עבור לתוכן

מחפש שלט אוניברסלי לומד

Featured Replies

פורסם

נשבר לי מערמת השלטים בבית. אני מחפש 2 שלטים אוניברסליים "לומדים" (שניתן לתכנתם מול שלט קיים ולא מהסוג שבא עם קודים מובנים) שישלטו כל אחד על 4 מכשירים (אחד לחדר ואחד לסלון). אין צורך במסך מגע וכו'. כמו כן יש צורך שיהיו להם מקשים מוארים ושיעלו (בתקווה) עד 50$ לאחד. אשמח להמלצות.

פורסם

השלט של הכבלים הוא שלט לומד.

אפשר לשלוט איתו גם על 10 מכשירים כל עוד יש לך מספיק כפתורים.

פורסם

גם השלט של יס אותו סיפור.

שלט אחד כזה יש לך ?

זה כבר התחלה.

פורסם

אז חזרה לנקודת ההתחלה.

עכשיו הכל שאלה של כמה אתה רוצה להשקיע ואיזה פונקציות אתה מחפש.

פורסם

אם אין לך בכלל ממיר של הוט/יס, אז על מה כבר נשאר לך לשלוט? :/

בכל אופן, למצוא/לקנות שלט של הוט זה באמת לא יקר.

אישית אני משתמש פשוט בשלט של הרסיבר שלי בשביל לשלוט על כל הבית - רסיבר, ממיר כבלים, טלוויזיה, ואפילו מחשב (אחרי שקניתי שלט למחשב ב-99 ש"ח ואז לימדתי את השלט של הרסיבר דרכו.. מישהו רוצה את השלט המקורי?).

פורסם
  • מחבר

לנושא - יש המלצות כלשהן? אני מאוד מעדיף שלט עם לחצנים מוארים.

פורסם

לא מכיר שלט עם לחצנים מוארים (חוץ ממסך מגע).

הייתי לוקח איזה harmony של לוג'יטק מחו"ל. אפשר למצוא אותם בסביבות ה-30-40$ כולל משלוח.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהם לא ניתנים לתיכנות. חוצמזה - איפה מצאת במחיר הזה? המשלוח שלהם לארץ עושה את העסקה ללא כדאית.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה היא שהם לא ניתנים לתיכנות. חוצמזה - איפה מצאת במחיר הזה? המשלוח שלהם לארץ עושה את העסקה ללא כדאית.

בטח שכן. חפש ב eBay שלטים שהם Refurbished (בלי חבילה וכו'), אני קניתי Logitech Harmony One במשהו כמו $60, עובד מעולה.

וכן הם ניתנים לתכנות:

All Harmony remotes are set up online and retrieve settings via a computer's USB port.

Each remote has infrared (IR) learning capability (some later models also include RF support), and can upload information about a new remote to an online device database. As of 2012[update] 5000+ brands of devices were supported.

פורסם
  • מחבר

הת'רד הזה בן כשנה והוקפץ ע"י בוט (שהשמדתי בינתיים). קניתי בסוף הרמוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים