עבור לתוכן

העברת סאונד ל-LCD מ-DVI דרך כבל HDMI.

Featured Replies

פורסם

קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב.

למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך.

יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר..

יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה:

http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/

*עדכנתי לדרייבר הכי עדכני

*ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2).

מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?

פורסם

לפי מה שידוע לי לא ניתן להוציא קול דרך כרטיס מסך חיצוני , רק תמונה.

HDMI מעביר גם סאונד וגם תמונה מלפטופים ששם הוא מולחם על הלוח אם ויש סינכרון בין הכרטיס מסך לכרטיס הקול.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שידוע לי לא ניתן להוציא קול דרך כרטיס מסך חיצוני , רק תמונה.

HDMI מעביר גם סאונד וגם תמונה מלפטופים ששם הוא מולחם על הלוח אם ויש סינכרון בין הכרטיס מסך לכרטיס הקול.

מע' ההפעלה מזהה את יציאת AMD HDMI כיציאת אאודיו (אבל לא מזהה שמחובר אליו דבר..) ואני ראיתי תגובות שונות בפורומים בחו"ל שהדבר אפשרי. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא שם תשובה לבעיה שלי כי אצלי משום מה המחשב לא מזהה שה-HDMI מחובר בגדרות הקול של המחשב...

פורסם

אם הוצאת חיבור DVI מהכרטיס מסך לכניסת HDMI בטלוויזיה, לא יעבור סאונד דרל הכבל, DVI מעביר רק תמונה, לעומת זאת אם הייתה לך יציאת HDMI מהכרטיס מסך היה עובר גם סאונד.

יש קומבינה שאפשר לעשות, עם הכרטיס שלך צריך להיות מסופק כבל SPDIF ויש עליו שני פינים שאפשר לחבר ללוח אם ולכרטיס מסך ודרך זה אפשר להעביר סאונד. אבל זה דורש כמה הגדרות, אני אישית לא התעסקתי בזה אף פעם, נסה לחפש בגוגל.

פורסם

זה לא רלוונטי במקרה של הכרטיס הזה. מה שכנראה לא עשית נכון זה פשוט שהשמתש במתאם לא מקורי של הכרטיס שמותאם לעביר אודיו.

DVI יודע להעביר אות של אודיו, אבל אין ציוד קצה שיודע לפענח אותו ברוב במקרים לכן משתמשים במשק םיסי של HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים