פורסם 2011 באפריל 3014 שנים הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים.היי חברים.אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות).חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה.כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות).תודה רבה ושבת שלום.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים תראה, אני בזמנו הבאתי 8800GTS מחו"ל בחצי מחיר מהארץ.עם המזל המעולה שלי הכרטיס היה תקול.אז שלחתי אותו חזרה לחו"ל (עלה לי בערך 100 ש"ח), והם שלחו לי חזרה חדש.העניין לקח מס' חודשים (גם כי בדקתי אפשרויות, וניסיתי לפתור את הבעייה בלי לשלוח את הכרטיס).אבל הלקח שלמדתי פשוט - שיבדקו את הכרטיס אצלהם לפני שהם שולחים לארץ.ככה הכרטיס כבר מגיע פתוח ואז במכס אתה גם יכול להגיד שזה מוצר יד 2 והערך שלו הוא פחות ובלה בלה בלה ואז לשלם פחות מכס / לא לשלם בכלל.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר המכס ממש לא בעייתי, המשפחה פשוט תביא את הקופסא והכרטיס בשתי מזוודות שונות. לא גובים מכס על מוצרים שהם שלך. שיוכיחו שלא קיבלתי את הכרטיס מקרוב משפחה שכבר לא צריך אותו ><"(חוצמזה מה הסיכוי להיתפס עם זה במכס?)
פורסם 2011 במאי 114 שנים אף אחד לא יתן לך שירות על הכרטיס בארץ.במידה והוא יתקלקל, תאלץ לשלוח אותו לחו"ל.כמובן ושלחת לחו"ל, ואתה מקבל אחד אחר תקין חזרה, אתה אמור לשלם עליו מע"מ.
פורסם 2011 במאי 114 שנים יואב יש חברות שיש להם אחריות מורחבת כגון EVGA, XFX ואם כבר בחו"ל אז חפש כרטיסים שלהם, כמובן שהאחריות לא תהיה תקפה בארץ, אבל בכל מקרה אתה שולח אותו לחו"ל.כמו כן אם שלחת אותו והוא חוזר אתה יכול להציג חשבונית וקבלה על זה שזה מוצר שחזר מתיקון ולא תשלם כלום.
פורסם 2011 במאי 114 שנים לא מדוייק.אם הוא לא מציג מסמך האומר שהוא שילם מיסים כאשר הכרטיס נכנס לארץ בפעם הראשונה, כשהוא חוזר הוא ידרש לשלם מיסים.בנוסף לכך, לפי הנחיות מע"מ, מוצר תקול שנשלח לחו"ל ומוחלף (לא מתוקן) נדרש לתשלום מע"מ פעם נוספת.
פורסם 2011 במאי 114 שנים מחבר מה אתם אומרים הסיכויים שהוא יתקלקל? ומה הבונוסים בקניית EVGA (כי XFX עברו לספקי כוח ופרשו מכרטיסי המסך עד כמה שאני זוכר) אם אתם אומרים שבכל זאת האחריות לא תקפה בארץ?
פורסם 2011 במאי 114 שנים אני לרוב קונה את החומרה בחו"ל וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות (משפחה, מזוודות, תעמיס לי ביסלי...).ולא יהיה שום צוואר בקבוק.
פורסם 2011 במאי 114 שנים מחבר וואלה מצויין. עכשיו רק למצוא ספק איכותי בארץ (כי על זה כבר אין מצב שאני אתפשר) ואני מסודר.
פורסם 2011 במאי 214 שנים למה לא מ- newegg?http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127565&cm_re=560_gtx-_-14-127-565-_-Product
פורסם 2011 במאי 214 שנים מחבר חחח אני מניח שכן. הם שולחים לארץ במקרה, או שצריך לשלם מס על זה? אני יכול לשלוח לקרובי משפחה שלי ואז אמא שלי תביא את זה כשהיא חוזרת מחו"ל אבל זה יקרה רק בסוף יוני (תהיה ירידת מחירים עד אז?). עריכה: לא הם לא שולחים לארץ. אני אקווה מאוד שתהיה ירידת מחירים עד סוף יוני ואז אקנה. תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.