עבור לתוכן

מישהו יודע אם קיים דבר כזה מתאם מחיבור 3.5 נקבה לחיבור TOSLINK אופטי זכר?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600

וסמסונג 32 אינצ' LAB530

חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול

חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר

ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה)

אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK

קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות,

פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה

תודה לכל העוזרים

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק אתה צריך. יש לך (לחבר שלך) יציאה אופטית מובנית בתוך החיבור 3.5mm?

יש מתאמים מהחיבור הזה לכבל אופטי סטנדרטי שמוכר לכולם. תרכוש מתאם כזה וכבל אופטי.

פורסם
  • מחבר

לא לא , לא משנה, בטלויזיה בסוף זה לא חיבור אופטי, זה חיבור קואקסוילי אנלוגי של כניסה, חיבור RCA של SPDIF קואקסוילי

ומהמחשב זה חיבור יציאה של SPDIF קואקסוילי (יש גם אופטי מהמחשב)

בכל מקרה איזה כבל צריך במקרה הזה לחבר מהמחשב לטלויזיה?

מספיק RCA רגיל? לא צריך כבל מיוחד?

פורסם

כעקרון יש כבלים "מיוחדים" לחיבור קואקסלי, אבל תכלס, גם כבל RCA יעבוד כל עוד הוא בעל עכבה של 75ohm (למיטב הבנתי כל הכבלים היום הם כאלה) וסיכוך .. בכל מקרה זה אמור לעבוד גם עם כבלים פשוטים יותר אבל לא ברור לי מה זה יעשה לאיכות האות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכעיקרון האיכות של האות לא באמת עקרוני, כי החבר שאני בודק את זה בשבילו רוצה להוציא אודיו מהמחשב לטלויזיה כדי שהוא כביכול יוכל לשמוע בHD דרך הטלויזיה.....

למרות שאני יודע שזה דבר דבילי.... כי אם כבר להוציא אודיו מ5.1 7.1 או אפילו 2.1 אז צריך או כדאי להוציא למגבר עם מערכת רמקולים...

אבל זה מה שהוא רוצה, אז בתכלס צריך רק שיעבור סאונד ויהיה קול ביחד עם התמונה...

אם זה יעבוד נראה לי שהוא יהיה מרוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים