עבור לתוכן

No contract Vs. Unlocked phones

Featured Replies

פורסם

LG Thrive יעבוד

אבל אני לא רואה סיבה הגיונית לקחת את המכשיר, יש לו מתחרים עדיפים (מכשירים של HTC בעיקר).

השני לא. בכלל לא.

פורסם
  • מחבר

יעבוד ופריץ?

לא ראיתי HTC ברמת המחיר שלו.. אשמח להצעות למכשירים שיעבדו בארץ (רשת+פריצה) ברמת המחירים הזו

פורסם

פריץ? וואלה שאלה טובה, אפילו לא שמעתי על המכשיר הזה עד היום.

הזנחתי את המחיר כשהתייחסתי לHTC... אין במחיר כזה. אבל כמו שהמלצתי כבר (כמדומני),

ZTE Blade. הוא נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחירו. לאן אמרנו שאתה טס?

פורסם
  • מחבר

כמדומני זה ורסיה של ה Optimus שנמכר גם בארץ.

אני מעוניין לקנות מכשיר בלי חוזה - pay as you go - ולהשתמש בו בארה"ב עם כרטיס משולם מראש מקומי, ואח"כ בארץ עם הסים הרגיל שלי באורנג'.

טס לארה"ב

פורסם

ה-Optimus M בחיים לא יעבוד בארץ פשוט כי הוא עובד בטכנולוגית CDMA.

השני נעול כנראה ל-AT&T. לא יודע אם ואיך ניתן לפתוח אותו אבל הוא בהחלט יעבוד בתדרי דור 3 בארץ.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום שוב יואב,

ה LG Thrive עובד ב-

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

ולא ב UMTS כפי שנכתב קודם לכן בכדי שיעבוד באורנג'.

אז האם יעבוד בדור 3 או לא?

בברכה

פורסם

ומה עם שלום לי?

המכשיר יעבוד גם בדור שלישי באורנג', רק צריל פרוץ אותו אם הוא לא סים-פריי. תבדוק אם אפשר.

שים לב:

חלק מהשירותים דורשים כסף וחלקם מפוקפקים. אם אתה מתלבט שאל.

כמה אתרים שמצאתי:

http://sim-unlock.net/simlock/LG/Thrive/

http://www.lgunlock.net/unlock/imei_unlock_Code_unlock_Thrive.htm

http://www.mobileunlocked.co.uk/LG/Thrive+P506/

פורסם
  • מחבר

שלום שי :)

אז מה העניין עם UMTS לעומת HSDPA ?

לכאורה אפשר לפרוץ אותו, ולכאורה אפילו ATT יתנו לך את הקוד.

אני גם הייתי סקרן לגבי האתרים האלו... זה יכול להיות דבר אמיתי מצד אחד, ומצד שני שקר כלשהו ענק - כמה קשה כבר לבנות אתר שלוקח כסף ואחרי זה זורק מספר רנדומלי? :hi:

תודה

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד,

עוד שאלה אחת: אמרו לי שלפעמים GSM אמריקאי שונה מאירופי. הכצעקתה?

אני לא יודע לגבי מה שציינת, אבל אני כן יודע על חוק אחר שמחייבת את המפעילות לסבסד לך מכשיר שנקנה מחוץ למפעילה באופן חלקי כזיכוי מהחשבון החודשי, כאילו קנית אותו במבצע אצל המפעילה.

פורסם

היה גם משהו עם פתיחת המכשיר. כבר הרבה שנים הם מוכנות לפתוח לך את המכשיר אם נגיד אתה מטייל הרבה בחו"ל, לפעמים בחינם ולפעמם בתשלום סמלי. היום אני חושב שיש כבר חקיקה בנושא. הדבר היחיד שיכול להיות שונה בGSM הוא התדרים, אתה יכול לראות את התדרים שחברות ישראליות משתמשות בהן כאן- http://www.mobileworldlive.com/maps/network.php?cid=2017&cname=Israel

כמו שאתה יכול לראות, אורנג' (פרטנר) עובדת עם 900 ו-1800 (בדור שני) שע"פ הנתונים שהבאת נתמכים במכשיר (כמו רוב המכשירים הקיימים היום).

החוק שאתה מדבר עליו נקרא חוק ניתוק זיקה, היה עליו תארד גדול שנפתח פה עם המון מידע, חפש אותו.

פורסם

נחמד מאוד,

עוד שאלה אחת: אמרו לי שלפעמים GSM אמריקאי שונה מאירופי. הכצעקתה?

זה בדיוק הנושא הבעייתי - הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה בדיוק, מה ששונה הוא תחום התדרים (באירופה מקובל דור שלישי ב-2100 ושני ב-900 ו-1800, בארה"ב רשתות דור שלישי עובדות לרוב ב-850/1700/1900 ודור שני ב-1900).

אז מה העניין עם UMTS לעומת HSDPA ?

UMTS היא טכנולוגית הדור השלישי הבסיסית, HSPDPA (או HSUPA או HSPA) הן טכנולוגיות המבוססות על טכנולוגית ה-UMTS ומעניקות מהירות גלישה גבוהה יותר. אתה מכיר את זה אולי בתור רשתות דור "3.5" ובארה"ב קוראים לזה אפילו דור רביעי (למרות שזה לא).

שלום שוב יואב,

ה LG Thrive עובד ב-

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

ולא ב UMTS כפי שנכתב קודם לכן בכדי שיעבוד באורנג'.

אז האם יעבוד בדור 3 או לא?

בברכה

יעבוד בדור שני ושלישי בשלושת הרשתות בארץ (בפלאפון רק בדור שלישי)

אאל"ט בארץ עבר חוק שמחייב את המפעילות לפתוח לך את המכשיר. אולי גם בחו"ל, תבדוק את העניין.

שים לב שהחוק תקף רק למכשירים בנקנו בארץ. זה קיים רק בחלק קטן ממדינות העולם (איטליה למשל), בארה"ב החוק לא קיים ורוב המכשירים מגיעים נעולים. תוכל לפתוח אותם תמורת תשלום כלשהו לרשת הסלולרית אבל שים לב שזה חייב להתבצע בארה"ב. כמו כן שים לב לא לקנות אותו עם חוזה בטעות..

פורסם
  • מחבר

חוק ניתוק זיקה זה אחלה שם לחוק :lol: .

אז כולנו מסכימים שהמכשיר יעבוד בארץ, לפחות מבחינת תדרים, הלא כן?

מבחינת אנלוקינג - השאלה באמת איך יודעים אם אתר שמציע קוד פריצה כשר או לא?

תודה שי ויואב!

פורסם

חוק ניתוק זיקה זה אחלה שם לחוק :lol: .

אז כולנו מסכימים שהמכשיר יעבוד בארץ, לפחות מבחינת תדרים, הלא כן?

yep

מבחינת אנלוקינג - השאלה באמת איך יודעים אם אתר שמציע קוד פריצה כשר או לא?

לא יודעים. אבל אתה יכול לשאול את חברת הסלולר שבה תקנה אותו (אם לא תקנה בשוק הפתוח).

תודה שי ויואב!

:-*

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, רק עדכון קטן חברים:

הטלפון נקנה ב 150 דולר (פלוס 13 מיסים),

נפתח (עוד 15 דולר), ועובד יופי באורנג' (טפו טפו).

מתישהו צריך לפרוץ אותו בשביל עברית ובשביל להפטר מה bloatware של איי טי אנד טי, אבל בינתיים - סבבה לי.

תודה שוב על כל העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים