עבור לתוכן

מתלבט איזו מדפסת משולת לקנות

Featured Replies

פורסם

אני בין שלושה דגמים של HP

4500, 6500, 8500

בוא נגיד שה4500 לא נראה לי מספיק טובה, אז למען האמת ההתלבטות היא בין שני הדגמים האחרים.

אני חושב שה6500 יספיק לי וגם ההבדל במחיר הוא לא קטן. אבל מצד שני אולי כדאי כבר להשקיע במדפסת עם יכולות הדפסה קצת יותר טובות.

ומישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הרגיל לPLUS?

ושאלה אחרונה, כתוב במפרט של המדפסות שיש מקום ל4 מחסניות דיו, מה זה אומרת שיש 4 מחסניות? כמה מחסניות דיו אני צריך להכניס למדפסת?

תודה

פורסם

ההבדלים בין המדפסות היום הם רק בפיצ'רים כמו תמיכה ברשת אלחוטית, הדפסה דו צדדית וכו'. אין טעם להשקיע במדפסת יקרה יותר אם אתה לא נזקק לפיצ'רים שיש לה, כל המדפסות האלה מיוצרות באותו המפעל, עם אותו המפרט וכמעט אותם הרכיבים. אורך החיים שלהן מוגבל ולא יעזור גם אם תקנה את ההזרקת דיו הכי יקרה שיש היא תתקלקל תוך 2-3 ואין אפשרות לתקן אותה. HP לא מוציאה מדריכי שירות או חלפים למדפסות האלה. אם המדפסת עדיין באחריות פשוט מחליפים לך אותה באחרת.

מה שכן כדאי לבדוק זה את עלות מחסניות הדיו החליפי לפני הרכישה. אם יש דגם שיש לו 4 מחסניות הוא אמור להיות חסכוני יותר כי אתה מחליף רק את הצבע שנגמר ולא את כל מחסנית הצבע בבת אחת.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום את ה6500.

אחלה מדפסת. הדפסה דו צדדית. 4 מחסניות שונות. אפשרות הדפסה מהאינטרנט ועוד דברים חדשים.

לא ידעתי שהמדפסות כל כך התקדמו. אני חשבתי שמדפסת זה עדיין המוצר הכי מיושן בתחום המיחשוב.

נקווה שהיא תחזיק הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים