עבור לתוכן

שאלה לגבי PS3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שאתה לא מדייק.

היתרון של ה-CELL הוא שהוא בניגוד למעבד של PC מסוגל גם להתמודד עם עיבוד גראפי וזו הסיבה שהצליחו לעשות על הסוני משחקים כמו UC2 ו GOW3. נכון יש צוואר בקבוק בזכרון אבל עוד דבר הוא שבגלל שה-PS3 מנגן פורמט בלו-ריי שמכיל טקסטורות באיכות גבוהה המעבד יכול לפענח אותן ישירות מהדיסק ולא כל העומס נופל על השבב הגראפי.

ולגבי המעבד נכון זה לא 8 ליבות פיזיות זו ליבה אחת מרכזית עם 7 SPE נוספים שרצים כל אחד ב-3.2, אני קראתי על זה המון ומפתחים אומרים שבימים שלנו הם כבר הצליחו להגיע למצב שהם מנצלים את כל ה-7. אז נכון שזה לא משתווה למעבדי קוואד של ימינו בכל זאת מדובר במעבד שקיים כבר 5 שנים אבל אתה חייב להסכים איתי שבשביל הגיל שלו מצליחים להוציא ממנו תוצאות יפות...

• תגובות 35
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעניין הCELL

עוד הפעם לא הצליחו לעשות אותו ברמה כזאת שהוא לא יצתרך כרטיס גרפי

ניסו אבל לא הצליחו -ככה שהנקודה שלך לא רלוונטית בכלל

בעניין הבלו רי אתה טועה בגדול

המהירות שלו בPS3 איטית מידי לנצל אותו ככרטיס זיכרון שיאפשר טקסטורות טובות יותר

אתה חייב להעביר את הכל דרך הזיכרון בPS3 שמוגבל יחסית

הבלו רי נותן יתרון רק באכסון מאוד גדול של עד 50 גיגה

זה אומר שאתה יכול לתת יותר גיוון למשחקים אליו ויותר סירטוני מעבר וכו

אבל לא משתמשים בזה מספיק עי המון משחקים הם מולטיפלטפורם שיוצאים גם ל360

לPC אין בעיה כי אפשר לכווץ הכל ולפתוח בהתקנה על הארד דיסק

אבל ה360 מגביל את כולם

GUW3 וUC2 זה עיצוב גרפי -תבדוק נתונים יבשים ותבין

גם מאריו גלקסי 1-2 יחסית לחומרה המאוד חלשה של הWII ניראים מצוין

אבל גם שם זה העיצוב האומנותי נותן את הגרפיקה ולא הנתונים היבשים שמאוד חלשים

מעצבים מספיק מוכשרים ועם מספיק זמן פיתוח יכולים לכולל פלאים -הבעיה שברוב המשחקים לא תקבל את זה

פורסם

Crysis2 זה חתיכת ברווז צולע שסובל מקונסוליטיס מוגבר. האויבים מטומטמים יותר (בהשוואה לקרייסיס הקודם, כן?), הגרפיקה מוגבלת, המפות קטנות יותר וצריך ללחוץ אנטר בשביל "להתחיל" (סממן מובהק של משחק קונסולה מפגר). למעשה, המשחק הזה הוא הדוגמא הכי חדשה ללמה אין שום סיבה לשדרג כרגע מחשב. פשוט, כי כמעט כל המשחקים שיוצאים כרגע בנויים לעבוד בראש ובראשונה על חומרה נכה בת 5 שנים של קונסולה ביתית. מצד אחד, זה מבאס אותי, כי המשחקים כולם נראים אותו הדבר וחלקם הגדול מרגיש זהה גם ברמת המשחקיות. מצד שני, אין צורך להחזיק מחשב על כדי לקבל גרפיקה מיטבית.

פורסם
  • מחבר

בעניין הCELL

עוד הפעם לא הצליחו לעשות אותו ברמה כזאת שהוא לא יצתרך כרטיס גרפי

ניסו אבל לא הצליחו -ככה שהנקודה שלך לא רלוונטית בכלל

בעניין הבלו רי אתה טועה בגדול

המהירות שלו בPS3 איטית מידי לנצל אותו ככרטיס זיכרון שיאפשר טקסטורות טובות יותר

אתה חייב להעביר את הכל דרך הזיכרון בPS3 שמוגבל יחסית

הבלו רי נותן יתרון רק באכסון מאוד גדול של עד 50 גיגה

זה אומר שאתה יכול לתת יותר גיוון למשחקים אליו ויותר סירטוני מעבר וכו

אבל לא משתמשים בזה מספיק עי המון משחקים הם מולטיפלטפורם שיוצאים גם ל360

לPC אין בעיה כי אפשר לכווץ הכל ולפתוח בהתקנה על הארד דיסק

אבל ה360 מגביל את כולם

GUW3 וUC2 זה עיצוב גרפי -תבדוק נתונים יבשים ותבין

גם מאריו גלקסי 1-2 יחסית לחומרה המאוד חלשה של הWII ניראים מצוין

אבל גם שם זה העיצוב האומנותי נותן את הגרפיקה ולא הנתונים היבשים שמאוד חלשים

מעצבים מספיק מוכשרים ועם מספיק זמן פיתוח יכולים לכולל פלאים -הבעיה שברוב המשחקים לא תקבל את זה

צודק 100 אחוז, במשחקי מולטיפלטפורם היתרון כמעט תמיד יהיה של ה-360 בגלל שהוא הפלטפורמת פיתוח המרכזית למשחקי קונסולות כי יותר קל לפתח עבורו ורק אחרי זה הוא יעבור PORT ל-PS3 ולכן הוא ייתן תוצאות טובות יותר. אבל במשחקים אקסקלוסיביים כמו מה שרשמתי למעלה הסוני מראה ועושה דברים שה-360 לא יכול לעשות.

ראיתי השוואה ממש טובה ומקצועית ביוטיוב של בחור מ TECHNO BUFFALO שמכסה את כל הנושאים האלה:

ולגבי פיתוח של משחקים חדשים, מה אפשר לעשות? שוק הקונסולות מהווה את מירב הגיימרים היום אז זה הגיוני שיפתחו קודם עבורו ולא ישקיעו את הכל ב-PC, תחשוב על זה חברה כמו קרייטק תשקיע 5 מיליון דולר לפתח משחק שיירכש רק על ידי 30 אחוז מאוכלוסיית הגיימרים? לא רווחי בעליל...

פורסם

מה הקשר XBOX360 עכשיו ?

הוא גם מבוסס על חומרה שלהיום מאוד מיושנת

אתה משווה לPC משחקים מודרני או לקונסולה אחרת ?

הCELL מעבד נחמד אבל לא מאפכה כמו שסוני רצתה

יתר הרכיבים בPS4 די סטנדרטים -לא מחשב על ולא שטויות

פורסם

פותח התדר

למעבד CELL יחד עם כול שאר ה PS3 אין שום יתרון על ה PC

אם אני משווה אותו למערכת כמו שיש אצלי לדוגמה או הרבה יותר חלשה

מכול הבחינות המחשב לוקח

הכרטיס מסך מסוגל ליותר ממה שהכרטיס מסך של ה PS3 והכרטיס מסך המצ'וקמק שם יכולים לעשות

והמעבד יותר עוצמתי

אישית אני חושב שצריך להפסיק לייצר קונסולות בכלל ולבסס את כול המיני מחשבים סלוניים האלה על המעבדים הרגילים והכרטיסי מסך הרגילים ככה שהפיתוח יהיה שווה לכול השוק

המחשבים לא מנוצלים במשחקים כיום ובגלל זה גם לא צריך להחליף כרטיס מסך כול שבועיים

ובגלל זה הפלייסטיישן וה XBOX שאתה כול כך מעריץ את מעבדי העל שלהם סתם תוקעים את המשחקים וחבל

פורסם
  • מחבר

לא צריך לדבר בטון כזה אחי... אני חובב גיימינג גם ב-PC ויש לי מחשב טוב שבניתי למטרה הזו, אני לא עיוור ויודע ש-PC הרבה יותר חזק פי כמה וכמה מכל קונסולה שיש היום ואני גם מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי בקרוב ל HD5850/5870 (כרגע יש לי GTX260) כדי שאני אוכל להנות ממשחקים שיצאו בחודשים הקרובים כי אני יודע שעל הקונסולה הם ייראו פחות טוב.

בסך הכל מה שאמרתי זה שבהתחשב בזה שלקונסולות האלה יש חומרה בת 5 שנים עדיין מצליחים להוציא ממנה תוצאות יפות ומשחקים ברמה די טובה.

פורסם

אתה משדרג מהר מידי -אולי זה הבעיה שלך

תפסיק לרדוף אחרי גרפיקה

פורסם

אין צורך לשדרג בשנה אולי שנתיים הקרובות ... 260GTX הוא כרטיס טוב

אני שידרגתי מהמערכת הקודמת שלי (Q6600 + HD4850 שעדיין יש לי אותה ) רק בגלל בעיות שהיא עשתה לי והיה נמאס לי לנסות לסדר כול הזמן

אז קניתי חדש ;D

לך זה מיותר הכרטיס שלך סבבה לגמרה ...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא כרטיס שנחשב עדיין טוב אבל הסיבה שאני רוצה לשדרג היא בגלל שלכרטיס הזה יש רק יציאות DVI ואני רוצה כרטיס עם יציאות HDMI כי אני משחק על מסך לד 42 אינץ' ואני רוצה לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה ולרסיבר כי כרגע אני מעביר תמונה עם כבל DVI-HDMI ורואים ירידה באיכות ואני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח אם, אני מעדיף להעביר סאונד ותמונה ישירות עם כבל HDMI.

אני מוכר אותו לחבר ב-400 שח מוסיף 300 ולוקח 5850 אז אין פה בעיה...

פורסם

הכרטיס קול המובנה שלך לא תומך בסאונד דיגיטלי ?

אין לו יציאות COAX או S/PDIF ?

כי אם כן אתה יכול לחבר אותו ישירות לרסיבר וזה אותו איכות כמו שתחבר עם HDMI

יש רסיברים שאתה יכול לחבר אליהם את הכבל HDMI ולחבר את הטלוויזיה אליהם והם ישתמשו בסאונד ויעבירו את התמונה למסך

260GTX תומך בכלל בסאונד דרך HDMI ?

יכול להיות שיהיה לך יותר זול לקנות כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטלית .... אבל במקרה כזה אתה יכול לחשוב על כך שאם אתה מחליף כרטיס מסך אתה מרוויח בנוסף ליצידאה הדיגיטלית שלו שיפור ביצועים ...

פורסם

סתם שאלה קטנה.

אם כל מחשב ממוצע יותר חזק מ-PS3, אז למה אין אימולטור שיכול להריץ משחקים של PS3 על מחשב-על?

פורסם

1+

פורסם

אם נדייק העין האנושית לא רואה יותר מ-24 פריימים לשנייה אבל אני מבין את הכוונה שלך...

העין האנושית יכולה לראות גם יותר מ60...

פורסם

העין האנושית יכולה לראות גם יותר מ60...

בבקשה אל תתחיל עם זה :cool2: היה פה דיון סוער פעם עם מלא עמודים שדן בעניין הזה ובסופו לא הייתה הכרעה . . . |

24 FPS זה מ שאתם רואים בטלוויזיה

אני אישית מרגיש את ההבדל מ 30 ל 60 רק בפלשים של הרובה כשאתה יורא איתו (כי זה קורה מהר ) חוץ מזה לא רואה כלום

מעל 60 ..... LCD סטנדרטי לא יכול לעלות מעל 60

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים