עבור לתוכן

הגדרות סאונד ב-Waze ?

Featured Replies

פורסם

היי,

עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה.

כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה..

הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב.

זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו.

עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי.

מה אני מפספס?

עריכה: וואו גוגל! איזה מלך!

חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע במקום השלישי ברשימת התוצאות! :xyxthumbs:

פורסם

לפחות בגירסת הסימביאן יש אפשרות לערוך איפשהו קובץ הגדרות כדי להיפטר מזה. תחפש בפורומים שלהם.

פורסם

אם אתה לא משתמש ב BT Audio, פשוט בטל את הפונקציה הזו בהגדרות ההתקן (במקרה המדובר - המערכת ברכב) שזיווגת למכשיר ויותר לא אמורה להיות לך את הבעיה הזו.

אתה לוחץ לחיצה ארוכה על ההתקן בתפריט Bluetooth Settings באנדרואיד, נכנס להגדרות ומוריד את ה "V" מהפרופיל הנוגע ל Audio Streaming (יכול להיות שיהיה לזה שם שונה, אתה כבר תראה).

פורסם
  • מחבר

כן, חיפשתי קצת בפורום שלהם והגעתי בין היתר להודעה הזאת שמדברת על אותו דבר:

http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=30&t=10315&st=0&sk=t&sd=a&start=15#p61153

הבחור אומר שזה אכן פועל, אבל אחרי השיחה הראשונה זה מתאפס חזרה. נשמע לי מוזר, נבדוק את זה.

ראיתי את ההגדרה, אני אבדוק איך זה משפיע בפעם הבאה שאני אהיה ברכב... (עוד שעה.. חח)

תודה :)

נ.ב.

מה זה לעזאזל "אופסים" ?

פורסם

Popup שקופץ כשאתה מגדיר ל WAZE יעד לניווט והקליינט לא מקבל החזר מהשרת, אז אתה נאלץ לנסות שוב פעם בתקווה שזה יתפוס. מדובר בבעיה שפוקדת אותי ואת שאר משתמשי אורנג' בשלושת השבועות האחרונים ככה.

יש משתמשים שטוענים שזה סוף סוף הסתדר ביומיים האחרונים. עוד לא יצא לי לבדוק בעצמי. די זנחתי את Waze לטובת Motonav מאז שכל הסיפור הזה התחיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים