עבור לתוכן

כרטיס קול למוזיקה ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר.

למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.

פורסם
  • מחבר

asus p5q

כרגע המחשב מחובר למערכת ישנה + הרמקולים שלה, כששומעים מהCD של המערכת זה נשמע די הרבה יותר טוב מהמחשב, אז ההנחה היא שהמחשב לא מוציא מספיק טוב.

פורסם

FFS זה Realtek ALC1200. מדובר בבקר קול ממש לא צנוע!

חשבת אולי על המדיה שאיתה אתה מחבר בין הציודים?

פורסם
  • מחבר

למה הכוונה?

אני משתמש בwindows media player 11 רגיל,

תוכנה שבאה עם הלוח אם realtek HD audio manager

יש כבל שיוצא מהמחשב מהחיבור הבודד של הרמקולים מאחורה, והופך לשני חיבורים (אדום ולבן/ימין ושמאל) שנכנס למגבר (אגב רסיבר פיוניר SX-303), מהמגבר הרמקולים מתחברים באמצעות החוטים שלהם שזה בעצם חוט דק עם נחושת חשופה בסוף שנכנסת למקום שלה במגבר ואז סוגרים עליה סוגר מפלסטיק.

יש לך המלצות לתוכנות או כבלים טובים יותר?

פורסם

יש לך S/PDIF דרך coax בכרטיס הזה. אני מציע לך בחיום לעשות קצת שיעורי בית על אודיו.

פורסם
  • מחבר

יציאת S/PDIF מהמחשב וכניסה באותו פורמט של עכשיו - אדום ולבן/ימין ושמאל למגבר - זה מה שאמור לשפר את המצב?

עוד דבר, הRealtek HD audio manager מותאמת לעבוד עם מערכות 5.1, ולי כאמור יש 2.0, איזו תוכנה יש שהיא מומלצת לשליטה באודיו שיוצא ל2.0?

פורסם

איזה מגבר יש ברשותך? לפי התיאור אתה לא ממש מבין מה אתה מבקש.

Realtek HD audio manager זה software appliance שבא יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול ואים פב =ה שום קשר לכמות הערוצים בשימוש.

פורסם

למגבר שלו אין כניסה דיגיטלית...

פורסם
  • מחבר

איזה מגבר יש ברשותך? לפי התיאור אתה לא ממש מבין מה אתה מבקש.

Realtek HD audio manager זה software appliance שבא יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול ואים פב =ה שום קשר לכמות הערוצים בשימוש.

כתבתי, רסיבר פיוניר SX-303 זה סוג של וינטאג' ולכן כמו שגימל כתב אין לו כניסה דיגיטלית.

השאלה היא, האם הכבל שאתה מציע הוא יציאת S/PDIF או COAX מהמחשב, וכניסה לרסיבר בצורה הזאת (שלצערי אני לא מכיר את השם שלה) של חוט אחד אדום (לימין) ולבן (לשמאל)? ז"א אלה צריכים להיות שני הקצוות של הכבל?

ובקשר לתוכנה, באפשרויות שלה מופיעות אופציות של 5 רמקולים (front, rear, side וכו') והשליטה על הווליום של הרמקולים דרך התוכנה מתבצע דרך המד של ה"front", וכן הרסיבר מתחבר למחשב מאחורה בשקע של "front" (ויש שקעים נוספים - rear, side, ctr...).

השאלה היא אם יש תוכנה שמוציאה אודיו טוב ומיועדת לעבוד עם שני רמקולים.

פורסם

אני לא מבין מה אתה כל כך רוצה לשדרג במצב שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים