עבור לתוכן

רוצה להחליף קירור ל- 580GTX, מבקש ייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי כ/מ חדש של אסוס 580GTX הוא דיי חם, אני יודע שזה תקין והמחשב שלי דיי שקט ואני שומע את המאוורר שלו.

רוצה להדגיש שהכל תקין אבל בכל זאת יש קירור יעיל יותר ושקט יותר חוץ מקירור מים?

תודה מראש.

פורסם

אין כמעט קירורי צד שלישי לGTX580, מה שכן אני מכיר אחד שבהחלט יעשה את העבודה שאתה רוצה :xyxthumbs:

http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/18/accelero-xtreme-plus.html?c=2182

אחלה קירור, זול יחסית ולפי מה שאומרים שקט ומקרר פשוט מצוין, רק שים שאתה צריך להזמין את הקירור ביחד עם חבילת הVR004 שעולה עוד 8 דולר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה על התגובה הזריזה,

זה היחיד שיכול לעשות את העבודה או שיש עוד כל מיני קירורים עלומי שם?

סתם להשוואה ידוע עם כמה W הקירור המקורי אמור להתמודד?

קצת מתנגש לי עם ההגיון ש3 מאווריים פחות רועשים מאחד $%^&4%^$#^

שכחתי לציין שיש עוד בעיה שחלקו האחורי של הכרטיס פולט חום למעלה ישירות אל הקירור של המעבד, יש איזשהוא כיסוי פלסטיק שאפשר לשים? קירור סלוט שאמור לבוא על הכרטיס גם מלמעלה ויוציא אויר החוצה?

שוב תודה על העזרה.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה עם זה, הקירור מכסה את כל הכרטיס וניראה לי פולט את החום החוצה.

פורסם

פותח התרד לא ציינת את הטמפ'..להגיד שהוא "חם" זה לא מספיק ממש...תבדוק טמפ'..

שים לב שהקירור היעודי של AC תופס 3 סלוטים..כמו כן אתה יכול להוריד את הRPM ולבדוק את הטמפ' עם הקירור המקורי..

אולי תשיג תוצאות טובות יותר מעט..

ואין שום קשר בין מספר המאוווררים לרמת הרעש..נכון שברמה "היבשה"..כמה שיותר מאוווררים רוב הסיכוי שיהיה יותר רעש..

אבל אם יש לך מאוורר אחד שעושה 50DB..לעומותו 3 מאווררים בעלי 30DB לא יגיעו לעוצמה הזאת ;D

פורסם

עברת על הדיון ? בגלל שהוא כתב במפורש שהוא מבין שהטמפ' שלו תקינה לכרטיס כזה, והוא פשוט רוצה יותר שקט ורמת קירור טובה יותר.

פורסם

ברור שעברתי על הדיון :facepalm:

וכמו שציינתי שיבדוק מה הטמפ' בכל מקרה..ככה הוא יכול לדעת גם אם הוא יכול לשחק עם הRPM וכו..

לדבר במושגים (חם\קר) לא יעניק הרבה לאף אחד :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

הבעיה היא שאני לא יודע אף נתון על הקירור הנוכחי כך שזו בעיה.

אם תוכלו לעזור לי עם תוכנה שתעמיס את הכ/מ אגיד לכם מה הטמפ' בעומס ובאידיאלי.

לגבי המאווררים השאלה היא האם הם שקטים לחלוטין, אני רוצה להפחית את הרעש שיש עכשיו.

לגבי מקום מתחת לכרטיס יש לי 4 סלוטים פנויים כרגע אז אין בעיה.

אף אחד לא כתב על משהו לשים מעל הכרטיס, קיימת חיה שכזו?

שוב תודה

פורסם

יש לך מדריך בסטיקי לתוכנה המצויינת MSI AFTER BURNER היא תעניק לך את הניטור של הטמפ' תדרים וכו..

עם OCCT או HEAVEN תאמץת את הכרטיס (או עם הבאנצמארק המובנה בMSI AB)..

ולא הבנתי את "המעל הכרטיס" מה אתה רוצה להשים שם ?

פורסם
  • מחבר

או.קיי יש בעיה,

התקנתי את MSI ואני לא יכול להפעיל את הקומבסטור משום מה חסר לי איזשהוא קובץ DLL, ניסיתי כמה התקנות. הניטור עובד כמו שצריך.

התקנתי את ה OCCT ומסתבר שגרסת ה DIRECTX שלי לא עדכנית, בדקתי ב DXDIAG ויש לי 11.

בגלל שהוא חושב שיש לי גרסת DIRECTX ישנה אז האופציה של הכ/מ אפורה ולא ניתן ללחוץ עליה.

מה עושים?

לגבי הלמעלה של הכרטיס (גב) הוא רותח ופולט חום ישירות לקירור של המעבד. השאלה שלי היא האם יש איזשהוא קירור סלוט שמוציא את האויר החוצה דרך הסלוטים שמתיישב על הכרטיס מלמעלה?

הכוונה היא משהו שדומה לקירור המקורי ולהפוך אותו למעלה בלי הגופי קירור פלסטיק חלול.

לא מצאתי מחיפוש קצר שעשיתי.

תודה על העזרה

פורסם

תבדוק שאתה עם דריבר אחרון ומעודכן..שכן קשה לי להאמין שכמה תוכנות לא רצות במקביל..זה יותר "מסתם צירוף מקרים"..

על כל מקרה תנסה להריץ את הבאנצמרק של HEAVEN..

http://unigine.com/products/heaven/

כמו כן לגבי "הגב" ;D ברור שהוא מתחמם ישנם גירסות עם קירור שמגיע עם פלטה אחורית..אבל כמו שאתה רואה זה לא חובה..

אם אתה מתעקש יש גופי קירור לסלוטי הPCI שמציעים מאוורר אנכי שמוציא את האוויר החם מחוץ למארז ישירות...

חפש בגוגול PCI FAN תראה את המבנה..לדעתי זה די מיותר כאשר הסירקולציה במארז תקינה..

פורסם
  • מחבר

מצורפות התוצאות, על הדרך עשיתי גם את הטרופי

[attachment deleted by admin]

פורסם

אנחנו לא מחפשים תוצאה..אלה אתה צריך למדוד את הטפ' בזמן מאמץ ;D

פורסם
  • מחבר

טמפ'

במנוחה 42

במאמץ 86

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים