עבור לתוכן

למי שחייב מקלדת לבנה איכותית - סט S530 של לוג'יטק מתאים?

Featured Replies

פורסם

היי,

חייב מקלדת לבנה (בעיה בריאותית) אלחוטית ואיכותית הכי שאפשר. עלות לא כל כך עקרונית.

הבנתי שהסט הזה מיועד בעיקר למק ואני צריך אותו ל-PC רגיל.

האם זה יתאים לי בכל זאת?

פורסם

לפי בדיקה ברשת הוא יעבוד, אבל בתצורת המקשים הבסיסית שלו בלי כל ה"אקסטרות" מסביב, מקשים שהמערכת החלונות מכירה. יש במקלדת כל מיני מקשים שמותאימים ל-MAC.

ה-S530 מותאם למק, הוא זהה ל-S510 שמותאם ל-PC.

http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/Compatibility-Cordless-Desktop-S530/td-p/369097

לא מצאתי את ה-S510 בצבע לבן למכירה בארץ.

תמונה של הסט ברזולוציה גבוהה:

http://www.kenrockwell.com/logitech/images/S530-1500.jpg

סט אלחוטי לבן יותר קשה למצוא. מקלדת חוטית לבנה יש בהרבה דגמים זולים ופשוטים.

אתה חייב אלחוטי?

פורסם

אולי אני חוצפן, אבל אני חייב לשאול.

אתה לא חייב לענות, אבל אני מאוד סקרן לדעת, איזו בעיה בריאותית מצריכה מקלדת לבנה ?

שוב, תענה רק אם אתה רוצה, אני שואל מתוך סקרנות.

פורסם

שאלות פרטיות נא לשאול באופן פרטי - בהודעה פרטית. הוא לא חייב לחשוף פרטים בפורום ציבורי.

נא לא לסטות מהנושא בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה ל-CHEVY, האם נראה לך שכפתורי המולטימדיה הם ברי תכנות? (כי על הקופסא כתוב שהוא גם מק וגם יוניברסלי).

אולי אני חוצפן, אבל אני חייב לשאול.

אתה לא חייב לענות, אבל אני מאוד סקרן לדעת, איזו בעיה בריאותית מצריכה מקלדת לבנה ?

??? אמנם זה לא הפורום הבריאותי המתאים, אבל מה לא עושים לסבר את הסקרנות. אז בלי יותר מידי סיבוכים במינוח רפואי, הבעיה היא בפריזמת ראיה (דברים כהים מאוד/שחורים "נעלמים" מהעין)

פורסם

אם היית נכנס ללינק שנתתי בהודעה היית רואה שלא ניתן כי אין תמיכה/דרייברים למקלדת שמאפשרים תיכנות מחדש. :nixweiss:

[/q]

Basic functions means that only the standard keys (the ones present on all keyboards) will work. Full software support refers to the softawere that enables the additional features beyond the standard keys in addition to the ability to reconfigure the reprogrammable buttons.

[/l]

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקנות את הסט הזה. ואלה רשמים ראשונים:

מקלדת מאוד נוחה ומתוך כל המקשים והווליומים/זומים, רק מקש ה-help לא פועל (יחודי למק?).

העכבר הוא ממש MX600 רק בלבן.

יש להוריד תוכנת setpoint עדכנית מאתר לוג'יטק כדי להגדיר הכל לטעם האישי.

אם היית נכנס ללינק שנתתי בהודעה היית רואה שלא ניתן כי אין תמיכה/דרייברים למקלדת שמאפשרים תיכנות מחדש. :nixweiss:

[/q][/q][/q]

Basic functions means that only the standard keys (the ones present on all keyboards) will work. Full software support refers to the softawere that enables the additional features beyond the standard keys in addition to the ability to reconfigure the reprogrammable buttons.

[/l]

נכנסתי ללינק שנתת לי, תודה. מהשירשור ממנו הבנתי שהוא לא רלבנטי (מ-2009) והעידכונים כיום מאפשרים כמעט את הכל, ולא רק את הבסיסי

פורסם

:xyxthumbs:

נשמע מעולה

תתחדש!

אכן נראה סט מעולה אם הוא עובד על PC :)

נשמח לביקורת מפורטת בפורום ביקורות גולשים + תמונות 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים