פורסם 2011 באפריל 2914 שנים כותרת*אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 .אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים הלוח אם כמעט תמיד באותה טמפרטורה ומשתנה רק בהתאם לטמפרטורת המארז והחדר.ו32 מעלות זה נמוך מאוד.בדרך כלל זה בין 40 ל 50.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר בקשר למארז זה ANTEC NINE HUNDRED TWO משהו כזה לא יודע עם כתבתי נכוןבחדר מאוד קר גם מזגן רוב הזמן וגם חלון פתוח והמארז מבחוץ קפוא בקשר למעלות אני יודע שזה נמוך ותקין אבל נראה לי מוזר טיפה שזה תקוע כל הזמן על 32חוץ מהקטע שאני מדליק אותו אחרי שאני מכבה אותו בלילהאין דרך לבדוק אתזה יותר לעומק?או להמליץ על תוכנה יותר אמינה?
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים פותח התרד אתה יכול לבדוק גם בHWMONITOR..שהיא יותר חדשה.. אם הטמפ' זהות שם אז הכל בסדר
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר לא כלכך הבנתי בתוכנה הזאת כלום יש לך אולי מדריך טוב להביא לי? שמסביר טובוגם עכשיו שיחקתי באיזה משחק שעה ויצאתי והמעלות של הלוח אם עדיין על 32ובקשר לתוכנה אשמח להסבר
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר מצאתי מדריך עם תמונות לפי מה שאני רואה פה הלוח אם אל אותו טמפרטורה כמו באוורסט לפי התגובות פה אני יכל ללכת לישון בשקט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.