עבור לתוכן

GTX560 - ג'יגהבייט, MSI או EVGA?

Featured Replies

פורסם

הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים.

היי חברים.

אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות).

חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה.

כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות).

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

תראה, אני בזמנו הבאתי 8800GTS מחו"ל בחצי מחיר מהארץ.

עם המזל המעולה שלי הכרטיס היה תקול.

אז שלחתי אותו חזרה לחו"ל (עלה לי בערך 100 ש"ח), והם שלחו לי חזרה חדש.

העניין לקח מס' חודשים (גם כי בדקתי אפשרויות, וניסיתי לפתור את הבעייה בלי לשלוח את הכרטיס).

אבל הלקח שלמדתי פשוט - שיבדקו את הכרטיס אצלהם לפני שהם שולחים לארץ.

ככה הכרטיס כבר מגיע פתוח ואז במכס אתה גם יכול להגיד שזה מוצר יד 2 והערך שלו הוא פחות ובלה בלה בלה ואז לשלם פחות מכס / לא לשלם בכלל.

פורסם
  • מחבר

המכס ממש לא בעייתי, המשפחה פשוט תביא את הקופסא והכרטיס בשתי מזוודות שונות. לא גובים מכס על מוצרים שהם שלך. שיוכיחו שלא קיבלתי את הכרטיס מקרוב משפחה שכבר לא צריך אותו ><"

(חוצמזה מה הסיכוי להיתפס עם זה במכס?)

פורסם

אף אחד לא יתן לך שירות על הכרטיס בארץ.

במידה והוא יתקלקל, תאלץ לשלוח אותו לחו"ל.

כמובן ושלחת לחו"ל, ואתה מקבל אחד אחר תקין חזרה, אתה אמור לשלם עליו מע"מ.

פורסם

יואב יש חברות שיש להם אחריות מורחבת כגון EVGA, XFX ואם כבר בחו"ל אז חפש כרטיסים שלהם, כמובן שהאחריות לא תהיה תקפה בארץ, אבל בכל מקרה אתה שולח אותו לחו"ל.

כמו כן אם שלחת אותו והוא חוזר אתה יכול להציג חשבונית וקבלה על זה שזה מוצר שחזר מתיקון ולא תשלם כלום.

פורסם

לא מדוייק.

אם הוא לא מציג מסמך האומר שהוא שילם מיסים כאשר הכרטיס נכנס לארץ בפעם הראשונה, כשהוא חוזר הוא ידרש לשלם מיסים.

בנוסף לכך, לפי הנחיות מע"מ, מוצר תקול שנשלח לחו"ל ומוחלף (לא מתוקן) נדרש לתשלום מע"מ פעם נוספת.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים הסיכויים שהוא יתקלקל? ומה הבונוסים בקניית EVGA (כי XFX עברו לספקי כוח ופרשו מכרטיסי המסך עד כמה שאני זוכר) אם אתם אומרים שבכל זאת האחריות לא תקפה בארץ?

פורסם

אני לרוב קונה את החומרה בחו"ל וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות (משפחה, מזוודות, תעמיס לי ביסלי...).

ולא יהיה שום צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

וואלה מצויין. עכשיו רק למצוא ספק איכותי בארץ (כי על זה כבר אין מצב שאני אתפשר) ואני מסודר.

פורסם

Seasonic 620w.

פורסם
  • מחבר

כן אני בונה על ה-MI12II

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל? (חוץ מ-6 דולר במחיר)

פורסם

זה לפני הנחה, תסתכל בעגלת הקניות. ההבדל עומד על 10$ שלמים! :)

פורסם
  • מחבר

חחח אני מניח שכן. הם שולחים לארץ במקרה, או שצריך לשלם מס על זה? אני יכול לשלוח לקרובי משפחה שלי ואז אמא שלי תביא את זה כשהיא חוזרת מחו"ל אבל זה יקרה רק בסוף יוני (תהיה ירידת מחירים עד אז?).

עריכה:

לא הם לא שולחים לארץ. אני אקווה מאוד שתהיה ירידת מחירים עד סוף יוני ואז אקנה. תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים