שלך .

-יותר אפליקציות ארגוניות, פחות משחקים ,פה הiPhone דיי שולט בגלל כמות האפלקציות של iOS ,אבל המצב לא נורא בכלל באנדרואיד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים