פורסם 2011 באפריל 2714 שנים שלום לכולם ,אני רציתי לקנות מסך מחשב חדש ...הגודל שאני רוצה הוא בין 21-23 אינטש 22 יכל להיות בסדר אני בעיקר ישתמש בגיימינג כבד אם זה משנה לא סרטים רק גיימינג ..אני רוצה שיהיה הכי טוב לתקציב והתקציב הוא : 1000 יש אפשרות לחריגה קטנהחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793אפשר בבקשה מידע עליו/ המלצה על מסך אחר?
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר במחיר קרוב מאוד יש לך samsung 2333t שטוב יותר בכל פרמטר.הוא לא למשחקים אבל ?והמסך שאני הצעתי הואא בסדר?אם כבר.יש לי כ-1000 שקל תקציב עם חריגה לא גדולהחשבתי על מסך מחשב Dell U2311H LCD איך הוא לגיימינג ?
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר מעולה. גם הסמסונג מעולה.לא ממש הבנתי למה התכוות ? אני שאלתי בקשר ל DELL תקרא בבקשה
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים יש מסך נורא נחמדAsus VW242Tlגם המחיר מתחת לתקציב שלךהפרמטרים לא בשמיים אבל זה יספק אותך לגיימינג, סרטים וכו...ה-DELL הוא פנל IPS הוא עולה הרבה כספיםאם תוצאות לא מכי מרשימותאז תתמקד על מסכים בתקציב שלך...גם הסמסונג נורא נחמד
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר יש מסך נורא נחמדAsus VW242Tlגם המחיר מתחת לתקציב שלךהפרמטרים לא בשמיים אבל זה יספק אותך לגיימינג, סרטים וכו...ה-DELL הוא פנל IPS הוא עולה הרבה כספיםאם תוצאות לא מכי מרשימותאז תתמקד על מסכים בתקציב שלך...גם הסמסונג נורא נחמדאחי תקציב זה לא בעיהאני פשוט לא רוצה להתבאס
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים אחי תקציב זה לא בעיהאני פשוט לא רוצה להתבאסהדרך הכי טובה לא להתבאס זה ללכת לכל חנות ולראות כל מסך איך הביצועים שלואבל המינוס שלא יתנו לך לשחק עם ההגדרותהבעיה עם מסכים שאף פעם לא תוכל לדעת מה באמת אתה קונהאבל אני אישית מסמסונג לא התבאסתי אף פעם למראת שזה פנאל TN זולאף אחד לא יעמוד בזוית של 160 מעלות למסךוההבדל של הצבעים לא כזה משמעותי בין IPS לTN חוץ מהלבן.אבל כל ההצעות שנתנו פה הם מסכים טוביםאבל אם אין בעיה בתקציב לך על DELL
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים הסמסונג המדובר (2333T) ממש לא TN אלא PVA איכותי הרבה יותר.לא דיברתי על המסך שהוצגדיברתי על נסיון שהיה לי עם מסכי TN של סמסונגיש להם מסכים טובים
פורסם 2011 במאי 314 שנים המסכי מחשב של סמסונג אני אישית לא אוהב ,הראשון שקניתי היה לפני כמה שנים יום אחרי זה הוחזר עקב צבעים לא טובים ומריחות ,הוחלף ל 17 אינץ של LG הרבה הרבה יותר טוב ,יש לי עוד חבר שהיה לו סמסונג והחליף ל LG גם כן ...אז יש מסכים שהם לא משהו אצלהם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.