עבור לתוכן

שאלה בקשר לאיזה מבין הקירורים הבאים הכי טוב לOC כבד, אין חשיבות לשקט.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מבקש לא לנעול את הנושא.

כבר עברו יותר מי חודש וחצי ועדיין הקירור לא הגיע אפילו לחנות, מבטיחים לי שזה יגיע בסוף השבוע הזה האם להאמין להם ?

עם הקירור לא יגיע בכלל מישהו יכול להציע אלטרנטיבה טובה ב320 שקל ?

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי חודש וחצי לא כולם זוכרים את המקרה...אז תזכיר לנו ;)

פורסם
  • מחבר

לפני חודשיים חיפשתי קירור אוויר כמה שיותר טוב לOC כבד ושיתאים לכל סוקט אפשרי, אחרי שראיתי באנצ'ים של הNH-D14 הזמנתי אותו מי NOACOMP בגלל המחיר הנמוך שלו שהם, כבר חודשיים מבטיחים לי שהוא יגיע והוא עדיין לא הגיע.

היום אחרי חודש וחצי של מריבות איתם, הם אומרים לי שהיום הם יקבלו כמות גדולה של קירורי NECUTA וביניהם הNH-D14, כמו שהם אומרים זה אמור להגיע אלי ביום שישי שזה המקסימום שהם אומרים, עכשיו אני יודע ש"אמור" זה שם של דג וזה הוכיח לי בחודש וחצי האלו שזה באמת שם של דג, הקירור בכלל היה אמור להגיע אחרי שבועיים ולא אחרי חודשיים.

ניראה לי זאת הפעם האחרונה שאני מזמין משהו מי NOACOMP.

פורסם

אז עוד קצת סבלנות..אחרי שתראה אם כן או לא..אז ניגש הלאה..

מקסימום תזמין מחנות שיש לה במלאי..ההבדלים במחיר די זניחים..

בכל אופן לא להפוך את הדיון הזה לדיון על חנות וכו..תעדכן אותנו אם כן קיבלת או לא..ומשם נמשיך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התקשרו אלי היום ואמרו שהם סידרו לי משלוח עד הבית, עכשיו קצת חשוד לי שהתקשר המוכר עצמו ואמר שהוא יבוא עד אלי כדי להביא לי את החבילה שהזמנתי, מה שאני חושד זה שהוא יבוא אלי וירצה שאני ישלם מזומן האם זה אפשרי ? כבר שילמתי דרך האתר ב3 תשלומים והם לא אמרו לי כלום על זה.

בקשר לחשד שלי, כבר קרה לי מיקרה דומה עם KSP ששילמתי דרך האתר שלהם והם באו אלי עד הבית ורצו שאני ישלם להם מזומן.

פורסם

אם יבוא - מה טוב.

אם לא, בתקציב הזה הייתי מנסה להביא את ה-thermalright silver arrow קירור האוויר הטוב ביותר היום ואפילו שקט מהנוקטואה.

אפשר להשיג אותו בחו"ל והוא בד"כ זול יותר מהD14 ואמור להיכנס לתקציב.

פורסם
  • מחבר

ועד כמה הוא טוב מי הNH-D14 ? עם זה ב2 מעלות עזוב אותך מי השטויות האלו.

פורסם
  • מחבר

טוב היום קיבלתי את הקירור, בהחלט ניתן לומר שזה הקירור הכי גדול שיצא לי להתעסק איתו, הוריד את הטמפרטורות יפה מאוד מי 40 במנוחה ל27 שזה כבר נחמד מאוד, בס"כ אני מאוד מרוצה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים