עבור לתוכן

צריך ייעוץ בקשר קניית אוזניות סגורות. תקציב- 600-800

Featured Replies

פורסם

ללא חריגה.

יחובר למחשב עם כרטיס קול מובנה. המוסיקה שתשמע בה היא: טרנס פסיכדלי, דאב-סטפ, רוק, אמביינט, היפ הופ.

כרגע חשבתי על .Sennheiser HD555

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092

אשמח להמלצות. תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

ואללה תוצאה ראשונה בגוגל הראה לי שהבס של האוזניות על הפנים.

אני צריך אוזניות עם בס איכותי.

יש לך הצעות נוספות?

פורסם

בתור DJ, מניסיון, אוזניות קונים פעם בעשר שנים ומומלץ להשקיע כמה שניתן כדי לקבל תוצאות ארוכות טווח ואיכות בלי פשרות.

הסנהייזר שהזכרת הן בטווח הבינוני ומטה של האוזניות ולא יתנו לך איכות צליל נקייה ובידוד טוב, בשביל אוזניות איכותיות באמת של סנהייזר כמו HD-25

תשלם בדרך כלל משהו כמו 1200-1500 שקלים.

אני היום משתמש באוזניות שלדעתי אין להן תחרות מבחינת איכות סאונד Allen & Heath Xone XD53, הן עולות בהתאם, אבל שוות כל שקל, בידוד מעולה, איכות סאונד מדהימה והפרדת תדרים ברורה כך שאתה מבחין בדיוק מתי נכנס ויוצא כל צליל, בשביל להוציא מהן דיסטורשן תצטרך באמת להתאמץ וסביר להניח שהאוזן שלך תכנע לעוצמה לפני האוזנייה.

בחירה יותר זולה היא הטכניקס RPDJ-1200 שעולות בערך 900 ש"ח היה לי אותן גם למשך 6 שנים בערך והן פשוט סוס עבודה, גם בידוד מעולה ואיכות סאונד מצויינת, בעיקר הבאס, הגבוהים פחות, שווה לך להשקיע 100 שקל יותר ולקבל אוזנייה באמת איכותית כמו זו.

עצה שלי, תשקיע קצת כסף ותיקח את ה XD53, תקבל אוזנייה שתחזיק אותך לפחות 6-7 שנים בקלות.

אם התקציב ממש חונק ואתה מוכן להסתפק בקצת פחות, Pioneer HDJ-500 גם יעשו את העבודה טוב מאוד, אבל אל תצפה לאיכות מדהימה.

EDIT

מסתבר שאפשר למצוא את ה-1200 המצויינות בהרבה פחות מ-900, ואגב הן הרבה יותר טובות משני הדגמים של סנהייזר ששקלת פה, תתחדש:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=346157

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אם ה-1200 אינן צריכות מגבר?

האם הן יתאימו לסגנונות המוסיקה? אכן קראתי שיש להן בס מרשים. (בעיקר לתחום האלקטרוני והרוק).

האוזניות הן בעיקר לשימוש ביתי עם הלפטופ\מחשב שולחני בעלי כרטיסי קולי מובנים בלוח אם.

פורסם

ה-1200 לא צריכות מגבר מכיוון שהן אוזניות תקלוט, אבל כמובן שאם תחבר אותן לרסיבר איכותי תרגיש הבדל באיכות.

בגדול הייעוד שלהן הוא להתחבר למיקסר שמיועד לתקלוט, למיקסרים בדרך כלל אין מגבר פנימי אבל יש להם מעבד סאונד מתקדם. אם יש מגבר פנימי זה בדרך כלל כדי לספק כוח למוניטורים וזו יציאת XLR לא יציאת אוזניות.

ולכן האוזניות מכילות מגבר פנימי מובנה שמספק לך את האיכות הכי טובה.

הן מעולות למוזיקה אלקטרונית, בעיקר האוס, טכנו, אבל ישרתו אותך מצויין גם להיפ הופ טראנס פסיכודלי ודאבסטפ.

אני אישית מחבר את האוזניות שלי לכרטיס קול אונבורד ושומעים מעולה, חיבור PL גדול תמיד עדיף ויותר איכותי אבל בתאכלס מה שקובע בעיקר זו איכות הקידוד של הסאונד, היציאה של הכרטיסי קול שנמצאים על רוב הלוחות היום מספקת איכות טובה למדי.

לך עליהן, קניה בטוחה ולא תתאכזב, עבדתי איתן במועדונים 2-3 פעמים בשבוע במשך 6 שנים, לא התקלקלו פעם אחת ותמיד שמרו על איכות סאונד טובה, מעבר לכך הן בנויות מעולה, איכות חלקים מצויינת, מדובר על אוזניות שמיוצרות על ידי חברה שהייתה אחת הראשונות וגם הכ איכותיות בתחום הסטריאו והיי פיי אי פעם.

נגן הדיסקים הראשון שיצא אי פעם הוא של טכניקס בסוף שנות השמונים והפטיפונים שלהם בעיקר SL-1200MK2 נחשבים עד היום לדגם הכי איכותי שיצא אי פעם, גם אחרי 30 שנה שהוא בשוק.

בקיצור - איכות, לא תתאכזב, קנייה בטוחה.

פורסם
  • מחבר

מה שמפחיד אותי שבאיזור הרוק הן לא ישרתו אותי כראוי.

יצא לך לשמוע איתם רוק?

פורסם

בהחלט, אני מאזין המון לפינק פלוייד, רדיוהד, פרל ג'ם ואחרים.

והאיכות מעולה גם בסגנון מוזיקה כזה, מסיבה פשוטה, רוק ומוזיקה אלקטרונית מתבססים על אותם תדרים, בשניהם חשובים בעיקר הבאס והתדרים הגבוהים, המידים פחות. למשל אם תשים Preset של רוק או טכנו בוינאמפ, תראה שהתדרים שמשתנים שם זהים והם כמעט באותה תבנית על ה EQ.

אבל הבדיקה הכי טובה שאתה יכול לעשות היא פשוטה, תכין לך דיסק עם כמה קטעים מסגנונות מוזיקליים שאתה מתכוון לשמוע, קפוץ לחנות למוצרי תקלוט (פאנקי דיג'יי ברחוב יהודה הלוי ממש ליד אלנבי בתל אביב למשל, תגיד לרועי שצח שלח אותך ;)), תבקש לשמוע את האוזניות עם הדיסק שלך ותחליט לבד.

לדעתי אתה תקנה אותן על המקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים