עבור לתוכן

איך שומעים DTS ו DOLBY מהמחשב ?

Featured Replies

פורסם

אני עם כרטיס מובנה...

אני עם K-Lite ורסיבר של פיוניר, מדיה פלייר קלאסיק

והכל עובד...

פורסם
  • מחבר

אולי יש כיוון לפתרון הבעיה. בקטע של כרטיס הקול או ההגדרות שלו.

אני מוסיף צילום מסך.

נכנסתי ל:

התקני השמעה -> קליק ימני על ההתקן שלי -> מאפיינים -> תבניות שיש תמיכה בהן

וכאשר אני מבצע בדיקה ל DTS או DD אז יש הודעה שלווינדווס לא היתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה.....כפי שמופיע בתמונה.

ייתכן ויש כאן קשר ישיר לבעיה??

Vivasultan - מה הדגם של לוח האם שלך?

[attachment deleted by admin]

פורסם

Asus P5Q SE

פורסם

איזו אפשרות מסומנת לך בלשונית מתקדם?

פורסם

צירפתי תמונה של הלשונית מתקדם ושל ההגדרות במדיה פלייר קלאסיק

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום חברים ותודה על התגובות.

הנושא לא היה פעיל כמעט חודש בגלל שהמגבר פיוניר שלי נשרף והיה בתיקון. היום הוא חזר.

הדרייבר ששלח לי לי RAVID כבר היה מותקן אצלי וניסיתי להתקין אותו שוב אך ללא הועיל.

ייתכן ושורש הבעיה היא בעובדה שאני לא מצליח להפיק צליל בבדיקת הסאונד של DTS ? (כפי שמופיע בתמונה)

האם כל מי שהצליח כאן להוציא DTS אל המגבר מצליח לבצע את הבדיקה שמתוארת בתמונה?

פטרון - בלשונית מתקדם מסומן לי 2 ערוצים 16 סיביות 48000 HZ איכ.ות DVD - ללא אפשרות לשינוי. אני מצרף תמונת מסך

פורסם

בהחלט ייתכן שזו שורש הבעיה, בבדיקה אצלי זה עובר תקין, כמו כן ישנה כמות גדולה יותר של סמפל רייטים שניתן לבחור. אני משער שכרטיס הקול מוגבל משום מה, למרות שכנראה זו לא הבעיה כלל. תסלח לי אם העלו את זה כבר בדיון, אבל אין לך אפשרות להשתמש בכרטיס הקול האון בורד?

פורסם
  • מחבר

ייתכן והכרטיס מוגבל. במחשב עצמו יש לי כרטיס רגיל של REALTEK שהוא אנלוגי ואין מצב שהוא יכול לתמוך בפורמטים דיגיטליים.

אז מה אומרים? ננעל את הדיון עם מסקנה שהכרטיס שלי Digital Music LX של קריאטיב עם מערכת ההפעלה הנוכחית WINDOWS 7 אינו מסוגל להוציא סאונד דיגיטלי ובין היתר DTS ו DD ?

פורסם

אולי יש מישהו שבכל זאת יוכל לעזור, חבל לסגור כל זמן שאתה לא מצליח לפתור את הבעיה. לצערי, לי אין כל כך מושג איך לעזור, מקווה אבל שתצליח בסופו של דבר.. בפורומים בחו"ל יצא לך אולי לחפש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים