עבור לתוכן

geforce 550m - בעיה, כנראה של הגדרות.

Featured Replies

פורסם

[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם למרות שזה לא הגיוני לי, זה מחשב למשחקים:o

הוא כותב שאין לי "hardware t&l"

"pixel shader"

"vertex shader"

לפי מה שהאתר הזה אומר אין לי את שלושתם בכלל, הגיוני?...אפילו הנסיך הפרסי מ 2008 לא רץ מי יודע מה...

תודה לעוזרים ושבת שלום...

פורסם

מה שאר הנתונים של המחשב והאם בדקת דרייברים לכרטיס המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

מעבד סנדי ברידג', 2 ג'יגה זיכרון לכרטיס מסך, וכל השאר מספיק חזק...בבדיקה הוא נופל על הסעיפים האלה למרות שלפי נבידיה יש שיידר 5 וגם שאר הדברים כלולים בכרטיס הגראפי...יש נפילות fps למשל ב grid גם שהוא על גראפיקה יחסית נמוכה, אני מצליח להריץ אוןתו גם על הכי גבוהה אבל שוב הנפילות fps האלה נשארות באותה תדירות כמו על רמות גראפיקה נמוכות, משהו מוזר...

הדרייבר זה הדרייבר האחרון שיצא לפי האתר...

פורסם

זה שהמעבד הוא סנדי זה לא אומר הרבה...דגם...

כמה זיכרוו מערכת?

ניסית למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש?

פורסם
  • מחבר

ארבע ג'יגה זיכרון ddr3 במהירות 1333mhz ומעבד 2630QM...

אני עכשיו אנסה להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, נראה מה יהיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים