עבור לתוכן

שאלה בקשר לOC על מעבד Q9550S.

Featured Replies

פורסם

יש לי את אותה המערכת כמו שהייתה לי כשהגעתי ל4.9GHZ רק עם שינוי קטן, הלך סטיק אחד של 2GB 1000MHZ, ובמקומו עומד 2GB 800MHZ.

עכשיו אני רוצה לנסות להגיע לתדר הזה עוד פעם, כמו שהבנתי הסטיק החלש שלי יגביל אותי בOC כבד, לכן השאלה עם אני ינסה עם סטיק יחיד מה יקרה ?

יותר נכון מה ההבדל בOC כבד מי DC של 2GB 1000MHZ לבין סטיק יחיד של 2GB 1000MHZ ?

הקירור של המעבד שלי הוא OCZ VINDICATOR, המעבד הוא Q9550S בעל הE0 מה שגם הלוח הוא בעל הVRD11.1 שתומך בE0.

ספק הכוח הוא HEC WIN+ 700W, מה דעתכם אני מגיע ל4.9GHZ ? נקווה לטוב, אולי הפעם נעבור את מחסום ה5GHZ על קירור אוויר פשוט.

פורסם

יש לי את אותה המערכת כמו שהייתה לי כשהגעתי ל4.9GHZ רק עם שינוי קטן, הלך סטיק אחד של 2GB 1000MHZ, ובמקומו עומד 2GB 800MHZ.

עכשיו אני רוצה לנסות להגיע לתדר הזה עוד פעם, כמו שהבנתי הסטיק החלש שלי יגביל אותי בOC כבד, לכן השאלה עם אני ינסה עם סטיק יחיד מה יקרה ?

יותר נכון מה ההבדל בOC כבד מי DC של 2GB 1000MHZ לבין סטיק יחיד של 2GB 1000MHZ ?

הקירור של המעבד שלי הוא OCZ VINDICATOR, המעבד הוא Q9550S בעל הE0 מה שגם הלוח הוא בעל הVRD11.1 שתומך בE0.

ספק הכוח הוא HEC WIN+ 700W, מה דעתכם אני מגיע ל4.9GHZ ? נקווה לטוב, אולי הפעם נעבור את מחסום ה5GHZ על קירור אוויר פשוט.

כדאי לנסות רק שלא תהרוס לעצמך את המערכת

חבל על הכספים

פורסם
  • מחבר

זה לא שלא היה OC על המעבד, היה 4.0GHZ לתקופה של חצי שנה ועכשיו אני על סטוק, אבל בכל זאת.

השאלה יותר נגעה בעניין אפשרות הXMP, פשוט זה עבד בDC והוריד את הזיכרונות מי 15-5-5-5 ל15-4-4-4, ועכשיו נשאר לי סטיק יחיד של הזיכרונות האלו והאפשרות הזאת נחסמה בגלל הסטיק של ה2GB 800MHZ. עכשיו השאלה עם אני יחבר רק את הסטיק המהיר אפשרות הXMP תיפתח ? והאם בOC הDC יותר משמעותי מאשר SC ?

פורסם

ההבדל בין סטיק אחד או שניים הוא מזערי..אם יש לך סטיק אחד..ואתה רוצה להגיע לMAX ביצועים בOC לך עליו..

אם הMAX לא מעניין אותך תתקין גם את השני..שכמו שראית מגביל אותך..

כמו כן ובגדול ככול שיש יותר סטיקים של זיכרון..זה מכביד על הOC..שכן זה מעמיס על הבקר זיכרון..

במקרה של סטיק אחד או שניים זה די מזערי..אבל במקרה של 4 ויותר זה משמעותי..

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה, תודה על העזרה, אפשר לסגור את הנושא.

פורסם

כמו שאני זוכר המכפלה של המעבד שלך היא 8.5, בשביל 4.9GHZ צריך באס 576, דבר שאני לא חושב שתצליח להגיע אליו או קרוב אליו עם מעבד מרובע ליבות, גם לא עם לוח כמו ה LANAPARTY... את הכופל זכרון אפשר תמיד להוריד למינימום ולעבור לגורם הבא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים