עבור לתוכן

GTX560 - ג'יגהבייט, MSI או EVGA?

Featured Replies

פורסם

אני ממליץ מאוד על EVGA. שירות לקוחות הטוב ביותר שיצא לי לעבוד מולו.

אחריות מורחבת כמו שאף אחד אחר לא מציע, מענה אנושי בד"כ בתוך שעה אתה מקבל כבר מייל בחזרה.

תמיכה טכנית, פורומים, עידוד לביצוע OC, ותחרויות בחסות החברה - מה עוד צריך חוץ מזה?

לצערי - לא הצלחתי לשים יד על 580 מתוצרת החברה בארץ, ורכשתי בסוף אחד מתוצרת GB. העלויות של הזמנת אחד כזה - לא "חוסכות" יותר מידי ולכן קניתי בארץ.

אני יכול להמליץ על קורסאייר בתחום שירות הלקוחות. שירות RMA מעולה. לרוב מספיק מייל קצר ובו פירוט הבעיה - ואתה כבר מקבל מספר RMA למימוש. (אם אתה מתכנן גם על זכרונות)

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר זכרונות של GSKILL.

לגבי EVGA - אין לי תקציב ל-580 האימתני, אני "אסתפק" ב-560 עם OC. אני אחפש אבל כרטיסי EVGA, תודה :)

לגבי המחיר - זה חוסך די המון אם מצליחים להתחמק מהמכס. העלות של 560 בארץ היא 150% מהעלות שלו בחו"ל. כמו שאמרתי, יש לי קרובי משפחה שנוסעים ויכולים בלי בעיה לקנות ולהביא לארץ את הכרטיס.

אבדוק את EVGA. תודה רבה.

עריכה:

EVGA לא מצאתי, אבל כן מצאתי את שני הכרטיסים הללו, ואני מאוד מתקשה להחליט איזה אחד הכי כדאי:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127578&cm_re=GTX560-_-14-127-578-_-Product

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125369&cm_re=GTX560-_-14-125-369-_-Product

שניהם באותו ה-CLOCK בערך, לג'יגהבייט יש מהירות שעון אפקטיבת של 4580 לעומת ה-4200 של ה-MSI, אבל אני לא יודע איזה אחד חזק יותר (קירור טוב יותר) ולאיזה אחד יש פיצ'רים טובים יותר.

הנה של ה-MSI:

Propeller Blade on Twin Frozr III Thermal Design

Triple Overvoltage by Afterburner

8+1 Phase PWM Design

Military Class II Components

P/S Switch

V-Check Points & APS

והנה של הג'יגהבייט:

Super Overclock Series

- GPU Gauntlet Sorting Technology

- Ultra Durable VGA+

High Quality Components

- Anti-turbulence Inclined Dual Fans

- OC Guru – Graphic Card Smart Tuner

דילמה... מה אתם אומרים?

עריכה 2:

ה-MSI אמור להיות *הרבה* יותר מקורר, אם להאמין לביקורת הזו בהשוואה לביקורת הזאת על הכרטיס של ג'יגהבייט. הבדל של איזה 30 מעלות! אלא אם כן תגידו לי שהג'יגהבייט טוב משמעותית, הלכתי על ה-MSI. מה אתם אומרים? האם יש סיבה להעדיף את ה-GB? והאם הספק SI12II יחזיק את המערכת?

פורסם

יש לך מישהו בחו"ל? שיזמין מהאתר של EVGA . צריך רק כתובת לארה"ב.

המחירים - מאוד סבירים.

פורסם
  • מחבר

יש לי, השאלה עד כמה הוא יותר טוב מהזה של MSI.

פורסם

מבחינת ביצועים? זניח (אלא אם כן אתה הולך על גרסאות מומהרות).

הייתי הולך עליהם בעיקר בגלל השירות והאחריות המורחבת (תבדוק במוצר שאתה רוכש מה אתה מקבל, זה די משתנה בין הדגמים השונים)

פורסם

לי יש שני 560 super overclock הקרור מעולה והתדרים הם 950 4460

יש הבדל בין גרסת הoc ל so בקרור ובתדרים

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי מה לעשות עם הזה של ה-EVGA כי הוא חם טילים. אני אלך על הזה של MSI, הוא מגיע למקסימום 55 מעלות והקירור שלו עדיין שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים