עבור לתוכן

Kanen - מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN".

התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן!

מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!)

שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה

מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)

:xyxthumbs:

פורסם

יש להם כמב דגמים שיצאו להם מוצלחים...

בעיקרון הם עושים אוזניות בעיצובים של דגמים מוכרים של חברות רציניות, אבל הם לא משקיעים במוצרים שלהם שישמעו טוב, אם מוצר שלהם נשמע טוב זה בעיקר בגלל שהיה להם מזל כנראה.

מעבר לזה האיכות בנייה לפי התגובות לא משהו יש מצב הם יתפרקו אחרי שימוש לא ארוך במיוחד.

אין לי ניסיון איתם, ואני מאמין שעדיף לקנות פעם אחת אוזניות רציניות וטובות שאתה אוהב מאשר שכל כמה חודשים יתפרק לך זוג. (לי יש HippoVB שעלו לי 350 שקל)

אבל במחיר שלהם אין לך ממש מה להפסיד מלנסות, אם תאהב תוכל לקנות עוד במידה והם יתפרקו.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני הבנתי שהם יכולים להיות הSOUNDMAGIC הבאים.

יש להם גם אוזניות קשת מעץ.. שאני די בטוח שהדרייברים שלהם על הפנים, אבל עם הבית איכותי, אפשר אולי להחליף רק את הרמקולים (40ממ)

פורסם

יצא לי להתנסות עם אחד הדגמים שלהם-

בעיקרון בשביל אוזניות ב-3$ הם בסדר, אבל הם לא ראויים להשמיע שום דבר - הקול שנבע מהם היה עמום ולא נקי בכלל, כאילו אין מיד וטרבל בכלל

פורסם

לא רציתי לפתוח עוד נושא אך הSkullcandy Titan ?

פורסם

אי אפשר לתאר את הזוועתיות של האוזניות האלה. מה התקציב שלך?

פורסם

בחינם הן שוות כאוזניות לריצה\ספורט, מה שלא אכפת לך לקרוע או לפגוע בהם במהלך האימונים. יש לי סט של CX55 שאני משתמש בהם לספורט, בגלל שהמחיר שלהם יחסית נמוך (200 ש"ח) אז פחות אכפת לי אם יהרסו :)

הבעיה באוזניות היא שהצליל שהיא מוציאה לא מאוזן ולא אמיתי, היא מנפחת מאוד את הבאס ומזייפת בגבוהים ככה שנשמע כאילו האוזניות עוצמתיות ואיכותיות אבל למען האמת הן לא שוות כלום ליד אוזניות עם איכות אמיתית. Skullcandy היא החברה האחרונה שהייתי פונה אליה אם הייתי רוצה לקנות אוזניות.

CNET הוא לא חוד החנית בכל הנוגע למקצועיות, רוב התגובות שם הם של משתמשים שלרוב רגילים לאוזניות של רדיו ב-12 ש"ח (גם אני הייתי ככה לפני 6-7 שנים, אין במה להתבייש בזה).

פורסם

הבנתי תזכיר לי מזה רדיו? חח אך הפילפס עם הקשת in ear לריצות אני בטוח שנתקלתה בהם?

פורסם

יש לי ניסיון רב עם KANEN לא רק אישית אני גם מוכר כאלו אוזניות במחירים טובים (לעצמי :lol: ) והאוזניות ממש טובות יחסית למחיר מושלמות עמידות ובעלות באס מפוצץ (מה שרוב הפרחחים מחפשים)

פורסם

כן, ה-KANEN הן אוזניות מעולות למכור לערסים ושאר מוגי המוח ברמה שלהם שממש לא אכפת להם מאיכות אלא רק מבאס שקורע את עור התוף. ::)

פורסם
  • מחבר

טוב סעמק אני מזמין אותם רק כי אני סקרן :hat:

הכי הרבה ניתן אותם לאח שלי בן 7 שנראה שהדרך אצלו להיות אודיופיל היא בטוחה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים