עבור לתוכן

קליברציה לסוללה ב-SGS

Featured Replies

פורסם

זה משהו שכעיקרון יכול להרוס את הסוללה או לא בריא למשך החיים שלה?

הסוללה בעיקרון מחזיקה לי לא יותר מיום שלם והתקנתי אתמול PILOTX 4

כדי לעשות את ה-קליברציה ?

פורסם

אם רק אתמול התקנת אז חכה כמה ימים. אם עדיין הסוללה לא סוחבת אז תעשה קליבורציה. זה לא הורס את הסוללה אבל מומלץ לא לעשות סתם

פורסם

תעשה 6-7 פריקות/הטענות מלאות (לא להטעין או להפסיק הטענה באמצע).

זה אמור למקסם את הבטריה.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שלא עדיף לעשות את זה דרך הריקבורי של המכשיר..

פורסם

מה השימוש שלך במכשיר ? אולי יום עבודה זה זמן הגיוני...

פורסם
  • מחבר

מה השימוש שלך במכשיר ? אולי יום עבודה זה זמן הגיוני...

אני משתמש בו דיי הרבה ככה שזה באמת יכול להיות הגיוני , פשוט כבר קראתי על אנשים עם הרומים החדשים שמחזיקים אפילו 3 ימים שזה מדהים על גבול הלא הגיוני מאוד..

בכל מקרה הטענתי את הטלפון אתמול וב10 בלילה הוא היה על 100 אחוז, עכשיו ב9 בבוקר הוא על 86 אחוז..

נשמע הגיוני ? מן הסתם רוב הלילה לא באמת נעשה בו שימוש.

פורסם

איבוד של 14% בלילה ללא שימוש בכלל הוא לא הגיוני, בדוק איזה תוכנות זוללות לך שימוש ברקע ללא הפסקה.

מצד שני גם שימוש של 3 ימים פלוס עם גאלאקסי מצריך ניהול סוללה אגרסיבי כולל כיבוי של DATA ואפילו 3G והדלקתו לפי הצורך ועוד שאר טכניקות.

פורסם

לא בטוח שלא עדיף לעשות את זה דרך הריקבורי של המכשיר..

מה שאתה עושה דרך הrecovery זה בדיוק למחוק את הקובץ הזה, והוא נוצר מחדש כשאתה מפעיל את המכשיר מחדש.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה עושה דרך הrecovery זה בדיוק למחוק את הקובץ הזה, והוא נוצר מחדש כשאתה מפעיל את המכשיר מחדש.

אז זה תהליך זהה לגמרי ?

פורסם
  • מחבר

איבוד של 14% בלילה ללא שימוש בכלל הוא לא הגיוני, בדוק איזה תוכנות זוללות לך שימוש ברקע ללא הפסקה.

מצד שני גם שימוש של 3 ימים פלוס עם גאלאקסי מצריך ניהול סוללה אגרסיבי כולל כיבוי של DATA ואפילו 3G והדלקתו לפי הצורך ועוד שאר טכניקות.

היה שימוש כליל עד שהלכתי לישון , גלישה קצרה אבל לא משהו קיצוני.. בלילה עצמו בלי לגעת במכשיר הוא איבד איזה 8 אחוז..

ניתן לו כמה ימים נראה איך הולך , מקסימום נעשה קליברציה..

פורסם

8 אחוז בלילה זה משהו לא נורמלי.

תבדוק איזה אפליקציות פועלות לך כשהמכשיר נדלק ועולה, ואיזה דברים יש לך שמתעדכנים באופן שוטף מול הרשת.

פורסם
  • מחבר

הדברים שפועלים לי עם עליית המכשיר הם הדברים הרגילים של רום 4 פיילוט אקס...

דרך אגב יש שם שרות של Maps - newtwork location service - לצורך מה אני צריך את זה?

אני לא משתמש בMAPS של גוגל..

בקשר לאפליקציות שמתעדכנות , חוץ מסנכון של של ג'ימייל וWHATS UP , שום דבר אחר.

פורסם

בוא תעשה את הדבר הבא:

תתקין את התוכנה הזאת:

https://market.android.com/details?id=imoblife.startupmanager&feature=search_result

תבדוק בטאב של הuser איזה אפליקציות עולות לך יחד עם המכשיר גם ברמת הservice, ותרשום כאן את הרשימה של כל מה שעולה שם, ננסה לשלול מה זולל לך את הסוללה.

פורסם
  • מחבר

galaxy tuner

maps

quickoffice

tunein radio vibrate tools

voodoo control

whatsapp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים