עבור לתוכן

עזרה לגבי רמקולים לשמיעת מוזיקה מהמחשב (בסביבות 1000 שקל)

Featured Replies

פורסם

אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים.

הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני.

אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש.

אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים.

תודה מראש לכולם

פורסם

כמו שהמחיר שלהם מגוכך אז ככה גם הסאונד שלהם, תתרחק מזה.

אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה אז כמובן שמומלץ על הsolo6:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682

או אם יש לך מספיק מקום אז הסולו 7:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685

למה אתה מתכוון שכתבת "חזקים", לאיזה גודל חדר זה מיועד?

הרמקולים האלה לא תוכננו להרעיד את הבית מצד אחד אבל מצד שני הם לא חלשים.

פורסם

הסולו 6 מדהימים. יש לי אותם כשנה ואני סופר מרוצה, גם אצלי הם אך ורק למוזיקה. סה"כ לכל שולחן סטנדרטי יהיה להם מקום (הם לא קטנים בשום אופן אבל). לגבי ה-7 זה כבר רמקולים לשולחן גדול מאוד או לרצפה (מומלץ עם סטנדים).

בכל מקרה מערכות קונלוע ביתי מתאימות לסרטים לא למוזיקה

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון שכתבת "חזקים", לאיזה גודל חדר זה מיועד?

הרמקולים האלה לא תוכננו להרעיד את הבית מצד אחד אבל מצד שני הם לא חלשים.

החדר הוא 10 מ"ר (קצת יותר מ 3*3). זה נשמע קטן אבל מדובר בחדר עבודה בלבד (כלומר אין בו מיטה). אני מאוד אוהב מוזיקה בעיקר אלק' עם בסים. יש לי עכשיו זוג רמקולים משולבים עם סאב וופר אבל אחד מהם נפל ועובד חלקית ולכן זה מעצבן. כתוב עליהם 120W*120W, האם מה שהמלצתם בוודאות חזקים יותר?
פורסם

הנתונים היבשים לא מספרים את כל הסיפור ויש רמקולים פשוטים שרשום עליהם 120W והם שווים לתח*.

בכל אופן קרא את הביקורות שנעשתה באתר של הסולו6 וה-7 ותראה מה מתאים לך יותר. מדבריך עושה רושם שלא צריכה להיות בעיה פיזית למקם גם את ה-7

פורסם
  • מחבר

מקום בכלל לא בעיה.

אני לא מבין למה רמקולים של מע' קולנוע ביתי לא יהיו מתאימים. הייתי בבתים עם מקרנים ורמקולים מושקעים וגם רמקולים לא ממותגים. לשמחתי אני לא אודיופיל :silly: . למה אומרים שרמקולים לקולנוע לא מתאימים למוזיקה? האם יש בפנים גמד שבודק מה אמורים לשמוע איתם ולפי זה מחליט אם לנגן או לא? :hat:

פורסם

מוזיקה מוקלטת דרך 2 מיקרופונים - ז"א סטריאו

אתה מנסה להשמיע מוזיקה דרך 5 רמקולים - ז"א אתה משנה את האופי של הצליל, מאיפה הוא מגיע וכו'

אם אתה משמיע דרך 2 רמקולים - זה בדיוק כמו שהקליטו

קפיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים