עבור לתוכן

שאלה לגבי PS3

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה קטנה.

אם כל מחשב ממוצע יותר חזק מ-PS3, אז למה אין אימולטור שיכול להריץ משחקים של PS3 על מחשב-על?

לבנות אמולטור זה יותר קשה ממה שאתה חושב. אפילו אמולטורים ל-PS2 לא עובדים כ"כ טוב בד"כ.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול המובנה שלך לא תומך בסאונד דיגיטלי ?

אין לו יציאות COAX או S/PDIF ?

כי אם כן אתה יכול לחבר אותו ישירות לרסיבר וזה אותו איכות כמו שתחבר עם HDMI

יש רסיברים שאתה יכול לחבר אליהם את הכבל HDMI ולחבר את הטלוויזיה אליהם והם ישתמשו בסאונד ויעבירו את התמונה למסך

260GTX תומך בכלל בסאונד דרך HDMI ?

יכול להיות שיהיה לך יותר זול לקנות כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטלית .... אבל במקרה כזה אתה יכול לחשוב על כך שאם אתה מחליף כרטיס מסך אתה מרוויח בנוסף ליצידאה הדיגיטלית שלו שיפור ביצועים ...

GTX260 לא תומך בהעברת סאונד דרך HDMI כי אין לו יציאות HDMI רק DVI אז אני מקבל ממנו רק תמונה.

מה שרשמת זה בדיוק מה שאני עושה כרגע אחי, אני מעביר תמונה מה-260 לטלוויזיה עם כבל DVI-HDMI והאיכות תמונה לא משהו לפי מה שהשוויתי ללפטופ שלי שיש לו יציאת HDMI, בבירור רואים ירידה באיכות. ואת הרסיבר אני מחבר ליציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול בלוח אם.

מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג לכרטיס מסך מהדור הנוכחי עם יציאות HDMI שתומך גם בהעברת סאונד וגם להרוויח שיפור ביצועים על הדרך ולעשות את כל המעבר בכבל אחד.

ניסיתי לחבר את ה-DVI-HDMI לרסיבר וזה לא עלה יפה, יש קצת בעיות בהעברה של התמונה וקפיצות, כנראה שהמעבר הזה בין DVI-HDMI לא איכותי במיוחד

פורסם

לא מבין אותך

אני בזמנו השתמשתי במתאם של ATI עם ה HD4850 וחיברתי כבר HDMI וזה אותו דבר (אגב גם היה לי סאונד)

מה רע לך איך שאתה מחבר עכשיו ?

לא משנה בקיצור DVI ו HDMI פועלים באותה צורה ככה שאפשר להשתמש במתאם וזה יהיה אותה איכות ...

פורסם

סתם שאלה קטנה.

אם כל מחשב ממוצע יותר חזק מ-PS3, אז למה אין אימולטור שיכול להריץ משחקים של PS3 על מחשב-על?

כבר אמרו לך אבל אני ינסה להסביר יותר

נגיד יש לך מטוס קרב משוכלל וחוץ מימנו מסוק קרב רגיל

עכשיו אתה רוצה שהמטוס יוכל לעשות גם את הדברים של המסוק בלפחות אותה רמת יעילות

לא בדיוק דבר פשוט נכון ?

עכשיו בתוכנה זה אולי יותר קל כי אפשר לעשות מניפולציות בהרבה יותר גמישות מהעולם הפיזי

אבל כל מניפולציה כזאת עולה לך במשבים ולא קלה לפתח שמדובר בקונסולות מורכבות

אתה מדבר על תוכנה שתדמה מעבד מורכב כמו הCELL

תוכנה לכרטיס הגרפי

תוכנה לזיכרון

תוכנות ליתר הדברים הקטנים יותר

ובסוף על הכל מערכת הפעלה של הPS3 או תוכנה שתדמה אותה

כל דבר כזה לוקח את המשבים שלו תלוי ביעילות הקוד שאתה כותב

ובגדול מצריך מחשב הרבה הרבה יותר חזק מהקונסולה

או לחלופין רכיבים יחסית דומים לדוגמה עם היה לך מחשב עם מעבד CELL חזק מספיק

ודברים בסגנון

סוני עשתה דבר דומה בדגמים הראשונים שך הPS3 באירופה

פורסם
  • מחבר

לא מבין אותך

אני בזמנו השתמשתי במתאם של ATI עם ה HD4850 וחיברתי כבר HDMI וזה אותו דבר (אגב גם היה לי סאונד)

מה רע לך איך שאתה מחבר עכשיו ?

לא משנה בקיצור DVI ו HDMI פועלים באותה צורה ככה שאפשר להשתמש במתאם וזה יהיה אותה איכות ...

מה ששונה אצלי זה שאני מעביר את התמונה מהכרטיס מסך בכבל שבצד אחד הוא DVI וצד שני הוא HDMI ולא עם מתאם, אין לי סאונד מהכרטיס מסך ולדעתי ה-260 גם לא תומך בזה. בדיוק אתמול חיפשתי משחה טרמית למעבד בקופסאות של הלוח אם ומצאתי מתאם DVI-HDMI אני יכול לנסות לראות אם זה יעבוד יותר טוב אבל אני עדיין מעדיף לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HDMI ולהעביר סאונד ותמונה עם כבל HDMI יחיד במקום להתעסק עם היציאות של הכרטיס קול מהלוח, פשוט נראה לי יותר נוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים