פורסם 2011 באפריל 3014 שנים שלום,הבאתי מחשב חדש עם מעבד i5 2500k וקירור scythe mugen 2המעבד נמצא על 36 מעלות והסיבובי מאוורר הם על 350RPM (קצת נמוך הייתי אומר)יש לי לוח p8p67-m proמה אתם אומרים האם הטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר ולמה המאוורר מסתובב כל כך לאט?לא בוצע OCתודה
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים הטמפ' תקינה והRPM נמוך בהתאם לטמפ'. תנסה לאמץ את המחשב (PRIME95) ותעקוב אחרי הטמפ' והסל"ד של המאוורר.אני מקווה שאתה כן מתכנן לעשות OC עם המערכת הזו...
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים פותח התרד אם הRPM לא מוצא חן בעיניך..אתה יכול להיכנס לביוס ובהגדרות ההמאוורר לשנות ערכים..ככה שהוא יעבוד יותר מהר באותה הטמפ'.
פורסם 2011 במאי 514 שנים מה שמעניין זה הטמפרטורות בזמן מאמץ.אם זה בסדר אז הכל בסדר (לפחות מבחינת טמפרטורות).הורדת מהירות נעשת רק למטרה אחת, להפחית רעש כשהטמפרטורות מאפשרות את זה כמו במצב בו המעבד לא מתאמץ ולא מייצר חום.יש מצבים שבהם הורדת מהירות סיבוב המאוורר מיותרת כמעט לגמרי, כמו במצב בו יש מאווררים אחרים במארז שמייצרים רעש מסוים על בסיס קבוע.במצב כזה הורדת מהירות של אחד המאוררים (במקרה הזה של הקירור למעבד) תפחית רעש שאולי בכל מקרה נטמע בשאר הרעשים באופן יחסי.ואז שינוי מהירות דינאמי של אותו מאוורר, אם לא מביא תועלת, עלול לקצר את חייו ללא סיבה מוצדקת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.