עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 350 ש"ח + ספק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. אני בונה מחשב סביב מעבד AMD Athlon II X3 450 ואני סגור כבר על כל הרכיבים מלבד כרטיס המסך. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 350 ש"ח אבל אם ההבדל הוא 20 ש"ח שתמורתם הביצועים יעלו משמעותית אז לא נורא. המחשב יהיה לשימושים קלים - אינטרנט ואופיס אבל גם למשחקים חדשים עם הגדרות מינימום עד בינוניות. אין צפי לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו'. הכרטיס יתחבר למסך Nu Tech L922A שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024.

בנוסף, אני זקוק להמלצה לספק כח שיוכל לסחוב את כרטיס המסך שתציעו לי במינימום מחיר, אפילו ג'נרי אם זה יתאים ויחסוך כסף.

אני מקווה שלא שכחתי איזה פרט חשוב...

תודה מראש.

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על יד מוצרי יד 2,

באזור ה200-300 אתה יכול למצוא את הכרטיסים HD4850/70 (אני חושב..) או 9800GTX

וספק אני מאמין שב100-200 ש"ח תמצא ספק 500וואט מחברה טובה

פורסם
  • מחבר

למה יד שנייה? ראיתי שאתם ממליצים לחלק מהאנשים על GT240 בטווח של 250 ש"ח למשחקים ועל GT450 בטווח של 500 ש"ח. אין משהו באמצע שנותן יחס עלות-תועלת טוב? :s05:

ה4770 שלי סוחב כל משחק חדש שניסיתי בכבוד והוא נקנה לפני יותר משנה ועלה פחות מ500 ש"ח, אז קיוויתי שהיום יהיה משהו באותה רמה רק קצת יותר זול...

בכל מקרה אני לא רוצה לקנות יד שנייה, אם זה היה בשבילי אז מילא אבל לא בא לי להיכנס להרפתקאות בשביל דוד שלי.

פורסם

כי 240 חדש זה לא מתקרב / יתקרב ל-HD4850 משומש ( אפשר למצוא גם כרטיסים שנמכרים עם אחריות ) אז ככה שזה עדיין משתלם !

אז ככה :

1. או שתעלה תקציב ותיקח משהו חזק וחדש ( אם אתה רוצה בנוסף גם ספק )

2. או שתלך על יד 2

3. או שתתפשר על משהו גם חדש אבל בגבולות התקציב ..( אבל לא חזק במיוחד ) ..

----

אז רגע , יש לך HD4770 ?? אז מה אתה הולך רחוק ?

תקנה ספק !! = אם יש לך ספק ג'נרי או ספק חלש ..

תוסיף OC לכרטיס ..וקיבלת אחלה של דבר

פורסם
  • מחבר

3. או שתתפשר על משהו גם חדש אבל בגבולות התקציב ..( אבל לא חזק במיוחד ) ..

אבל... זה מה שביקשתי מלכתחילה... לא?

1. או שתעלה תקציב ותיקח משהו חזק וחדש ( אם אתה רוצה בנוסף גם ספק )

אוקיי, שווה לי לשמוע. על כמה אנחנו מדברים פה? (אני שואל לגבי כרטיס המסך בלבד, לא הספק - נגיע אליו אח"כ)

אז רגע , יש לך HD4770 ?? אז מה אתה הולך רחוק ?

תקנה ספק !! = אם יש לך ספק ג'נרי או ספק חלש ..

תוסיף OC לכרטיס ..וקיבלת אחלה של דבר

לא, לא... ה4770 הוא במחשב שלי, זה שאני כותב ממנו את ההודעה. המחשב שאני בונה עכשיו (עם שאילתת כרטיס המסך) הוא לדוד שלי.

(את המחשב שלי אני לא מתכוון להחליף לעוד כמה שנים טובות love1.gif)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים